Kupio bi Dario i PRO kao i Switch za Maria, kada bi bilo novca na bacanje ![]()
Najvise sam novca imao dok sam se skolovao. Sada kao radim i zaradjujem, a dok rasporedim placu na sve strane i za razlicite potrebe, najmanje mi ostane za gaming ![]()
Kupio bi Dario i PRO kao i Switch za Maria, kada bi bilo novca na bacanje ![]()
Najvise sam novca imao dok sam se skolovao. Sada kao radim i zaradjujem, a dok rasporedim placu na sve strane i za razlicite potrebe, najmanje mi ostane za gaming ![]()
Ova generacija konzola je prepuna propusta od strane Microsofta i Sony-a. Sony je sa ovom cijenom bas sebi napravio negativan publicitet. Sada ocekujem da Microsoft uzvrati i ucini neku glupost i tako se vrtimo u krug, a sve na stetu nas gamera.
Verovatno cu ga uzeti posle nove godine. Prvo da vidim kako ce da se pokaze “na terenu”. Sigurno ce first party igre raditi briljatno dok multiplatform naslovi ce biti povuci potegni. Bojim se da ce opet biti problema sa optimizacijom gde cemo trpeti kompromise.
Sad je promenjena cena na 105000din.
Ја сам искрено очекивао већу цену, обзиром колико наши воле да се уграде
Plot Twist - citaju nase postove i dizu cene ![]()
Do novembra ce to biti 115k
Можда и имају неког црва задуженог за то, ко зна
Javi se @iNikola Maxime ![]()
Sitnica

![]()

Ionako ne znam gde da trosim ![]()
Čujemo se posle, stigla pošiljka iz NL ![]()
Ne znam sto si isli na opciju sa 2TB prostora. Da nisu konzola je mogla bude minimum oko 130e jeftnija mozda i vise. Ako pogledamo da ti preporuceni nvme 1TB drajvovi toliko kostaju. Meni moj Samsung 990Pro (verzija sa svojim hladnjakom) u PS5 i ne znaci toliko ako bih uzeo PS5 Pro a platio sam ga oko 120e u Nemackoj na akciji.
Javljaj ![]()
![]()
Koliko bi se tek oduzimali kad bi Xbox ispao iz trke, kao što pola foruma ovde to priželjkuje
Ps6 2000e ![]()
Playstation svakako postaje Apple-konzola… stati pa gledati.
Microsoft ce u jednom trenutku biti samo Publisher video igara, kako su krenuli.
Tako da me uopste ne bi zacudilo da u buducnosti Playstation kosta kao neki flagship telefon.
Pro ima da se rasproda kao topli kolačić.