Pomoc u odabiru gamertaga

Kad malo bolje razmislim i ja sam imao prilicno banalna imena…

A nisi spomenuo člana cmarna kesica? For shame. :smiley:

E da, evo jos jedan predlog: http://xboxrepublika.com/member.php?u=5433
Nenade, ne pricaj da ti nikada nismo pomogli :smiley:

Prvi put kad sam dosao na Live i na Xbox Republiku zvao sam se Mateja Ludak to je bilo pre dve godine ako se dobro secam :lol:

Wait that was you?!?!? Daaamnnn son

Kad se setim kako su mi postovi bili debilni :smiley:

They still are. :smiley:

Salim se naravno.

Ontopic: Nenade najbolje da ostavis isto ime i to je to, pozz.

Vidi s kumom onda da ti predlozi neki gamertag, moz’ i da te prekrsti da ne budes vise Nenad ako ti se ne svidja to ime :smiley:

Opusti se covece, zafrkavamo te malo a primio si se mnogo, bez razloga :smiley:

Gde ste nasli danas, nije mi dan. :smiley:
Muci me jedna :brokenheart:

pa ajde reci nije li zabavno!!! :smiley: ni ne mislis na nju…

Cekaj,da li su cmarobnjak i cmarna kesica bili bannovani samo zbog imena? :lol:

sto zbog imena sto zbog direktnog spamovanja za pitanja jer su svim mod i gold memberima slali ista pitanja za RGH, mrzelo ih da citaju

a i u pravilima stoji da imena moraju biti “uljudna i kulturna” mislim ko bi sebe zvao cmarna kesica ili cmarni kolutic… ili bilo sta vezano za to

ili ludak mozda :smiley: mislim sta ti je bilo covece

cmarobnjak is leading :da: :smiley:

jooo bre moram nesto sad povodom ovoga :smiley:

zamisli sad da ti je kum neki zesci za****nt, dobio si dete, on ti predlozi samo jedno ime, neko najseljackije moguce ili najludje i najgluplje moguce? Nesto poput Stamenko ili tako nesto, ili jos gore Cetvrtko :D. Sta bi uradio? :slight_smile:

Zato u danasnje vreme ne treba davati kumovima da daju imena, nego lepo e kume mi hocemo to ime, to ti je to, kraj…

Znam sta je poenta u ovome sto si napisao, i slazem se sa tobom. Sa druge strane jednostavno, do mene ne dopire takav humor, ne shvatam ga, nije mi zanimljiv, i moze da me izbaci iz takta. Trudim se da ukapiram ali jbg razliciti smo… Ako pokusam nesto u tom smeru mogu da se ispalim, jer ne znam, to sam JA jbg. :wink:

Ne znam zasto se toliko ljutis , gamertag je nesto sto je tvoja licna stvar a ne izbor drugih … meni je svejedno koji ces staviti a tebi nije razumes? :wink:

Cmarobnjak hahahahahahhahahahhahahahha kako ljudi mogu biti kreativni ja ne verujem hahahahhahahaha

Os ti posudim moje legendarne WoT nickove? Uterujem_Dobro i Isterujem_Zlo, nema jacih :stuck_out_tongue:

Mislim da imam najbolji, koristio sam ga u igraonici dok sam igrao CS1.6 sa drustvom :smiley:

====================

====================

teksaskiMasakrCrnackomKitom

Hvala svima na pomoci. Moze lock. :bow