PS5 Pro 7. Novembar

image

Ja sam 7.81% :money_mouth_face:

2 Likes

Au, ja sam baš iznenađen…

… koliko ljudi laže.

4 Likes

Ovde jedino Sloba iskreno odgovorio. Takav je od 2006. :smiley:

A ovo je sigurno sa nekog renomiranog gej merskog sajta, čim je na srpskom :grin:

1 Like

HCL.hr

Znao sam :grin:

4 Likes

Pa ps4 pro je bio na oko 12% u odnosu na fat i slim tako da i ne čudi ova brojka
Lifetime PS4 Pro sales reached 14.5 million units, accounting for around 12% of total PS4 sales, according to Ampere’s data. The firm is forecasting a similar dynamic for the PS5 Pro, with sell-through of around 13 million units by 2029.

Čovek zna sve o Playstationu, ko bi rekao :grin:

2 Likes

Neko ko ima sve pleyke osim ps5 normalno da bi trebao znati osnove

3 Likes

Следеће године кад се буду појавиле пс5 про кутије са сликом гта на себи, има да се продаје брже него пиле у лидлу

10 Likes

Gta 6 i 8k i ima da pršti

3 Likes

Gledam ovaj novi DF snimak. PS5 pro je napravio napredak u gpu. Dakle igre koje su imale problem sa dinamic rezolucijom ce sada bez sumnje izgledati lepse pre svega zbog PSSR, dok igre koje su simulation heavy. one su vezane za CPU a tu sony nije uradio nista. Kaze, interno, devovi ce smeti da overklokuju CPU za 10% ali 10% je malo i nije dovoljno. Kao pokazni materijal pokazao je novu igru Space Marine 2 za koju kaze da je simulation heavy i da u perf modu ne dolazi ni blizu 60 fps, a NECE ni na PS5 pro. Na moju veliku zalost GTA6 ce biti simulation heavy, i Rockstar igre su uvek dolazile u 30 fps tako da sam gotovo siguran da i na ps5 pro ce biti 30 fps. Bice bolji image quality ali ce ostati 30 fps.
Overall, prevelika je cena konzole za tako mali upgrade. Mozda je najpametnije skipovati ps5 pro i sacekati ps6.

4 Likes

Sve su to nagadjanja. Moje ocekivanje je da ce sve AAA igre imati 60 fps mode za Pro. Base PS5 je u problemu.

Skipuj do PS7 da bi igrao GTA VI. Ne vidim problem

2 Likes

Poznavajuci Rockstar pitanje je dal ce dobiti update za 60fps . Pogledaj RDR2 tako lepa igra , a i dalje se vrti u 30fps…

Zato je i lepa :wink:

Ne vidim kako to može da se desi osim da svaki developer skoči nazad na svoje igre i rade upgrade za Pro da diže framerate, a to mi je nešto malo verovatno. A da Pro na suvo gura odjednom sve dosadašnje igre u 60, to tek nema leba. Nije to kao kupiš novo kućište i odjednom sve peglaš na high sa većim fps-om, ovo su igre zaključane i prilagođene za konzole.
Neće tu ps5 da pati ništa više ni manje nego sada, možda sa par novih igara ili ekskluziva kojih ni nema na vidiku.

1 Like

Ne verujem sa ce neko razmatrati Pro zbog par ekskluziva. Onda ce stvarno imati 1% Pro konzola, ako i toliko.