Analitičari predviđaju da će prodaja PlayStation 5 Pro konzole biti na razini PS4 Pro unatoč visokoj cijeni
Niko ne moze da im zabrani 720/60.
Videcemo kako ce taj graphic mode izgladati na Pro kod third party developera.
Prodaja ce biti dobra. Veliki je svet. Preko je 800e mnoogo manje nego sto je bilo 2020god.
A konkurencija (xbox) ne postoji.
Kako ne postoji? ![]()
Nije najavljen još series xl
Niti će biti. Nema poente za time. I ova konzola će trajati dve godine manje više i već ćemo dočekati next gen. Na njihovom mestu bi iskulirao ovo i usmerio sve na taj next gen.
Sumnjam da će ova generacija konzola trajati manje od tri godine, možda čak i četiri godine.
Pa sto bi najavili kad je series x u startu bio jaci od petice plus stare igre su imale poboljsanja koje ps5 nije imao. (Xbox one X enhanced). Nije ps5 pro zver da da se microsoft plasi pro-a ![]()
Bukvalno ovo sto kazes. Jos klk znam 2026. godine ce stici nova konzola sa njihove strane.
Pa nema u nazivu pro max ultra pa ovi iz sony smatraju da nemaju konkurenciju i bam 800ojra
Sad ironija: Igre namerno budu osakaćene za običan ps5 da Pro deluje superiornije,
te iste igre na Series X rade kao i do sada (u ovom slučaju nisu sakaćene jer nema dalje od SX-a u njihovom slučaju) i izgledaju i rade bolje od originalnog Ps5.
Koji bi to trip bio. ![]()
Šalu na stranu, jedina stvar koja bi mogla da me preobrati za nabavku Pro-a je da najave Gta 6 da će da radi i izgleda dosta bolje nego na base konzolama. Da se ne očitavaju teksture meni pred oči dok jurim kolima, da nema pop in i sličnih gluposti i da sve jednostavno izgleda i radi bolje. To je jedina stvar, ali dok Gta izađe… ![]()
Edit: Ja iskreno dajem ovoj generaciji još dve-tri godine plafon. Davno se još spekulisalo da će tamo za praznike 2026. da bude finale za ovu generaciju ali to ne mora ništa da znači. Sada je na Xbox-u kada će next gen da se desi i oni sad drže to u šaci. Playstation ne može jer mora da da Pro konzoli šansu tako da sad Xbox može za dve godine da izađe i pljusne next gen konzolu jer oni nemaju šta da čekaju. Uglavnom su to radili u isto vreme ali sada su se razišli pa će biti interesantno da vidimo šta će da se desi.
Jedino kao sa x360 godinu ranije ali da bude overkill
Nisu relevantni. Cekam Scalperovo misljenje.
Ekipa iz Gejboxs reče onomad da će za praznike najaviti novi hardver.
@SlobeX objasni mu slobo da je mikrosoft softverska firma ![]()
Neki handheld se spominjao
I sta mi rece @padawan ?