PS3 slim i update mmCM-a?

Danas mi se pojavila opcija u multimenu da se updejtuje na noviju verziju (04.80.00). Kaže daje podršku za 4.80 firmware itd.) Da li da ga updejtujem ili ne, jel može nešto da mi “poremeti”? Trenutno imam 3.55 CFW.

updateujes multimana a ne PS3. tako da ne bi trebalo da bude problem.

1 Like

Hvala. A da li to znači da sada mogu da idem na 4.80 CFW? Šta dobijam tim updateom osim te podrške?

ko ce ga znati. pogledaj release notes

1 Like

Uradio sam update multimena sve ok, ali sony odbija da mi pokrene novi NBA2K17 i PES2017 traži mi udpate na 4.76 CFW

Imaš preporuku šta da radim?

Pa treba da instaliras minimum 4.76 CFW. Guglaj kako se stavlja da ne sprcas 3.55 i zakljucas jailbreak. Nemam PS vec tri godine, zaboravih kako se to radi.

1 Like

Uf ima tona tutorijala sve mi nekako deluje previše lako :slight_smile: Frka mi da probam da nešto ne upropastim. Šta je najgore što može da se desi? :smiley:

Najgore je da mozes da dignes original 3.55 na 4.80 i da izgubis jailbreak. Onda ce M007p morati da ti downgraduje i opet si na starom.

1 Like

Hhehe evo samo da javim - uspeo sam! :slight_smile: 4.80 CFW - sad mi radi NBA2k17 ali PES se nesto ukoci (neće da uđe u igru) pa ću probati sa drugom verzijom…

Imam novi problem - neke igre nece da rade uopste! Pokrenem ih iz multimena krene da se ucitava i samo izadje u glavni meni bez ikakve greske! Sta da radim?

Mislim da je potrebno otici u podesavsnja multimana i pronaci BD-ROM emulator,i on treba da bude na enable,a verovatno ce biti na none.

1 Like

Neće, ista stvar, ako je to ta opcija (nalazi se sadnja u multimenu u podesavanjima). Ista stvar mi je sa God of War 3 i Little Big Planetom ostale igre za sada rade, mada nisam stigao sve da istestiram…

Ubaci original igru, gow3 ucitava sa bd diskom ako nema patch za no bd disk.

1 Like

Ali radila mi je tako dok sam bio na 3.55 od kada sam updetaovao konzolu na 4.80 to se dešava.

I to samo kod nekih igara, recimo Need for Speed Hot Pursuit radi bez problema kao i The Last Of Us, Fife i NBA-ejevi itd…

Sta je ovo, povampirio se oldgen na forumu? :smiley:

1 Like

Bas…

Pa dobro ljudi jel možete da mi pomognete ili ne? :frowning:

Mozemo, zasto nisi vratio eboot.bin original? Igra ti je mozda patchovana za 3.55 menjao si startni fajl, kopiraj original ili nadji na netu za taj BLUES(ili vec kako je medi id)

Pa nisam znao da treba ja sam se uglavnom družio sa xbox jtag a soni sam uzeo od burazera da se izigram malo. :frowning: Da li može neki link ka nekom detaljnijem tutorijalu, pošto ne znam kako to da uradim :stuck_out_tongue:

Najlakse skini sa interneta igru, ubaci i pokreni :slight_smile: nema tutorijala jer je to ubacen krekovan fajl narodno receno. Znaci potrebno je utvrditi koja je igra tj izdanje, zatim skini original eboot fajl googlajuci za taj media ID i onda premestis tvoj fajl iz foldera igre u drugi backup(primer) ubacis novi i probas sa nekom original igrom u drajvu. Specijalno GOW3 je igra koja baca black screen bez neke original igre u drajvu zbog emulacije protekcije, kada nema krekovan eboot fajl, kada ima krekovan zna da blokira, kresuje, baci crni ekran ne znam sve rezultate :slight_smile:

1 Like