Ja sam u sestoj sezoni FC25 preko Better xCloud, malo sam igrao i drugih igara, ali vecinom fudbal pred spavanje, iscekuje se transfer u Real Madrid
Ne znam za S i X varijantu igre, ali po ovome sto sam ukljucio nekoliko igara, radi kao sat i izgleda super na rog ally. Verujem da je na 32’’ oledu druga prica, ali meni ovo i nece sluziti za oled nego handheld.
Svakako, definitivno cu danas da spakujem series s, stoji mi na stolu 2 godine ga ne palim.
Ma ne mislim zbog toga koja je rezolucija, nego to što neke igre nemaju 60fps opciju
to mene smara…
Htedoh da igram Ghost Recon Breakpoint i u 30fps mi se uključivalo, kao i Plague Tale
Ah da, retke su takve igre ali ih ima ![]()
Ovo se sjećam iz dokumentarnog serijala na Xboxovom youtube kanalu. Billa Gatesa su ubijedili tako što je mislio da će Xbox furati Windows, bio oduševljen kad je na prezentaciji ta njihova mašina za prezentaciju što je Blackley skuckao nešto, podigla Windows za par sekundi. Narjerao ih je da upale i ugase nekoliko puta, u to vrijeme Windows se podizao po 2 minute ali ovo je isto bio neki ogoljeni Windows skroz naravno.
I popizdio čika Bill je kad je saznao da neće, što je poznato kao Valenine’s Day Massacre.
Totalno vrijedi odgledati taj dokumentarni serijal, potpuno preporučujem, volio Xbox ili ne. Mislim da je najbolji vezan za gaming ikad. Sjećam se da sam poslije gledanja išao odmah da tražim ima li Playstation isto da je uradio svoj jer mi se svidjelo i htio sam i njihov da pogledam. Ali nema, ima samo gomila fan made ali nema ništa ono oficijelno njihovo gdje su posjeli face i pričali detaljnije kako je bilo.
Ovo ako je istina, Spencer je spasio Xbox po drugi put pred penziju.
Članak od Jeza, meni je jako žao što tog lika prozivaju da je Microsoft shill, lik je u članku ih propisno iskritikovao i to radi često ali to se prećuti. Prvi put čim kaže nešto pozitivno, odmah je shill.
Upoznao sam Jeza prošle godine na GC, super lik, zajebant. Ljudi se lako okome na nečiju online personu jer je to često deo njihovog profesionalnog, u ovom slučaju novinarskog posla i ne biraju reči ako im se nešto ne uklapa u ono što oni misle da je važno/ispravno.
Ovo danas, ali namjenjeno developerima pa ne znam hoće li biti išta nama zanimljivo.
Sve ove “futur” Teme me podsecaju na ove nase politicare.
Sve neato pocinjemo, sve ce da bude, samo sto niie, evo ga krece.. Svi se nesto slikaju, potpisuju i smeskaju..
Jbt cuti, radi, ne smaraj.. Kada zavrsis sazovi novinare objavi sta si napravio, baci u prodaju i bravo za sve.
Jos jedan dokaz sa je ceo svet jedan globalni cacilend..
Moraju da upoznaju developere sa promjenama. Ne mogu oni nespremni da dočekaju, bukvalno zavisiš od 3rd party developera hoće li podržavati tvoju platformu. I nije namjenjeno generalnoj publici bilo ni ovo ni ono na GDC.