Predstavite se

Pozdrav ljudi. Zovem se Miloš, godina imam taman dovoljno.
Bavim se programiranjem, ranije freelance sada redovno kao in-house developer u firmi koja se ne bavi IT-om.

Gaming volim koliko mi vreme dozvoljava. Imam Wii, “gaming” PC, i od pre par dana - xbox 360.
Ovim putem bi takođe pohvalio PekiSu, preko kojeg sam kupio xbox i sve sam završio jako brzo i povoljno.

Nadam se da će biti prilke bolje da se upoznamo. Što ovde, što na live-u :slight_smile:

Oooo Irreal znaci poslusao si me vrlo lepo… Pozdrav — GojaS :wink:

Zasto da ne. :slight_smile: Nikad nisam voleo predstavljanja, svoja naravno, ne znam zasto. Inace, skoro 17 leta punim, za kompjuterom sam jos od malih nogu [5-6 godina], dok igre igram vec nekih 10-11 godina. Prvo sam krenuo sa emulacijom sa nekih 7-8 godina sa SNES-om i GBA, sto me je drzalo nekih 5-6 godina, kasnije sam se docepao raznih konzola, kako standardnih tako i portabilnih, i isprobavao sve sto sam stigao. Imam posten broj originalnih igara, vecinom za PS2 i za GBA/DS, dok sam bio zagoreli pirat za svaku konzolu koju sam nabavio.

Srednjoskolac, dizajner enterijera i industrijskih proizvoda [mnogo manje gay nego sto zvuci :D]. Prvi susret sa “next-gen” [sada current-gen] konzolom bio je na leto 2009, Jun kada mi je postom dosao Premium paket. Od trenutka kada sam upalio konzolu i zaigrao Burnout: Paradise, stvorila se neka mentalna veza sa konzolom. Tako sam i zavoleo Xbox, i njegove sposobnosti. Kasnije sam ga prodao da bih uzeo Wii [najveca greska ikada], samo da bi ponovo dosao u moje ruke ovog februara. [zahvaljujuci fskpzNS-u :)]

Na forum sam dosao, kada sam video “reklamu” u SK-u pre nekoliko meseci. Odusevila me je cinjenica da zapravo postoji zajednica sa ovakvom tematikom [samo Xbox] na ovim prostorima i da je jos i aktivna. Vecina ovakvih projekata istrunu posle kratkog vremenskog perioda.

Svaka cast na odrzavanju sajta/foruma. Nadam se da ce forum opstati jos dugo vremena. :slight_smile:

Cod3r

Vratio se najstariji clan ;). Pozdrav!

Ja sam novi stari clan. Stari je FskpzNS. Opet se vratih u vode konzola i to zbog Alana Wake-a. E sad… ne pitajte sto nisam isao na recover tag… kod mene je to… kad nesto ode… otislo je. Pocinjemo iz pocetka… a i zahvaljuci AW-u vec imam vise poena nego za tri meseca na starom tag-u :slight_smile: (ne obracajte paznju na tag dole jer se jos nisam kacio da osvezim tag) Inace sam 32 years old i Gamer4Ever sam. Sa racunarima sam poceo jos 84-5 i spectrum… pa comodore… pa amiga 500 i 1200 da bi 89 uzeo svoj prvi PC… u ono vreme mocni 386 DX na 40 MHz :slight_smile: Toliko… ajd pa se kuckamo.

Ajd’ i ja da napišem par reči…

Pozdrav svima, ja sam Nikola, imam 28 godina, iz NS-a sam. Već dugo se bavim pripremom za štampu iliti layout design u jednoj firmi u NS (čitaj SVET, mada nemam veze sa tim ogavnim novinama) :smiley:

Na ovaj sajt me uputio fskpzNS (chelichni) sa kojim igram igre 10+ godina, znači još jedan Gamer4Ever :rock:

Doduše, sa konzolama nisam imao mnogo iskustva pošto sam PC gamer ali ne mogu više da dajem enormne količine novca na nove komponente samo da bih igrao nešto na FULL detaljima. Ovih dana uzimam Xbox i odmah instaliram Alan Wake-a :smiley:

Da više ne zalazim u detalje, toliko od mene :slight_smile:

U zdravlje :beer::beer:

E to je lepo, to volim! Dođe neko nov i napiše par reči…milina… Nadam se da ćeš uzeti učešća u forumu, bar k’o Čelični! E i da, :beer::beer:

Alan Wake… !!! :slight_smile: kad cujem za ovu igru osecam se kao plavusica koja vristi i pokusava da skine bar jednu grinju sa koze Bred Pit-a

A baš sam u subotu pričao sa jednim drugarom iz BG-a koji je PS3 fanboy pa je pokušao svim načinima da me nagovori da uzmem PS3 pa da pikamo nešto online pa sam mu rekao da imam para uzeo bih i xbox i ps3 samo zbog igara koje su ekskluziva za obe konzole, al jebga kako stvari stoje nemam nameru da plaćam igru za PS3 50-70e, živela piraterija :smiley:
Inače Alan Wake je igra zbog koje i uzimam xbox :stuck_out_tongue: Mada je dosta odlučivala i ona sesija od 8 sati kod Čeličnog u petak kad smo prangijali Gears of War 2 CO-OP :smiley:

Na nama matorima svet ostaje :slight_smile: jeli Osh ? :slight_smile: Kao u ona dobra vremena kad smo prangijali Warcraft i EvE online. Ili jos ranije… Half Life… revolucija medju igrama… a NATO bombarduje :-)… a rezolucija 640x480 :-)))… eh kad se setim.

Hihihihi šta da kažem, za vreme NATO agresije smo živeli kao kraljevi :smiley: Klopa, cuga, igrice, šta će ti više tad :stuck_out_tongue: Ajd da ne skrećemo previše sa teme, ne mogu ljudi do reči doći od nas :smiley:

A taman da počnem sa zavođenjem reda…heh, uhvatih sebe kako mi je ovih dana svaki drugi post bio “VRAĆAJTE SE NA TEMU”. E živote…

Ko vidi nindzino lice i prica o tome… umrece u najgorim mukama !!! :slight_smile:

Huu…Haaa…

Dead :slight_smile:

Ahahahaha, al si me sad nasmejao covece :lol:

Kud sam klinuo ovo uopste :lol:

BTW: Dobrodosli, svim novim clanovima :slight_smile:

cao svima. “Ja sam Nikola i ja sam alkoholicar” :slight_smile: Nikola, 89 god, student na Ekonomskom fakultetu u Banja Luci i obozavam igrice kao i svi mi ovdje. Zamolio bio ako ima clanova iz BL ili ako zna kog clana iz Banja Luke da mi javi na PP pa da mogu s kim da izmjenim iskustva

Nisam ni primatio ovu temu :slight_smile:
Zovem se Uros,'95.Skoro mesec dana imam 360S,iz Krusevca sam…Nzm sta vise da napisem :smiley:

Caoo…Ja sam Viktor imam 14 godina bavim se muzikom Sviram Gitaru,Klavijature :smiley: Obozavam ali obozavam konzole posebno XbOx 360 jedva cekam da ga kupim :)) Sta da kazem josh osim da vam je forum za 10 :DD Stvarno ste Fenomenalni…Svaka Cast

oces nam prodavati ekspanzije za simse ili? :smiley:

XeXEXE ma necu :)) ;):wink:

Pozzz svima, iz NS-a sam. 86’ god sam. Kupujem ovih dana Xbox 360 pa se nadam da cemo se druziti !W!