Poreklo vaseg nickname-a na forumu?

Dakle kako i zasto ste se odlucili za svoj nickname na forumu ?

Ja sam se eto igrao onim "mafia name generatorom’ i kad sam ukucao svoje pravo ime i prezime ispalo je ovo :slight_smile:

Ime je najjace… meni je ovo nadimak od mog prezimena Avramovic…

Akiris sam pokupio iz WOW-a :smiley: Ima quest u Stranglethorn Vale-u “Akiris By The Bundle” u kom treba da se odnesu neki paketi neke biljke. i od tada mi je ostao taj forum/MMO nickname koji vise manje svugde koristim

Pre nekih 10 godina moj stariji brat i ja smo igrali neku igru na PS1…inace se non-stop nesto izvaljivao da sam se smejao ko nezdrav…kad mu je dojadila ta igra poceo je da lista diskove i u jednom momentu me onako ozbiljno pita…sta ti je ovo…POOO…POOOPUUU…POPUDOPULUS?! Meni su suze krenule na oci…ludak nije uspeo da procita POPULOUS…jos se iznervirao sto je ispao prost. Momenat koji se ne zaboravlja!

populous… kakva me nostalgija vraca na vreme Amige 500…

Da…obozavao sam Populous i Settlers da igram na Amigi…opustanje zivaca!

Heh, fina tema…Elem, Ninja, pa još od malena veliki fan “ljudi u crnom”, čitao dosta, igrao dosta:rolleyes:.
Ovaj nik često koriste mnogi, ali pošto sam bio među prvim članovima foruma, nadimak je bio slobodan! Hu-HA!!!

Ha, super tema.

Noodle, pa, jednostavno sam na brzinu morao na nekom sajtu na brzinu da smislim nick koji niko nije iskoristio – upalilo je, ko jos hoce da bude noodle? Uostalom, puno volim kineske nudle (ako ih ima, ne uzimam pirinac)! :wink:

U igri jedi knight to je bio najlaksi nivo tezne, pa sam, iako je pomalo samokriticno i previse geekoviski, odlucio da ostane. Nevolja je jedino sto je svuda zazet (milion gikova koji vole star wars).

Alex-pas, Carina-Pa carina je :slight_smile:

Od nekog početnog on line forumašenja bio sam electro boy, jer su ti forumi bili više okrenuti prema muzici ili razlog prijave na te forume je bio muzika. Zbog iste (muzike) sam se u nekom trenutku prijavio na last.fm i tada je to ime već bilo zauzeto odnosno previše generičko i ne-unikatno. Pošto mi se robotnjik neko vreme vrzmalo po glavi otvorio sam taj account, a redom onda su išli mailovi i kojekakvi drugi profili, jer je poprilično unque. Što se tiče gaminga, prvi put sam ga upotrebio na EmuGlx forumima kada sam se raspitivao za nabavku 360ice i od tada na mi je to default.

Dopada mi se jer ima gaming elemenat (skoro slično se izgovora Sonicov večiti neprijatelj Dr Robotnik), ima muzičku a la Kraftwerk notu, slovensko/lokalni futurizam (nisam slavista ali volim kada reči imaju taj neki šmek) i naravno geek/sf efekat kada reč sadrži reč robot. Kompleksno a ujedno i simple, barem meni, što je i najvažnije.

btw, odlična tema :slight_smile:

Ja sam se zbog Neverwinter Nights prijavio na BioWare forum kako bih saznao kako da pređem jedan deo igre u kom sam se zaglavio. Pošto sam lika u igri već kreirao pod tim imenom (volim da moje ima tu neku japansku poetiku a opet nekako univerzalnog karaktera) bilo je logično da se tako i registrujem. Posle je došlo do toga da sam uglavnom pod tim nickom svuda.

Pa miša mu malog…zašto svaka dobra tema mora u off… ovih par komada o crkvi ja brišem…nema smisla…

Ja sam svoj nick izabrao jer sam imao haskija i obozavam te pse a 15.04 mi je rodjus:)

Ja sam odabrao Nick isto kako me ortaci iz kraja zovu i onda dodao godiste i eto.nisam bio nesto kreativan…

Pre pet godina bio sam u dužoj vezi sa nemicom. U društvu smo ovde, u Bg-u gledali neku fudbalsku utakmicu i prilikom postizanja gola ortak je uzviknuo: To Miki! Devojka me je pitala šta on priča. Rekao sam joj kratko: Das Miki! Posle sam joj objasnio sleng. Pošto i mene prijatelji zovu Miki, ona je često u šali počela da me zove Dasmiki. Nešto kasnije sam kreirao svoj mail nalog sa dasmiki pa je to od tada ostalo ponekad u potrebi.

i sta je bilo sa nemicom???

Ja uopšte nisam bio kreativan tokom registracije.
Meni nick potiče od imena :smiley:

takodje :smiley:

E stvarno super ideja za temu.

E sad moj nick…Pa prica uopste i nije zanimljiva.
Ranije sam koristio razne kombinacije sa imenom Stefan (moje ime) i ubacivao neke gluoposti.
Pa onda kad sam kupio Halo 2 vista i mora da napravim Gamertag,ja mislim da je proslo oko sat i mozda nesto oko 30/40 minuta dok nisam izmislio UNIQUE gamertag.
Gledao sam na netu…I 89% (lupetam) Xbox live Gamertagova je S14Y3R ili D4RK L0RD sve neke bezveze kombinacije sa internet L33T jezikom.
Pa sam uzeo neke stvari povezane samnom i stvorio unique GT sa sasvim jednostavnim znacenjem Purple (ljubicasta moja omiljena boja) 4 (Kao za For i 4 je moj srecan broj) i Stephen (Moje ime,samo nisam napisao Stefan jer su me u igrama stranci sve vise i vise mesali sa…Stefanie)…
Epa eto moje uvrnute price kako sam dosao do Purple4Stephen…Nekako sam se navikao na taj GT i bas bih voleo da ga koristim jos dugo.