Kad malo bolje razmislim i ja sam imao prilicno banalna imena…
A nisi spomenuo člana cmarna kesica? For shame.
E da, evo jos jedan predlog: http://xboxrepublika.com/member.php?u=5433
Nenade, ne pricaj da ti nikada nismo pomogli
Prvi put kad sam dosao na Live i na Xbox Republiku zvao sam se Mateja Ludak to je bilo pre dve godine ako se dobro secam :lol:
Wait that was you?!?!? Daaamnnn son
Kad se setim kako su mi postovi bili debilni
They still are.
Salim se naravno.
Ontopic: Nenade najbolje da ostavis isto ime i to je to, pozz.
Vidi s kumom onda da ti predlozi neki gamertag, moz’ i da te prekrsti da ne budes vise Nenad ako ti se ne svidja to ime
Opusti se covece, zafrkavamo te malo a primio si se mnogo, bez razloga
Gde ste nasli danas, nije mi dan.
Muci me jedna :brokenheart:
pa ajde reci nije li zabavno!!! ni ne mislis na nju…
Cekaj,da li su cmarobnjak i cmarna kesica bili bannovani samo zbog imena? :lol:
sto zbog imena sto zbog direktnog spamovanja za pitanja jer su svim mod i gold memberima slali ista pitanja za RGH, mrzelo ih da citaju
a i u pravilima stoji da imena moraju biti “uljudna i kulturna” mislim ko bi sebe zvao cmarna kesica ili cmarni kolutic… ili bilo sta vezano za to
ili ludak mozda mislim sta ti je bilo covece
jooo bre moram nesto sad povodom ovoga
zamisli sad da ti je kum neki zesci za****nt, dobio si dete, on ti predlozi samo jedno ime, neko najseljackije moguce ili najludje i najgluplje moguce? Nesto poput Stamenko ili tako nesto, ili jos gore Cetvrtko :D. Sta bi uradio?
Zato u danasnje vreme ne treba davati kumovima da daju imena, nego lepo e kume mi hocemo to ime, to ti je to, kraj…
Znam sta je poenta u ovome sto si napisao, i slazem se sa tobom. Sa druge strane jednostavno, do mene ne dopire takav humor, ne shvatam ga, nije mi zanimljiv, i moze da me izbaci iz takta. Trudim se da ukapiram ali jbg razliciti smo… Ako pokusam nesto u tom smeru mogu da se ispalim, jer ne znam, to sam JA jbg.
Ne znam zasto se toliko ljutis , gamertag je nesto sto je tvoja licna stvar a ne izbor drugih … meni je svejedno koji ces staviti a tebi nije razumes?
Cmarobnjak hahahahahahhahahahhahahahha kako ljudi mogu biti kreativni ja ne verujem hahahahhahahaha
Os ti posudim moje legendarne WoT nickove? Uterujem_Dobro i Isterujem_Zlo, nema jacih
Mislim da imam najbolji, koristio sam ga u igraonici dok sam igrao CS1.6 sa drustvom 
====================
====================
teksaskiMasakrCrnackomKitom
Hvala svima na pomoci. Moze lock. :bow