Preporuka za Gaming Monitor

Boje mi nekako previše jake

Pa smanjis, ja sam imao g5 i sad presao na g6 zbog 2.1 hdmi, boje jesu jace ali su lepse, zato sluze podesavanja :grin:

1 Like

Ma nešto sam pokušavao i reko neću da kvarim oči na aoc uzmem samsung ko čoek

Moze preporuka za neki najjeftiniji monitor da ima 4k rezoluciju,hdmi 2.1,min 120hz,odziv min 1ms,i da bude 24’ ili 27’ velicina ekrana.

Uzeh ja na kraju Samsung Odyssey G7 28” 4K 144hz

445€

Samo me buni razlika u oznakama
LS28BG700EPXEN vs LS28BG700EUXEN, cena jm je drasticna razlika. Na sam uzeo ovaj EPXEN…

2 Likes

Koliko sam gledao kad sam kupovao taj monitor, te oznake su uglavnom razlika za regione.
Dobar monitor, mada nisam bio bas previse odusevljen posle prelaska sa G7 32" - VA

Jel su oba hdmi 2.1?

Kako radi mac na njemu? Povezujes macbook neki ili desktop?

Njegov je samo 2.1 , G7 240hz odyssey 1440p je 2.0

1 Like

Mac Mini M2 i PS5.

Videcemo u utorak kad stigne od madjara :smiley:

1 Like

Za samo duplo vise mogao si da uzmes G9 OLED monstruma.

Na zalost ovi obicni monitori nisu mi vise zanimljivi…

Zar ti PS5 nece biti na TV-u, zasto monitor kad imas dobar OLED TV.

Da li ti imas uopste monitor? :joy:

Solidan je moj HP 144hz gamerski curved… ali G9 je next level bas, tesko ludilo…

gledao sam i njega,

nemam potrebu za tolikim monitorom pogotovo cime se bavim, a gaming mi je usputan cisto eto da mogu da spojim tastaturu i mis pa za neke igre :smiley:

Pa ko ima potrebu za tim cudovistem :sweat_smile:

To se uzima jer je epic.

@padawan bi kupio da procita neku knjigu eventualno :grin:

4 Likes

Za ovo čudo ti trebaju šine ispod stolice, da slajduješ levo desno dok čitaš :rofl:

2 Likes

Napokon stigao Samsung Odyssey G7. Kupljen UGREEN USB C to DP kabl. 4k 120hz daje na mac mini. jedini problem je kolko sam video da kad stavim mac na sleep, nema teorije da ga upalim dok ne resetujem monitor ( iskljucim ga iz struje i uklucim ponovo)

Nesto sam citao da DP ode u neki deep sleep mode gde ne prima vise struju… za sad iskljucio potpuno opciju da mac ode u sleep mode…

Da li je neko imao ovo i resio?

Inace monitor je top.

Stigao G8

8 Likes

Najveća mana QD-Oleda savršeno demonstrirana na ovoj slici. :smile: :smiling_face_with_tear:

2 Likes