Pa da ti se uklopi u abijent… sto da ne menjas, customizujes malo.
A jeste bezveze pogotovu ako je za par milimetara, ajde da su neke vece razlike u dimenzijama, deluje kao da je neki propust u dizajnu i da se uopste niko od prebogatih menadzera nije setio ni da pita ni pomisli na to.
Imam 30 narukvica za apple watch sa temua i gomilu maski za iphone, nisu nista losijeg kvaliteta od ovih apple original koji kostaju 100e.
Ovde je u pitanjh los dizajn proizvoda nista drugo. Kinez nece to da “resi”. Oni prave siroko dostupne kopije koje pasuju fabrickim proizvedenim delovima. Neces sigurno nesto da budzis sa kineskom izolir trakom i nece da prave custom delove za Pro koji pasuju i za Slim i za Pro. To se pravi po kalupu i za milion komada se fabrike pokrecu da bi se posle prodavalo preko Temua i slalo po trznim centrima u svetu.
Glupo je sto ne mozes da zadenes milion slim poklopaca u pro zbog dva milimetra razlike i to je to, ne znam cemu dalja rasprava (skapirao sam da je neka mala razlika dole kod montaze).
Hahaha , ali brate zapravo nisu to bili clanci fazon ee ps5 pro ce imati 33 tflopsa nego bukv novi ps5 pro ce imati fazon 36tflopsa , a 33,nesto ce raditi ne znam ni ja sta dok ovaj ostatak nzm tu bleji bukv cela prica o tome je izgledala realno , a sad eto vidis sve u vodu pade. Ostavi taj 8k tv u kutiji jos uvek , neka ceka bolje dane …
Ma de Špekulacije, nagađanja od “struke” sa interneta. To nigde nije bila zvanična informacija. Ako next gen konzole budu bile na dotičnih 30 tflopsa, ima svi da pevamo.