Poreklo vaseg nickname-a na forumu?

zovem se Darko i inace sam Kralj,zato eto Darkokralj!! :smiley: :smiley: :smiley:

999vlada - nastao kad sam na YouTube-u pravio account pa posle gomile zauzetih username-ova koje sam pokusao ovo bilo slobodno i od tada ga koristim gde god mi treba username :wink:

GhostOfSparta zbog toga sto sam uvek gotivio spartanski duh i cast,a i naravno po malo zbog karatosa :D.

stive od Stevan. Q od filma John Q

neopisiv film, posebno sada kad sam ponosni otac:emoticon-0100-smile

Milkan,pandur iz brutalnog stripa Gaston-a…Milkan je inace vrlo duboko-uman lik i prosto receno neshvacen tip…

asteroth iz poznate RPG igre Disciples, Asteroth je bog demona i ujedno najteza prepreka kad se igra kampanja sa ljudima.
Inace nick koji koristim vec desetak godina.
Totalno prepoznatiljiv i unikatan :slight_smile:

bugi97 - prezivam se Buljugić pa od toga skraceno bugi i moje godiste 97

Hmmm…pa svi znaju xD :smiley: :stuck_out_tongue:

nickwood - 3 burazera, nikola, vukašin i dušan, NIKolaVUkašinDušan, NIK-VU-D, pa po engleski nickwood. Jedino ja koristim taj nick sada, iako bi čoek pomislio da je za svu trojicu :slight_smile:

Ti si mi uzeo nick :-p

Moj nick ne moram ni da objasnjavam,mislim na poreklo,svako ko je ovde na forumu zna o cemu je rec i odakle potice :smiley:

Ja nisam znao ko je doticni u tvom nicku dok nisam potrazio na google-u. Nikada nisam igrao RE.

Druze,pod hitno da nabavis RE da igras :slight_smile:

ufff

pa evo ovako

igrao sam ti ja neki MMOTPS (prilicno je do jaja bio, i bio sam bukvalno ono #1 po svim mogucim scoreboardima za Swords Only mode), i uvek sam koristio ime Asperta.

nazalost, ime je bilo zauzeto pa sam iz Soul Calibur 3 uzeo mooncalf jer sam se na tom bossu zaglavio skoro pola godine, i nikad nisam imao volje da nesto prelazim.

posle, uzeo sam account od jednog tipa koji mi ga je dao jer je quitovao igru (char je bio do jaja opremljen, za one sto su igrali S4 League, reci cu samo da je imao full AP++ opremu jos u 2009 kad je to bio raritet) i hteo sam da ga renameujem, ali posto je sve nekako bilo spontano odmah sam u lobby/all chatu pitao koje je kul ime za charactera, jer sam bio smoren i nisam imao mozak da smisljam sad opet nesto, cim mi je Asperta (original property do not steal!) vec bio zauzet.

jedna likusa je rekla Aposynthesized (nemam pojma zasto), i posto je to bilo dugacko nisam to uzeo, vec samo Synthesized.
aposynthesized je i dan danas ostao moj skype (koji je nazalost bio banovan zato sto sam zezao neku likusu tako sto sam je stalno cimao na fiksni u engleskoj preko onog skype subscriptiona), ali Synthesized koristim skoro svuda.

verovali ili ne, moj PSN tag je stekimafijas, sto sam uzeo jer sam pravio po ko zna koji account na PSN-u, i setio sam se mog drugara Stefana (koga svi zovu steki), i posto je tip ovako bas do jaja uzeo sam taj nick, gledajuci da on ima hackovan PSP, i da PS3 nije razmisljao da uzme.

nadimak+godiste

Po jednoj veseloj pesmici Frenka Sinatre i Dina Martina. Ko voli slican zvuk, jako je zarazna.

nick Virtuall svugde koristim,poceo sam da ga koristim u doti,tacnije na gareni

Jednostavno volim da igram igre i otuda naziv za moj nick.

Evo adekvatan opis mog nick-a :

:smiley:

tako se zove bend u kom sviram bas

Ja sam ovaj nick koristio i dok sam igrao CS.A dobio sam ga tako sto sam imao dobrog druga koji je igrao CS i potpisivao se Jang i ja kad sam poceo,u medjuvremenu smo postali najbolji drugovi,odlucio sam se za Jing,kao u fazonu Jing-Jang :smiley: