Pozdrav drugari,kao sto tema kaze,doslo je vreme da se pazari novi tv,posto stari vec sluzi 12 godina,dosalo je vreme da se promeni.Elem ogranicen sam budzetom na nekih 65 hiljada dinara i imam zelju da tv bude od 55 inca.Stavicu linkove na neke televizore izmedju kojih se dvoumim,da me posavetujete koji bi bio najboli da uzmem,naravno i neki drugi dolaze u obzir takovda raspisite se slobodno i dajte savete ako mozete.
Neki hisense i tcl
Ovde bi bilo dobro da @ninja uleti sa nekom preporukom… ja nesto slabo poznajem te low budget opcije.
Svakako mislim da ne mozes naoraviti neki tragican izbor izmedju tih dosta slicnih televizora nize klase LG i Samsung brendova. E sad da li postoje neke suptilne razlike…
Ovo sam uspeo da iskopam za tu cenu, a da mogu da preporucim, ali je 50”.
Mislim da za tu cenu mozes naci u XBR shopu ovde neki nano model od 55” ali nek se @ninja javi.
Nista cekamo Ninju.
Jel ima jos neko nekakve predloge,stvarno bi mi znacilo?
@ninja se prodao, fura solarni sat i ne ferma forum uopste
Pravi dunju i opija se, bole ga uvo za forum i televizore elem, našao sam i ja dobru dunju, pre neki dan ubio 700grama. Mislim da cu ispijanje viskija i viljamovke zameniti za dunju, cisto da uvedem neku promenu
E sad, kako dunja završila u temi o televizorima bem li ga. Ali tako je
Sutra treba ds idem po tv a nznm,koji,daj malo pomozite?
Moja preporuka LG. Ako ne nadjes neki NANO ides na U seriju. Neces pogresiti svakako. Gledas da je sto visa oznaka recimo ima 6600 7700
A prvo najvažnije…
Koliki je fond u pitanju ?
Koliko si spreman da se ispružiš
I da koliki je prostor koji si namenio za gejming?
Ne vredi trpati 70 inca TV, ako ti je daljina sa kojeg ces igrati blize od 3 metra itd …
E sad sam video znaci do 60k i 55 inca, ce da vidimo sta ima za te novce
Ne znam jel ispratio neko onu Hisense seriju za gejming beše nesto U7G modeli da su se pokazali extra za gejming, a znam da ih nije bilo na nasem trzistu kad su izašli ?
Pregledaj kod nas, ako ih slucajno ima, a koliko vidim i dalje ih nema …
A kontam proslo je godinu dana od tada, reko mozda su pustili negde kod komšija koji su makar u EU …
A znam, kad kod nas nisu normalni gledam ono pre neki dan cene za Oled hebeš mj sve ako c1 nije jos skuplji nego prosle godine
C1 48" još kao popust 128k u Tehnomaniji
Pa do 65 hiljada,55 inca jurim,jer mi je udaljenost oko 5-6 metara,i po mogucstvu lg.
Ma dje 100” malo je to
Hehheh,dobro,koji od ovih tva,da pazarim zna li neko?
Evo bate od mene ova preporuka što se tiče gejming televizora u toj klasi od svih gore ovaj je nekako najkompletniji za gejming, makar na papiru …
Mislim bilo koji da izabereš manje vise ti je isto osim sto ovaj nudi i varijabilno osvežavanje, a ne znam da li ga imaju ovi gore modeli ?
To je dosta bitna stavka .
Jedino gde bi video dosta bitnu razliku je kad bi gledao te modele u poredjenju sa nekim oled od 120hz.
Inace je to manje više sve isti Q, na kraju otiđi i uzmi koji se tebi najvise svidi uživo, nećeš pogrešiti …
@stiveq on je odlučio šta hoće i džaba mi tu bilo šta pišemo.Tcl i hisense nude dosta više na papiru od lg ili Samsung za te pare
Sad vidim da ovaj Hisense ima i IPS panel umesto VA koji se meni licno više svidja nego VA,
VA daje koju milisekundu brzi odziv, ali IPS ima lepšu i prirodniju sliku bliže Oled televizorima, dok ovi modeli sa VA panelom više vuku sliku na kompjuterske TFT monitore …