Pisao je @Son_of_a_gun pre neki dan u drugoj temi
Edit: doduse za xbox
Pisao je @Son_of_a_gun pre neki dan u drugoj temi
Edit: doduse za xbox
15€ je na arg. Ali necu da je kupim ![]()
Inace, ko nije probao , ako preko argentine pustite fifu 22 i kada se startuje igra kliknete na right stick (deo gde postoji kick-off i nudi vam se popust 70%), cena je oko 1000 dinara iliti 8,4 eura za S/X verziju fife 23 ![]()
Draga saveta,
Mi na XBR forumu nemamo vise sta da kupujemo, a rasprodaja traje jos 15 dana. Sta nam je ciniti?
P.S. Nikola je najvise zastranio.
Ima nas bez vise još nismo smo se svi podmirili
Nikola koji mi napise da ima Fifa 23 za 1800 dinara ali da svakako nece da kupi. Isti Nikola u 2 sata posle ponoci igra Fifa 23 na Series X ![]()
Nikola igra trial
tj proverava cene ![]()
Ne bi tako trebalo. Meni na GOT radi save od ps4 na ps5. Osim ako su regije (nalozi) ili diskovi u pitanju. Recimo igrao sam igru sa naloga pa sada sa diska i nemam save
Gde ce manje od obicnog da ima. Bolje da ga prodaju kao Wired.
Ima li kod nas negde sada da se kupi PS5 i sa onim glupim + igricama. Samo da ima.?
Treba mi hitno jedan PS5
Imas u gamecentru PS5 plus 5 igrica 102k a verovatno i u game-su i computer landu.
Computerland nema… aj zvacu ove druge sutra.
Gamecentar mislim da ima 100%. Ja sam uzeo moju kod njih letos.
Zvacu sutra pa da skocim i kupim jedan. Samo da vidim.sta nude.
neko ce izgleda bas da se obraduje za novu godinu ![]()

Nude ti to sto ti je Mitraljezac poslao. Paket sa 5 igara na stanju odmah ![]()
Jedino sto im stoji za Digital da ih pozove. Pa eto mozda nju moze da dobije jeftinije ali manje vise i ovaj paket od 5 igara ajd da pordje dobije se GoW Ragnarok i novi Horizon i Ratchet, a ovo ostalo kao neki bonus.
Valjda ce sad moci Ragnarok disk da se nadje po nekoj Ok ceni na Kupujem prodajem.