PS4 vs. Xbox One

Killzone je toliko mrtva igra da je to cudo jedno… A sto se tice uzimanja PS4, razmisli jos jednom… Posto sada ima mnogo ljudi sa X1 koje i sam poznajes… Tako da bolje ti popricaj sa sobom jos jednom… :wink:

Znači za PS4 te interesuje samo Killzone, a za XO ove ostale…
Vredi li uzeti konzolu zbog samo jedne igre(u ovom trenutku)?
Mada, na Ps4 dolaze the order 1886, uncharted, bloodborne:
Takođe na PS4 možeš lakše igre nabaviti, ali opet PSN je sj**an i joypad ako ti znači onda je XO.
Šta god da uzmeš, kajaćeš se na neki način ali ćeš i biti zadovoljan, zabava ne gine na kraju :slight_smile:

Ja sam bio i to preterano zagrejan za PS4… Ali ipak, koliko god PS4 bio dobra konzola, PSN je totalno ******… Pa vec koliko ne mogu da poprave samo friend listu…

goddammit you guys

edit: da dodam, Killzone ma najvise zanima od trenutno postojecih ekskluziva. A za novembar bi me cekala ova tri multiplatformska naslova sto sam pomenuo, tako da bi imao i previse da igram kad bi ih sve odjednom uzeo.

Vidim gomila ljudi prica da je psn ima nekakve probleme - jel ti problemi direktno uticu na igranje online i patchovanje igara?

Sto vise razmisljas samo ce ti biti gore, go with gut instinct…

Realno, koliko mozes i da pogresis, sta god da izaberes predstoji ti gomila zabave.

PSN utiče na igranje online. Dosta njih kaže da ne, ali kod mene je bilo problema. Kao što sam rekao, nedeljama nisam mogao da nadjem online meč u last of us.

Noodle, ako budes uzimao igre sam ili kao nosilac/fantom problemi sa psn-om nece uticati na offline igranje, ali naravno hoce ako igras mp. Ipak, to je sada dosta vec retko, u najmanju ruku preterivanje je da odlucujes na osnovu tako necega.

Sto se tice tvoje dileme, mogu da vidim zasto te privlaci XO. Mislim da ekskluzive jos nisu nista posebno sa obe strane i da ima smisla uzimati na osnovu drugih preferenci, npr gde bolje izgledaju multiplatforme i gde je lakse deljenje kupovine a to je PS4.

E vec mi je pun moj vas sto samo pljujete po DS4 gamepadu, ja ga imam od sredine decembra i izgleda ko od day 1, a da je koriscen, koriscen je itekako. I sta cemo sad? Imam i X360 gamepad koji koristim na PC-u kada igram igre i nije mi nista bolji (koliko neki ovde hvale ko da su ga oni sami sastavili, gamepad ko gamepad) i kvalitetniji od ovog, a da je dobar, dobar je, pa bem mu misa da mi nije dobar, ne bih ga ni uzimao in the first place! Jedino ako je nekome lakse ciljati/nisaniti kada je analog gore levo, nego dole levo, meni je recimo isti djavo. Brzo i lako se naviknem.

Ja nista nisam pričao za kvalitet DS 4, jednostavno mi je xbox one gamepad bolji.

Jedina zamerka bi mi bila u kvalitetu izrade gume kojom su prekriveni analozi (to je “problem” kod prvih izdanja DS4, nekima se krune, pucaju, mada su moji i dalje ko novi), vidi se da nije to to, kako je zamisljeno, al pored svega najmanji je problem, zameniti ili nabaviti kapice kao vid zastite, ja ih ne koristim eitherway.

Ergonomski je najveca i najbitnija razlika izmedju dva kontrolera. Ali sve se to svodi na subjektivno misljenje. Meni je razlika izmedju DS3 i X360 kontrolera nevjerovatna, ali sa novim kontrolerima razlika blijedi, ali opet mi puno bolje odgovara xboxov kontroler, mogao bi se ja naviknuti da igram i sa DS4 kontrolerom, ali na kraju nije ni blizu osjecaja koji imam sa xboxovim kontrolerom. Opet subjektivno misljenje.

Nintendo wiiU

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pitanje nema veze sa temom I predstavlja krsenje pravila, procitaj pravila I napravi temu u deo predvidjen za to.

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

NIJEDNA igra za X360 ne moze da se igra na Xbox One.