Yea ovo nije oled varijanta fyi.
Verujem sa je dobar.
Yea ovo nije oled varijanta fyi.
Verujem sa je dobar.
On ako ti napise review da lici na nesto, ja cu da lajem
Da nije oled, malo sam poleteo jer sam video da je ovaj na popustu, inace bi uzeo oled , 45% je na popustu i izadje oko 60k , al dobro sta je tu je. U hdr izgleda brutalno, nisam previse cackao al ima bas dosta nekih opcija i gluposti. Za oglas , bjez tamo Prvo PRO da prodam
Надам се да је ово питање прикладно за ову категорију, ако није, нек неко пребаци тамо где треба да буде. Елем, свидео ми се један монитор да купим, задовољава моје потребе (LG 32", 1000R, 180Hz, 1ms, 1440p) а и свиђа се мом новчанику (200е). Е сад, та цена у Ипону је била пре фазон 15 дана, док је сад 244е. Разумем, Божић, нова година и то. Да ли неко има искуства са њиховим ценама, у смислу скакања и обарања, поготово у овом периоду. Када бих могао да очекујем да ће цена да се врати на старо, средином јануара, у фебруару можда, или тек чак у марту? Да ли има неко неписано правило када су они у питању или не? Јбг, будала сам што сам одлагао куповину, сад ћу морати изгледа још више да чекам.
Redovne apsolutno nikada ne idu na dole.
Za akcije ne moze niko da ti kaze.
"Prices are subjected to change on a daily basis based on market fluctuations and availability amongst other factors.
Unfortunately we cannot tell you whether the price will drop again."
Изгледа да иду и редовне, мења се константно, само треба пратити свакодневно. Скинуо сам екстензију да прати цену, па ћу видети када ће пасти на претходну цену по којој сам хтео да купим.
Pozdrav, Interesuje me da li neko od vas poseduje neki remote tv na koji moze da se poveze xbox series s? U potrazi sam za nekim prenosnim monitorom koji bi mogao da nosim na putovanja da igram xbox, na kp sam video par modela koji kostaju oko 100e, da li neko ima iskustva, da je probao i sl?
I da li možda mogu da koristim svoj laptop kao monitor za xbox preko hdmi-a?
100€ je smesno ako je to sto mislim da jeste i vredi uzeti. Bila je neka fora kao koverce sto nosis sa sobom
Svi ti 60hz fullhd monitori su identični i samo se prodaju pod drugim imenom. Arzopa, kyy, mnn, forhelp, wgk, innoview, samo gledaj koji je najjeftiniji. Nijedan nema bateriju, tako da moraju stalno biti uštekani u zid.
hvala na savetu, nasao sam neke i na temu, ali nisam bas siguran da ce raditi, kostaju 5000
Ne znam iskreno zasto ljudi tamo kupuju za par crvenih jeftinije. Uzmes ovako i ne razmisljas, nije razlika 500€ u proizvodu i kvalitetu
https://share.temu.com/SNqWU5KATNA
Odličan monitor za 5200, kupio i koristim kući. Neće te niko prevariti, perfektno radi
Polovina njih prodaje stvari sa Temu
Ko tacno?
Pa evo dacu ti primer za monitor koji sam ja kupio
Kao što vidiš 3700 skuplji
Kao da KP nisu preprodavci nego proizvođači