PS5 Pro 7. Novembar

Analitičari predviđaju da će prodaja PlayStation 5 Pro konzole biti na razini PS4 Pro unatoč visokoj cijeni

Niko ne moze da im zabrani 720/60. :grinning:Videcemo kako ce taj graphic mode izgladati na Pro kod third party developera.

4 Likes

Prodaja ce biti dobra. Veliki je svet. Preko je 800e mnoogo manje nego sto je bilo 2020god.
A konkurencija (xbox) ne postoji.

5 Likes

Kako ne postoji? :grin:

Nije najavljen još series xl

1 Like

Niti će biti. Nema poente za time. I ova konzola će trajati dve godine manje više i već ćemo dočekati next gen. Na njihovom mestu bi iskulirao ovo i usmerio sve na taj next gen.

5 Likes

Sumnjam da će ova generacija konzola trajati manje od tri godine, možda čak i četiri godine.

Pa sto bi najavili kad je series x u startu bio jaci od petice plus stare igre su imale poboljsanja koje ps5 nije imao. (Xbox one X enhanced). Nije ps5 pro zver da da se microsoft plasi pro-a :grin:

1 Like

Bukvalno ovo sto kazes. Jos klk znam 2026. godine ce stici nova konzola sa njihove strane.

Pa nema u nazivu pro max ultra pa ovi iz sony smatraju da nemaju konkurenciju i bam 800ojra

Sad ironija: Igre namerno budu osakaćene za običan ps5 da Pro deluje superiornije,
te iste igre na Series X rade kao i do sada (u ovom slučaju nisu sakaćene jer nema dalje od SX-a u njihovom slučaju) i izgledaju i rade bolje od originalnog Ps5. :joy: Koji bi to trip bio. :joy:

Šalu na stranu, jedina stvar koja bi mogla da me preobrati za nabavku Pro-a je da najave Gta 6 da će da radi i izgleda dosta bolje nego na base konzolama. Da se ne očitavaju teksture meni pred oči dok jurim kolima, da nema pop in i sličnih gluposti i da sve jednostavno izgleda i radi bolje. To je jedina stvar, ali dok Gta izađe… :pleading_face:

Edit: Ja iskreno dajem ovoj generaciji još dve-tri godine plafon. Davno se još spekulisalo da će tamo za praznike 2026. da bude finale za ovu generaciju ali to ne mora ništa da znači. Sada je na Xbox-u kada će next gen da se desi i oni sad drže to u šaci. Playstation ne može jer mora da da Pro konzoli šansu tako da sad Xbox može za dve godine da izađe i pljusne next gen konzolu jer oni nemaju šta da čekaju. Uglavnom su to radili u isto vreme ali sada su se razišli pa će biti interesantno da vidimo šta će da se desi.

Jedino kao sa x360 godinu ranije ali da bude overkill

1 Like

Nisu relevantni. Cekam Scalperovo misljenje.

3 Likes

Ekipa iz Gejboxs reče onomad da će za praznike najaviti novi hardver.

@SlobeX objasni mu slobo da je mikrosoft softverska firma :rofl:

4 Likes

Neki handheld se spominjao

I sta mi rece @padawan ?

1 Like

7 Likes