Signature pravimo ja i Spam Ko prvi vidi taj i radi xD Inace ja sam malo zapustio thread x.x tako da ce uglavnom raditi Spam jer malo vise nego sto treba igram Xbox
Evo kao sto naslov kaze ocu i ja malo nesto da radim a to je da napravim za neke od vas potpise za forum. Evo forme kako da zatrazite potpis.
[SIZE=β4β]Ime na slici :
OsnovnE boje teksta (Max 4 boje, boje su rasporedjene u Gornji desni,donji desni,gornji levi i donji levi ugao teksta ) :
Osnovne boje pozadine (vazi isto sto i za gore ) :
Pozadinska slika (Molim vas samo da slike ne bude velikog formata, Posaljite URL Najbolja velicina je 400x100 ) :
Boja kojom ce osnova,tekst ili pozadina da bude osvetljena : [/SIZE]
Nadam se da ce te naci ovaj Thread xD Pozzdrav :ruk:
Evo pogledajte moj Signature to je primer mog rada
[SIZE=β5β]50 postova je minimum za trazenje signatura[/SIZE]
jel bi mogo meni da napravis napr cookie monster boje izaberi ti sve samo plz ako moze da tu ima na jedan kraj playstation logo (levi kraj) a desni playstation network i u sredini cookie monster to bi bilo bas kul unapred hvala
Mogu da ti napravim sliku naprimer Lee Addy slovima da bude pozadina i onda idu translucent slike njega ako oces ili ako oces delije sever sliku da ti napravim imam ih milion na kompu xD
Ako moze za mene nesta na fazon Nemesis (negativac iz Resident evil 3) i Splatterhouse? Nemesis slovima nesta a Splatterhouse slika za pozadinu⦠ako moze naravno
Evo za Nemesisa sorry za double post nesto nisam mogao da edit post Evo sada stize i za Spama jedan Stigao potpis i za Spam-a Enjoy
Novi moto xD : βI love it when u LIKE itβ haha
Samo mali savet.
Kada smanjujes slike, zadrzi isti odnos stranica, kako ne bi ispale deformisane.
U skoro svim potpisima koje si okacio sliku si isteglio po sirini i time dobio deformacije.
Evo primera o cemu pricam (nisam imao fontove koje si koristio, niti sam se nesto trudio da ispadnu lepi potpisi, samo sam nabacakao nabrzinu da pokazem na sta mislim sto se tice deformacije)