Pomoc u odabiru gamertaga

Imam veliku dilemu sto se tice mog novog gamertaga. Uskoro bi trebalo da uzmem novu konzolu, pa bih pitao za savet i misljenje oko novog gt-a.
Nenad LionX (da zadrzim)
Legendary Lion

Napisite kom jer me zanima vase misljenje?

Brateeeeuuuuuuuuu nemam reci :wink: hehehe izvini ali meni je ovo urnebesno ;D nhf naravno, ali dzizs krajst bre!!+

Nemoj da hejtujes. :stuck_out_tongue:

Ma ne hejtujem ali smesno mi je, pa kako mozemo mi da odlucimo kako cea ti da se zoves… Daj bre imaj jedno univerzalno i kraj!!! Ja sam svuda isti, sem na PSN sada jer mi je stari banovan zbog CFW-a pa da ne rizikujem za dzabe… Ali ovako svuda isto…

Ako igraš sa ljudima koje već znaš i ako hoćeš da igraš sa ljudima sa foruma na kom se aktivan, generalno je najpametnije da koristiš isti gt. Ja sam svuda Daemonkiller92, sa možda nekom malom varijacijom, jer mi svi znaju tako. A i ono, kad imaš gomilu profila se pogubiš oko toga koji ti je glavni. Moj savet ti je da teraš sa onim koji već imaš, a to je Nenad LionX. I zar nisi ti rekao da si to napravio tako da sa nekim ortakom imate imate sistem Ime_imeživotinjeX?

Druze ne znam sta je tebi tu smesno, svi smo mi razliciti i treba da postujes razlicitost, a s’ obzirom da si admin, post ti nije nikako na mestu. Volim da se zaj*bavam tim stvarcicama, eto nova konzola pa novi gt. Ali vrv ti dzabe objasnjavam, neces razumeti!!! @studiovpc

:da:

Da, imamo klan pa smo hteli da budemo autenticni. Steta sto nije niko igrao sa nama (protiv nas) sa foruma.

Ama covece rekao sam bez ljutnje :). Slazem se sve sto kazes, ali meni to malo cudno, verovatno i ja nekome za druge stvari… Tako da kapiram sve. Ali lepo ti je rekao i daemon ostani dosledan jednom imenu i kraj

Koji urnebes haha :smiley:

Ok slazem se, ali procitaju jos 100 njih i pocnes da ih manipulises da svi misle isto kao i ti recimo, tako sto si poceo da me prozivas. Neka bude ovo neka sala, druzenje.
Evo ga tvoj prvi bot @grandmaster.black

Pa salimo se naravno, zasto ja koga da manipulisem, nemam bas nista protiv nikoga, pogotovo ne protiv tebe :smiley:

Da nisam ja napisao prvi neko drugi bi veruj mi :wink:

Os da izbrisem moje postove pa da vidis da ce biti isto?

Daj opusti se bre malo, moras da sagledas ovo sto si napisao malo sire, iz drugog ugla, ovo jednoatavno mami takve reakcije

Najbolje ti je Nenad LionX :smiley:

Pa ajde neka napisu?! Da vidimo dokle i ko moze da ide…

Ako stvarno zelis da te zapamte: http://xboxrepublika.com/member.php?u=493

Za mene si Nenad King! To je moj glas pa ti sad vidi a i navikli smo na lionX. Kad ima Snoop Lion mozes vala i ti

Cmarobnjak umireeem hahahahah :smiley:

Uf, sta sam sve propustio na forumu xD

Nenad King nije lose

Šta misliš o Nenad OSX :wink: mac style
Šalim se naravno, najbolje je uvek isto koristiti ako je moguće tako si prepoznatljiv

Mesas babe i zabe, recimo, ime deteta se trazi kod kuma. Posto je gt nebitna stvar ja rekoh da potrazim pomoc za gt na forumu. Kapiras…
Otkud ti procena da je beznacajno?

Dal je moguce ebote … hahahahahaha :smiley: :smiley: