Problem: prebacivanje sa jedne memorije na drugu

Dakle, do sada sam koristio USB flash od 8GB, maksimalno mi je na njega stajala jedna igra. Danas sam se prebacio na eskterni HDD. Napravio sam particiju od 30GB na FAT32, primarna (dakle sve po pravilima), i kad na njega stavim jednu novu igru, tj igru koju NIKADA pre nisam igrao na USB flashu, uredno je vidim u listi igara. A kada prebacim 3 igre koje sam igrao pre preko USB flash-a, njih nece da mi prikaze. Samo da napomenem da automatski bootujem XeX Menu pri paljenju, i da sam one fajlice (FSD folder i launch.ini), samo prekopirao sa USB flash-a na externi HDD. Hvala unapred!

moras da napravis ponovo putanje, nije isti uredjaj odakle ih vuce, pogledaj u tutorijalu kako se prave SCAN PATHS, ima u onom za prebacivanje igara, ako ides preko FSD

ako je iz XEX MENU-a ako je u GAMES folderu mora da ih nadje sam pa da ne znam sta, samo mu daj vreme dok skenira lepo

Napravio sam putanje lepo. Tacnije, BAR MISLIM da sam lepo uradio. Ocigledno cim ovu jednu NOVU igru moze da procita, sve je lepo podeseno. Ili ti mozda mislis na nesto drugo?

u MANAGE GAME PATHS si napravio putanju do foldera, GAMES npr?

pokreni onda START MANUAL SCAN u settings/content settings/scan da skenira bazu opet

Da, bas to, napravio sam. I uradio sam i manual scan. Samo jednu igru cita, i to ovu koja nikada ranije nije bila na USB flashu.

digni scan depth na 6

ne vredi. povecao sam na 6, trenutno imam samo dve igre, on i dalje primecuje samo onu jednu koja nikada ranije nije pokrenuta na nekoj drugoj externoj memoriji.

Uradi clear system cache, iz MS Dash-a, mozda pomogne. Ako nista, ponovo instaliraj FSD.

skini ti lepo novi FSD pa sve iz pocetka podesis, i nema da brines, problem je u FSD-u, izbrises stari FSD folder pa lepo na isto mesto stavis novi i reseno sve

daj mi link, molim te, ne bih da nesto pogresno uradim.

link za sta za novi FSD?

Portal - RealModScene

skines lepo i napravis FSD fodler pa prebacis umesto starog njega obrises kroz xexmenu

Fsd3 MEGA

Pazi kod novog FSD3 moze da se desi da ne mozes da brises paths-bug

da, da, novi FSD. Cek, jel moze malo detaljnije kako da stavim taj FSD?

Moze, naravno. Pogledaj ovaj klip, sve ce ti biti jasnije.

Nesto ne bih da se ovoliko igram sa ovim, imam utisak da nesto necu lepo uraditi. Prezivecu bez te 3 igre. Samo da pitam za kraj. Jel mozda moze da za Xbox bude problem to sto imam jos jednu NTFS particiju koja NIJE podesena kao primarna, vec kao logicka? Primarna je ona FAT32 sa koje i treba da cita igre.

a sta mozes da zezes sto vec nije zeznuto :slight_smile:

1. skines fsd
  2. extract u FSD folder
  3. obrises tari FSD folder
  4. prebacis novi
  5. pokrenes default.xex u novom FSD folderu i eto ti ga FSD
  6. podesis putanje
  7. skeniras

Nije raketna nauka :slight_smile:

particije nemaju veze, ako je na fat32 ok je bitno da je ona prva

Probaj ovako MEGA :stuck_out_tongue:

Dao sam sa sve linkovima, noob FSD install tutorijal :slight_smile: napravicu jedan isto na forumu

Prostije od ovoga sto ti je studiovpc rekao nemas a ukoliko ti treba dodatni materijal, M007 je napravio fenomenalan tutorijal, sa sve linkovima. Taj tut mozes pogledati ovde:
http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr%9Aka/8491-tutorijal-postupak-instalacija-fsd-3-a.html#post145267

I preporucio bih ti da ipak instaliras FSD ponovo, ko zna stas se tu sve jos zeznulo. Desava se ali sva sreca pa nije tesko instalirati FSD ponovo.

Ja koliko shvatam, postoji vise nacina za podizanje FSD-a. Ja ga, npr, trenutno podizem direktno sa flash-a. Na tom flashu imam i FSD folder i launch.ini, i poseban folder Games. Dalje, koliko shvatam, ovaj opisani nacin podizanja FSD-a je direktno iz interne memorije konzole, jel tako? Jel to onda znaci da bih ubuduce na eksternoj memoriji iskljucivo trebalo da imam folder sa igrama, a ne i FSD i launch.ini?