PS5 Pro 7. Novembar

Pa da ti se uklopi u abijent… sto da ne menjas, customizujes malo.

A jeste bezveze pogotovu ako je za par milimetara, ajde da su neke vece razlike u dimenzijama, deluje kao da je neki propust u dizajnu i da se uopste niko od prebogatih menadzera nije setio ni da pita ni pomisli na to.

Opet mislim da je glupost. Ali ako je vec nekome toliko stalo do toga verujem da nije nesto sto mali Kinezi ne mogu da rese za par $$

1 Like

Kinezi mogu svaki problem za par dolara da rese, od poklopca do rovera na marsu koji se posle pokvari.

Ne verujem da ce da ti se pokvari plasticni poklopac za PS :joy:
Preziveces.

Imam 30 narukvica za apple watch sa temua i gomilu maski za iphone, nisu nista losijeg kvaliteta od ovih apple original koji kostaju 100e.

Ovde je u pitanjh los dizajn proizvoda nista drugo. Kinez nece to da “resi”. Oni prave siroko dostupne kopije koje pasuju fabrickim proizvedenim delovima. Neces sigurno nesto da budzis sa kineskom izolir trakom i nece da prave custom delove za Pro koji pasuju i za Slim i za Pro. To se pravi po kalupu i za milion komada se fabrike pokrecu da bi se posle prodavalo preko Temua i slalo po trznim centrima u svetu.

Glupo je sto ne mozes da zadenes milion slim poklopaca u pro zbog dva milimetra razlike i to je to, ne znam cemu dalja rasprava (skapirao sam da je neka mala razlika dole kod montaze).

Pa ko kaze da nece napraviti i za nov model. To ti govorim.

4.5TF više od Series X?? Zar ovo nije trebalo da bude +30TF ili tako nešto?

2 Likes

TF nije relevantna metrika toliko vise.

1 Like

Bitno da daje 60fps 4k

Prvi put čujem za ovo. Ko je to pisao/pominjao?

Mislim da se ovde piskaralo, kao da će biti barem duplo brža od trenutne generacije…

1 Like

Ko nije , clanci su baratali sa 33,nesto i 36 TF…

1 Like

Ma svako može da piše šta hoće ali prva 8k konzola po drugi put od sony mora da se istakne ipak je to "američka"kompanija oni su bogovi marketinga

2 Likes

Slobo ne gasis se brate :grin: kako ti ne dosadi :grin:

2 Likes

Hahaha , ali brate zapravo nisu to bili clanci fazon ee ps5 pro ce imati 33 tflopsa nego bukv novi ps5 pro ce imati fazon 36tflopsa , a 33,nesto ce raditi ne znam ni ja sta dok ovaj ostatak nzm tu bleji bukv cela prica o tome je izgledala realno , a sad eto vidis sve u vodu pade. Ostavi taj 8k tv u kutiji jos uvek , neka ceka bolje dane …

1 Like

Brate progledao sam kad sam saznao da je sony američka kompanija nekako ih drugačije sada vidim i sve njihove proizvode podržavam

Ma de :rofl: Špekulacije, nagađanja od “struke” sa interneta. To nigde nije bila zvanična informacija. Ako next gen konzole budu bile na dotičnih 30 tflopsa, ima svi da pevamo.

1 Like

ComputerLands krenuo sa isporukom PS5 Pro konzola malo ranije :sweat_smile:

1 Like