Ja sam 7.81% ![]()
Au, ja sam baš iznenađen…
… koliko ljudi laže.
Ovde jedino Sloba iskreno odgovorio. Takav je od 2006. ![]()
A ovo je sigurno sa nekog renomiranog gej merskog sajta, čim je na srpskom ![]()
HCL.hr
Znao sam ![]()
Pa ps4 pro je bio na oko 12% u odnosu na fat i slim tako da i ne čudi ova brojka
Lifetime PS4 Pro sales reached 14.5 million units, accounting for around 12% of total PS4 sales, according to Ampere’s data. The firm is forecasting a similar dynamic for the PS5 Pro, with sell-through of around 13 million units by 2029.
Čovek zna sve o Playstationu, ko bi rekao ![]()
Neko ko ima sve pleyke osim ps5 normalno da bi trebao znati osnove
Следеће године кад се буду појавиле пс5 про кутије са сликом гта на себи, има да се продаје брже него пиле у лидлу
Gta 6 i 8k i ima da pršti
Gledam ovaj novi DF snimak. PS5 pro je napravio napredak u gpu. Dakle igre koje su imale problem sa dinamic rezolucijom ce sada bez sumnje izgledati lepse pre svega zbog PSSR, dok igre koje su simulation heavy. one su vezane za CPU a tu sony nije uradio nista. Kaze, interno, devovi ce smeti da overklokuju CPU za 10% ali 10% je malo i nije dovoljno. Kao pokazni materijal pokazao je novu igru Space Marine 2 za koju kaze da je simulation heavy i da u perf modu ne dolazi ni blizu 60 fps, a NECE ni na PS5 pro. Na moju veliku zalost GTA6 ce biti simulation heavy, i Rockstar igre su uvek dolazile u 30 fps tako da sam gotovo siguran da i na ps5 pro ce biti 30 fps. Bice bolji image quality ali ce ostati 30 fps.
Overall, prevelika je cena konzole za tako mali upgrade. Mozda je najpametnije skipovati ps5 pro i sacekati ps6.
Sve su to nagadjanja. Moje ocekivanje je da ce sve AAA igre imati 60 fps mode za Pro. Base PS5 je u problemu.
Skipuj do PS7 da bi igrao GTA VI. Ne vidim problem
Poznavajuci Rockstar pitanje je dal ce dobiti update za 60fps . Pogledaj RDR2 tako lepa igra , a i dalje se vrti u 30fps…
Zato je i lepa ![]()
Ne vidim kako to može da se desi osim da svaki developer skoči nazad na svoje igre i rade upgrade za Pro da diže framerate, a to mi je nešto malo verovatno. A da Pro na suvo gura odjednom sve dosadašnje igre u 60, to tek nema leba. Nije to kao kupiš novo kućište i odjednom sve peglaš na high sa većim fps-om, ovo su igre zaključane i prilagođene za konzole.
Neće tu ps5 da pati ništa više ni manje nego sada, možda sa par novih igara ili ekskluziva kojih ni nema na vidiku.
Ne verujem sa ce neko razmatrati Pro zbog par ekskluziva. Onda ce stvarno imati 1% Pro konzola, ako i toliko.