Moja preporuka ti je da FSD i launch ,ini drzis na internom HDD-u. Tako ja radim od kada mi je ugradjen RGH. Ne bi trebalo da drzis FSD i launch.ini na fles memoriji, osim ukoliko je uopste ne vadis iz konzole.
Ja sam FSD drzao na eksternom hardu i radio je mnooooogo bolje nego sa internog
ili ako nemas hdd…
ako imas HDD fsd obavezno na njemu, launch.ini takodje ali napravljen za hdd ne za usb, imas to u tutorijalima pa pogledaj lepo sve
to je zato sto si ti imao onaj hdd od 20GB koji je ubitacno spor i nije radio kako treba logicno da ce dobar externi biti bolji od njega… kod svih konzola koje imaju hdd od 120-320 fsd radi kao metak sa internog, dok sa USB fleske koci, tj sporije radi
Ti od 20GB su ubice, imam jedan mrtav kod mene rikavela mehanika 100% ispusta lude zvuke, pre godinu dana sam imao jos jedan isto je dozivao E68, znaci trash su.
Hehe
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
ti hardovi uopste nisu dolazili u originalu sa konzolama, bar koliko se ja secam, uglavom su isli od 60 pa na gore, ti 20 su bili neki kinezi zesci
Ma jok, to je bila prva pomoc za igre na Xenon plocama pa kada videli koliko dobri ukinuli to.
nemate vi deco moja pojma. Hardovi od 20 gb su bili prvi oficijalni MS-ovi hardovi koji su dolazili sa Xbox 360 Core bundleom, dok ste vas dvojica jos prelazili aladina na Segi. Kad vam dodje sad neko tamo 2020. godine i pocne da prica kako su oni hardovi od 500gb bili neki zesci kinezi koje su valjali sa PS4/Xbox One, seticete da ste vi to isto radili upravo sada
A to da su spori mozda al da su ******, mozda su neki kinezi ili refubished modeli. Moj 20gb HDD radi od 2006. godine do dan danas bez i najmanjeg problema. jes da je 5400 obrtaja ali radi posao.
Cika Akiris ja sam lepo rekao prva pomoc za igre(da imaju gde da instaliraju i urade save 2006)
Koliko je dugacka ova generacija covek zaboravi da je nesto izaslo i da je postojalo oficijalno
Dopuna:
Ovo sto sam video sve 20gb dolazilo uz xenone i oficijalni original segate hdd unutra, nije ni cudo sto odlaze… 60GB su ekstra hddovi ni jedan nisam video u problemu, 120GB jesam - refurb konzola jasper.
instaliranja nije bilo do 2008. godine. Hard od 20gb je sluzio samo za sejvove i XBLA igre kojih je bilo valjda jedno 20 do 2008
Deda bre kakav cika
mi samo kazemo da su to veoma veomaaaa losi hardovi, rade mnogo sporije nego sto bi trebalo da rade, to sto su 5400 nema veze, u svim uredjajima idu 5400 modeli zbog cene a ne greju se toliko… ali spori jesu
to sum it up
jel cemo da zatvaramo ovu temu posto je problem odavno resen, covek dobio 3-4 nacina sta da uradi, mislim da our work here is done
Ja sam tada imao PS3 pa nisam upoznao pravu snagu i moc xbox360
Dolaze sada iz inostranstva xbox360 phat sa takvim hddovima… Video sam xenon reviziju sa metalik sivom plastikom i hdd plastikom u istoj boji
Nemam originalni HDD (samo 4GB), do sad sam podizao igre direktno sa USB flash-a, tj nikad ga nisam vadio iz konzole. Vadim ga (USB fles :P) samo kad igram originalne igre (za sada samo jedna xD). Sad imam EKSTERNI hard disk koji se povezuje sa USB-om, tako da mislim da cu nastaviti da FSD podizem, kao i do sada, sa eksterne memorije. Hvala na pomoci, nadam se da nista necu za***ti.
Ako ti je trinity ploca pozadi pise 12v…10.83A izaberi launch.ini iz rar fajla provalices po imenu ;). Bitno da si provalio kako radi sa USB sada samo kopiras FSD folder i launch.ini(za internu memoriju) na internu mem i resetujes konzolu bez USB i ako si ubacio pravo ucice u FSD.
Momci, pomogli ste mi skroz! Hvala puno! Prebacio sam FSD folder i launch.ini na externi HDD i podizem FSD sa externog jer nemam interni HDD. Tako sam i do sad radio, tako cu i od sad. Sve igre vidim. Hvala puno jos jednom!
Nema na cemu, bitno je da smo uspeli da ti pomognemo. Dodjes nam po pivo. Problem resen, moze lock.