Isti licemerni bogalji koji svako malo seru po MS-u i xboxu i svakom njihovom potezu.
Vala ja da sam na mestu onog direktora Sonija ili da sam zaštitno lice PS-a ja posle ovoga od blama ne bi mogao na ulicu da izadjem ili bi bio u fazonu neko će da me savata na ulici , fazon čekao bi da se nešto desi tipa neki teroristički napad ili tako nešto pa da se digne frka oko toga i da ova cena padne malo u drugi plan. : d
I ps5 se rasprodao… Pa je blejao dve godine po skladištima jer ih niko nije kupovao od skalpera za 1000+ evra. Rasprodaće se i ovo, a koliko njih će zaista da koristi te prodate konzole, a koliko njih će da klepi cenu i preprodaje.
A istvan koliko je?
Sad budimo realni, svi znamo da ce se ovo prodavati samo tako. Ps5 najavljena cena 400/500 , a kad je izasao bio i do 900€ jer ga nigde nisi mogao naci. Nece se toliko brzo prodavati , ali da hoce tu nema price.
Nije bas isto, PS5 je bio jedina next gen konzola + korona. Prodavace se… ali ne kao PS5.
Pa sta sam ja napisao? ![]()
Rasprodace se isto kao iPhone od 1500€ u iStyle-u za 5/6 dana ![]()
I don’t blame them. Da sam Sony, uradio bih isto.
Zlatno pravilo trgovine, cena raste dokle god ima kupaca ![]()
Jel ima negde full tech spec konzole?
Zen2 8 језгра на 3.5Ghz откључан до 3.85GHz
RDNA(x?) 17.2TF, 60CU
16GB GDDR6X RAM 576GB/s (игрице сада могу да користе 13.7GB уместо 12.5)
2TB SSD
Mislim da Sony izbegava zvanicni tech-sheet sem na ovim konferencijama, gde definitivno nije pokazano.
Generalno publici je samo bitno da je to najbolji Playstation do sada. (of course it is)
Nisam video koja je grafika?
Imam osecaj da ce samo First-Party igre (pod njihovom totalnom kontrolom) imati samo taj jedan mod, koji obihvata i fidelity i performance, na PS5 Pro-u.
Kao sto su rekli u DF Specijalu, mozda je ovo generacija u kojoj vise ne zele da igrac ima pravo izbora (koja je pocela od PS4 Pro konzole) i ujedno natera developere na jedan jedini 60fps mod.
Wolverine ce biti fidelity 60fps, GoT2 ce biti fidelity 60fps… itd. ![]()
![]()
Jer smo tako u mogućnosti :d , kao CPU je ipak i dalje malo preslab. LoL
E ovo je baš ono , ovaj narod treba jebati, što bi rekao onaj lik sa onog klipa. :d
Naravno, dok ce third part igre opet biti kljakave.
Niko svakako ne moze da naredi third-party developerima da na svojoj konzoli zele samo 60fps
… ovo ste valjda vec ocekivali.
Naravno da niko ne moze “garantovati” 60 fps na novoj konzoli.
U praksi, 95% novih igara ce imati 60 fps mode, isti % ce imati 30 fps only na PS5.
Bio bih iznenadjen da raspodela bude drugacija ili ode u nekom drugom smeru (fidelity/rezolucija).