PS5 Pro 7. Novembar

Pro sila. Nemojte me ovde ubedjivati da ne kupim :star_struck:

8 Likes

Ja se iskreno nadam da grešim, ali čisto sumnjam nažalost. Prodaće se Pro, to ne sumnjam.
Ali nije ovo ni blizu skok kome smo se svi nadali, čak štaviše deluje mi apsolutno nepotrebno.
Cena i gluposti oko drive-a i stalka takođe ne idu u prilog.

Ja sam kontaktirao lika koji me godinu dana već pita da mu prodam ps5 dok je trajala konferencijela i reko: “Jel si i dalje zainteresovan za kupovinu?”, imajući na umu da prodam moju, doplatim i uzmem pro odmah prvom prilikom. Lik odmah bio u fazonu kolko para, kad da dođe da je uzme.
Završi se konferencija, ja gledam sad kako da ga odložim jer mi se ipak ne prodaje Ps5 još :joy:
Ja reko “Ok, čisto da te imam na umu kad rešim” kao i to… Lik se smorio :joy::joy:

3 Likes

Svakako cu igrati na ovoj generaciji. Ne zaboravi da imam auto motion na TV :smile: Inace, setimo se da je GTA5 znacajno bolje radio na X360 nego na PS3. Tako da voleo bih da GTA6 kupim fizicku za SeriesX.

2 Likes

Ne znam je l se sprdas sad, al to nije uopste dobra stvar :sweat_smile:

2 Likes

Pa dbr pazi svakako ce raditi bolje nego na PS5 Slim verziji tako da ono…

1 Like

Ali duplo teško a toliko je skuplji

Preko 10 igara sam igrao na taj nacin. Na Samsung TV-u je taj feature odlicno izveden.

Igra u 30fpsa a imaš osećaj da je 120 :grin:

2 Likes

Oh boy… odakle da pocnem :sweat_smile:

To ti je drugom recju nesto sto se zove soap opera effect i to je prva stvar koja se ISKLJUCI kad se kupi TV :joy:

To ce samo da ti doda input lag, a generalno je taj mod napravljem za filmove i serije. Medjutim, profesionalci izricito govore da je to glupost koju su kompanije dodale kako bi privukli kupce, tako da nikako nije intended viewing experience, sto bi rekli, za bilo sta.

DF bi verovatno pao u nesvest kad bi ti izmerio input lag na tim igrama :laughing:

Generalno pitanjce, ali je l kalibrisete TV kad ga kupite?

1 Like

Nisam se bavio tim kalibrisanjem, ali poslednje sto sam odigrao u tom modu (quality mode + automotion ON) je SW Outlaws.

1 Like

Ako cemo realno PRO je fula, kako po cijeni, tako i za procesor. Jedino im preostaje da namjerno prave losije igre za PS5, a u korist PRO verzije. Ako to urade, obicni su jadovi, pogotovo uzimajuci u obzir koliko su prodali “obicnih” konzola.

Upravo evo gledam recenziju pro verzije. Ubija kako radi. :grimacing:

6 Likes

Vidi ovu ložanu

5 Likes

Ko prvi kupi pro, peder :joy:
Da vas vidim sad :joy:

Jao Miki mojne te forice iz drugog osnovne.

Cim izadje prva igra u 30fps na PS5, bice red ispred game centra i skalperi ce trljati ruke :sweat_smile:

Sto se mene tice tri su mi na tapetu: FF Rebirth, Dragons Dogma 2 i Hogwarts. Sve ce da dobiju solidan Pro boost.

4 Likes

Salimo se malo naravno mada mi je neverovatno da podrzavate ovu besmislenost. Ladno namerno sakate PS5 verzije igara da bi stvorili efekat kod korisnika da im je PRO “potreban”. I Slim verzija je golo g da se ne lazemo ali je cena bar normalna al ovo je haos. Msm mene licno ne dotice ko sta kupuje ali ako im i ovo prodje, mozemo se oprostiti od Console gaminga. Ja cekam MS da vidim da li ce iscupati situaciju mada ne znam kako vise. Sve vise i vise mi je primamljiv Switch al me sramota da ga kupim :joy:

Što brt?

Hoće, kompanija sa 20 miliona prodatih konzola za 4 godine će da ti čupa situaciju, Vaaaažiii burazerče. Džaba si istetovirao Spensera na podlaktici. Ne bivaaaa :joy:

2 Likes

Ko sakati, gde? Ako misliš ovo oko FFVII ta igra nikada nije izgledala ko svet na PS5, Square Enix balegari opšte poznati po nesposobnosti optimizacije. Ništa novo.

2 Likes