Pomoć za Game Pass Ultimate

Ljudi imam jedno pitanje, uzeo sam na kupujem prodajem kod za game pass ultimate 3 meseca, istekao je, da li mogu opet da uzmem 3 meseca i da redeemujem bez problema?

Naravno da možeš. Koliko platiš toliko imaš game pass-a.

Važi, hvala

Pozdrav,nov sam ovde imam par pitanja oko naloga,game passa i ea play.
Dali je neko raspolozen da mi posalje broj telefona da ga pitam par stvari oko naloga posto sam uzeo xbox one a bas se ne snalazim niste a i dugo je da kucam:)

Jedno pitanje imam EA play do sestog meseca jel konverziju treba ja da odradim ili ce oni odraditi ?

Sami će da odrade konverziju, za 3 meseca EA Play-a ćeš dobiti jedan mesec Game Pass Ultimate-a.

Ako imaš samo EA play imaćeš samo EA play i dalje, nikakve konverzije neće biti nakon 10.11. kada EA play uđe u sastav Game Pass Ultimate pretplate.

Ako sad imaš i EA play i Game Pass Ultimate pretplatu, nakon što EA play uđe u sastav GPU važi ovo što ti je NmY napisao.

Hvala,imam i Game Pass Ultimate.Nego me muci druga stvar uzeo sam xbox i imam na njemu taj nalog e sad ulazio sam na mail i tamo imam par placanja EA play al mi se pojavljuje jos neki mail od izvesnog P.R. na xbox .ovaj mail sto sam ulazio je outlook e sad dal je to Mail od naloga il nesto drugo . kako da promenim sifru posto planiram da kupim neku igru pa da ne bude nekih iznenadjenja.

Jedno pitanje da ne otvaram novu temu - ako home nalog na xbox one ima game pass ultimate da li ostali nalozi (na toj konzoli) mogu da igraju te igre?

Trebalo bi da moze, ali samo jedan nalog cini mi se?

Ne znam imam dva i na drugom radi, probao sam danas… :smile:

Pozdrav svima :grinning:. Nadam se da ću sutra postati vlasnik Xbox series S konzole, pa me muči par stvari. Dugogodišnji sam vlasnik PS4, a sad sam odlučio, pošto igram igrice skoro 30 godina, da se častim i sa Xbox i sa PS5. Xbox nisam dugo imao, a interesuje me šta predlaže te za xbox game pass ultimate. Dal može da se deli i kako, koja je najpovoljnija varijanta. Imam neki stari xbox nalog, sa live mejlom. Dal ponovo da otvorim. Pozdrav i hvala

1 Like

Pozdrav, dobrodošao. :slight_smile:

Sa konzolom ces mislim svakako dobiti trial game pass a, sada nisam siguran na koliko vreme, tako da možeš sam testirati da li share radi. Koliko znam mozes da delis sa share partnerom.

Moguce da ce biti sada opet neka akcija kao pre da se GamePass dobije za 1$. Relativno često ima ta akcija tako da od toga jeftinije nema.

Bar da je 1 dinar :joy:. Hvala na brzom odgovoru. Videću sutra situaciju kad stigne konzola, pa vičem ako treba pomoć

Moja preporuka da izaberes Turski region. Za 580din mesecno imas Game Pass Ultimate, a i igre su dosta povoljnije.

Nisam našao nigde za te pare

Ako si se prebacio na Tursku regiju, preko konzole na store imas da se preyplatis na game pass ultimatr i kosta 44,99 turskih lira sto ti je na naski blizu 600din.

Ja sad uzeo za 1$ promo mesec dana. Dal mogu posle da napravim drugi nalog, kao na PS4 pa da na njega odradim game pass. Hvala druže

Moze.

Sa kojim karticama prolaze uplate na m$ prodavnici ? Imam banca intesa visa electron.

Btw pominjete tursku, kontam da i brazilski kodovi dolaze u obzir, oko 100e je 36 meseci Brazilskog golda kontam da je to super deal, samo me brine da ne aktiviram to i onda zapnem na 1$ uplati za upgrade na gamepass :smiley:

Evo mali guide za to.

https://www.ozbargain.com.au/node/560256