PS5 Pro 7. Novembar

Reko mu Scalper DF brt. :laughing:

Spremaj se Miki :grin:

7 Likes

Ma salim se malo. Izgleda malo detinjasto al ako moze Daca da se igra, mogu i ja :grin:

E al kako sam vas navuko odmah. Kako planete kad se spomene Sony i ju ju ju :joy:

Jok brate, samo smo alergični na količinu gluposti koju ste spremni da napišete bez ikakvog pokrića :smiley:

4 Likes

Pokriće bukvalno na sve strane i na svakoj stranici ikad, ja ne znam kakav dokaz više treba :joy:

Jedino konzolom o glavu da vas gađaju i uzmu vam 1000e iz džepa dok ste na zemlji :joy:
Ni meni nije jasno iskreno kako čitam ovde hvalospeve i podrške za ovo đubre ali ajde, FOMO efekat i trip da će sve magično da skoči na 60. :joy: Više mi se čini da ljudi kupuju iz inata jer im se može pa da prvi ulete ovde kako imaju ProooOo. :joy:

1 Like

Krenula PS sekta agesivno u kampanju

2 Likes

Braaaaate, trolujem, da li je moguće da toliko ne provaljujete :smiley: Ovde će 2 čoveka da kupe taj PRO. Dobro 3. 2 zato što je to trend i jedan zato što mu je dosadno a ima višak keša na raspolaganju :rofl:

4 Likes

Kakvo loženje, uostalom šta koga briga ko šta kupuje, svako ima svoju glavu pa nek vidi šta će…

3 Likes

Ne može tako, moramo da osudimo korisnika/kupca da li je uzeo Ajfor ili Šljamsung ili Nintendo ili Xbox ili PlayStation ili OLED ili QLED and the list goes on and on :grin:

7 Likes

Meni je bitno šta kupi Dacho. Ako bude uzeo Xbox Series XL kada bude izašao, uzeću i ja. Dacho je jedini merodavan jer čovek ima sve moguće platforme i na svakoj se igra 16 sati dnevno. :smiley:

4 Likes

Ma ok to što troluješ i sprdaš se, ali pogledaš iste ljude kako opravdavaju ovu glupost i brane, bukvalno mi ogadili taj Playstation brend. :joy: Kao kad ti 5 ljudi tupi svaki dan kako je neka serijja do jaja i kako moraš da pogledaš do mere da ti je ogade da je ne pogledaš u životu iako je možda zaista dobra. :joy:
Sve je kao sprdnjica ovde dok zaista ne pročitaš takve nebuloze na ovom forumu od odraslih ljudi, licemerni i kontradiktorni komentari na sve strane. U jednom trenu su obični satovi statusni simbol samo, služe kao modni detalj i da možeš da ga meriš sa drugima i ložiš se, u drugom trenu je top kad ti ajfon viri iz džepa jer se ribe na to lože… :joy:
U jednom trenu su preprodavci skalperi i smeće jer nema jeftinih starih konzola, u drugom trenu se pola tehnike kupilo na kp od preprodavaca. :joy:
I onda se sve svede na to “BrAtE nek kuPe ljUdi Šta hoĆe”, a uopšte nije to poenta, nego zombi podrška svakog smeća kao ovo gde se ložimo kako uzimamo Pro day one, a ovamo menjamo regije na sve moguće zemlje trećeg sveta ikad da uzmemo Game Pass, Youtube Premium i jefiniju igru za 5 evra ili u suprotnom “Xbox je ProPooO, prodajem KonZoLuu odmaA sUtrAaaA”. :joy:
Ali smo jaki dovoljno da odlučno kažemo “nek nas guze sa minimalnim upgradeom na igre od pre 2-4 godine za 1000e”.:joy:
E to je meni licemerno i ne više ni toliko smešno. :joy:

6 Likes

Ne bih se u potpunosti složio sa tim stavom. Svako donosi odluke o kupovini na osnovu sopstvenih preferencija i onoga što smatra primerenim ili šta može da priušti. Ne bih, na primer, mogao da kritikujem osobu koja poseduje tri Ferrarija, ukoliko to njoj odgovara i smatra da je u redu. Čak i ako bih delio isto mišljenje, jednostavno ne bih bio u mogućnosti da priuštim tako nešto. :man_shrugging:

2 Likes

Trenutna. Dete u vrtiću, žena na poslu a ja "radim od kuće":grinning:

8 Likes

Samo nastavi, izbaciće te žena na pola puta za Dubai a tamo ides erplejnom ne zaboravi :rofl:

1 Like

Dačo, jel mogu da se zaposlim kod tebe ? Da radim i ja od kuće isto ovako :smiley:

1 Like

Kada budeš prestao da balaviš na Playstation razmotricu tu opciju :grinning:

3 Likes

OMFG they did it. A taman sam odlucio da necu PRO da uzmem iz principa. Ode

edit: Ok verovatno ipak necu. :smiley:

There will be 12,300 units of the PlayStation 5 Pro Console – 30th Anniversary Limited Edition Bundle available for customers to purchase, with limited edition numbers etched onto the unit. The number represents the month and date of the first PlayStation console launch.

11 Likes

Bas dobro izgledaju. Znam coveka koji uzima :grin: @Collector

1 Like

Svaka cast Sony-u kako muze novac.

7 Likes