Evo to sam vec primenio u slici za Djakzu Hvala na savetu
eXperiment hvala velika! Brajo reci mi da li bi mogao napraviti nesta na fazon ??? Ne da mi se svidja nego razvaljuje guzove !!! Napisi 100G - Nemesis Was Here !
Neznam za vas,al meni se ovaj ādeformisaniā potpis sto mi napravio experiment vise svidza od onog ispravnog sto je postavio irreal mada nemam pojma nista u vezi photoshopa al ovo je samo moje misljenje
Pa svako ima drugaciji ukus ali oni kojima sam pravio biraju da li im se svidja ili ne Tako da meni je extra kada mi neko kaze da mu se svidja i da vidim da ga koristi.
EDIT : Nemesis ⦠Enjoy ! :rock:
ma prvi je najbolji! Hvala puno bro
Evo jos jedan post cisto da se kurazim s novim signature
Samo da znas da se samo na 1. vidi signature 2 mozes slobodno da izbrises
Preradio si moj signature koji sam nasao na netu
Da ja mislim da je Nemesis tvoj postovao pa sam ja samo preradio malo i to je to
Ma nema frke,salim seā¦moj je u skladu sa forumom u odnosu na necije koji nemaju veze
Hehe Mada trebali bi da ubace Gamer Points na forum xD Npr. 50postova 10G ili 100posts 20G na taj fazon. a najjaci achiv bi bio : Achievement unlock : Register on Xboxrepublika.com
E aj napravis i meni sve uradi po svom izboru kako mislis da trebaā¦
Pa reci mi sta da pise barem nesto osnovno
Mozes meni da napravis onako plava pozadina,al fora kao zaledjena,onda vatrenim slovima branex,sa desne strane ps znak i ispod njega psn znak,a sa leve strane xbox 360 znak i ispod njega xbox live logoā¦Hvala unapred!
Ovde imas za originalni achievement ako te interesuje:
www.technology-ninja.com Achievement Generator
Evo videcu kada budem imao vremena da ti napravim. Nisam kuci ceo dan. Sorry za cekanje
Jel bi mogao i meni da napravis jedan ako ti nije problem?
Ako mozes,evo kako sam mislio:
Sa leve strane da bude ps3 logo,sa desne xbox360 logo i na sredini slike da pise DrDualShockā¦A sto se tice pozadine,koju god ti hoces,samo da ne bude neka svetla boja,nesto tamnije da budeā¦Hvala unapred⦠:))))
Meni napravi da pise PyroDevil a sve ostalo ukrasi kako hocesā¦ustvari posto navijam za zvezdu i chelsea slobodno to iskoristi
covece sve si prekopirao od mene mislim za potpis nije isti al slican a potpis ?? :@:@:@ :D:D
evo nasao 15 minuta slobodnog vremena i vama da uradim recite sta mislite pozz