PS5 Pro 7. Novembar

Isti licemerni bogalji koji svako malo seru po MS-u i xboxu i svakom njihovom potezu.

1 Like

Vala ja da sam na mestu onog direktora Sonija ili da sam zaštitno lice PS-a ja posle ovoga od blama ne bi mogao na ulicu da izadjem ili bi bio u fazonu neko će da me savata na ulici , fazon čekao bi da se nešto desi tipa neki teroristički napad ili tako nešto pa da se digne frka oko toga i da ova cena padne malo u drugi plan. : d

1 Like

I ps5 se rasprodao… Pa je blejao dve godine po skladištima jer ih niko nije kupovao od skalpera za 1000+ evra. Rasprodaće se i ovo, a koliko njih će zaista da koristi te prodate konzole, a koliko njih će da klepi cenu i preprodaje.

1 Like

A istvan koliko je?

Sad budimo realni, svi znamo da ce se ovo prodavati samo tako. Ps5 najavljena cena 400/500 , a kad je izasao bio i do 900€ jer ga nigde nisi mogao naci. Nece se toliko brzo prodavati , ali da hoce tu nema price.

Nije bas isto, PS5 je bio jedina next gen konzola + korona. Prodavace se… ali ne kao PS5.

Pa sta sam ja napisao? :grin:

Rasprodace se isto kao iPhone od 1500€ u iStyle-u za 5/6 dana :clown_face:

I don’t blame them. Da sam Sony, uradio bih isto.

Zlatno pravilo trgovine, cena raste dokle god ima kupaca :grin:

1 Like

Jel ima negde full tech spec konzole?

Zen2 8 језгра на 3.5Ghz откључан до 3.85GHz
RDNA(x?) 17.2TF, 60CU
16GB GDDR6X RAM 576GB/s (игрице сада могу да користе 13.7GB уместо 12.5)
2TB SSD

1 Like

Mislim da Sony izbegava zvanicni tech-sheet sem na ovim konferencijama, gde definitivno nije pokazano.

Generalno publici je samo bitno da je to najbolji Playstation do sada. (of course it is)

1 Like

Nisam video koja je grafika?

3 Likes

Imam osecaj da ce samo First-Party igre (pod njihovom totalnom kontrolom) imati samo taj jedan mod, koji obihvata i fidelity i performance, na PS5 Pro-u.

Kao sto su rekli u DF Specijalu, mozda je ovo generacija u kojoj vise ne zele da igrac ima pravo izbora (koja je pocela od PS4 Pro konzole) i ujedno natera developere na jedan jedini 60fps mod.

Wolverine ce biti fidelity 60fps, GoT2 ce biti fidelity 60fps… itd. :crossed_fingers:

:rofl: :rofl:

Jer smo tako u mogućnosti :d , kao CPU je ipak i dalje malo preslab. LoL
E ovo je baš ono , ovaj narod treba jebati, što bi rekao onaj lik sa onog klipa. :d

2 Likes

Naravno, dok ce third part igre opet biti kljakave.

1 Like

Niko svakako ne moze da naredi third-party developerima da na svojoj konzoli zele samo 60fps :eyes: … ovo ste valjda vec ocekivali.

1 Like

Naravno da niko ne moze “garantovati” 60 fps na novoj konzoli.

U praksi, 95% novih igara ce imati 60 fps mode, isti % ce imati 30 fps only na PS5.

Bio bih iznenadjen da raspodela bude drugacija ili ode u nekom drugom smeru (fidelity/rezolucija).