PlayStation 5 tema (Vol 2)

Pisao je @Son_of_a_gun pre neki dan u drugoj temi

Edit: doduse za xbox

1 Like

Izgleda da je to to.

2 Likes

15€ je na arg. Ali necu da je kupim :smile:

Inace, ko nije probao , ako preko argentine pustite fifu 22 i kada se startuje igra kliknete na right stick (deo gde postoji kick-off i nudi vam se popust 70%), cena je oko 1000 dinara iliti 8,4 eura za S/X verziju fife 23 :joy:

4 Likes

Draga saveta,

Mi na XBR forumu nemamo vise sta da kupujemo, a rasprodaja traje jos 15 dana. Sta nam je ciniti?

P.S. Nikola je najvise zastranio.

Ima nas bez vise još nismo smo se svi podmirili

1 Like

Nikola koji mi napise da ima Fifa 23 za 1800 dinara ali da svakako nece da kupi. Isti Nikola u 2 sata posle ponoci igra Fifa 23 na Series X :rofl:

1 Like

Nikola igra trial :joy: tj proverava cene :joy:

Ne bi tako trebalo. Meni na GOT radi save od ps4 na ps5. Osim ako su regije (nalozi) ili diskovi u pitanju. Recimo igrao sam igru sa naloga pa sada sa diska i nemam save

Gde ce manje od obicnog da ima. Bolje da ga prodaju kao Wired.

Ima li kod nas negde sada da se kupi PS5 i sa onim glupim + igricama. Samo da ima.?
Treba mi hitno jedan PS5

Imas u gamecentru PS5 plus 5 igrica 102k a verovatno i u game-su i computer landu.

1 Like

Computerland nema… aj zvacu ove druge sutra.

Gamecentar mislim da ima 100%. Ja sam uzeo moju kod njih letos.

2 Likes

Zvacu sutra pa da skocim i kupim jedan. Samo da vidim.sta nude.

neko ce izgleda bas da se obraduje za novu godinu :smiley:

1 Like

Nude ti to sto ti je Mitraljezac poslao. Paket sa 5 igara na stanju odmah :joy:

1 Like

Jedino sto im stoji za Digital da ih pozove. Pa eto mozda nju moze da dobije jeftinije ali manje vise i ovaj paket od 5 igara ajd da pordje dobije se GoW Ragnarok i novi Horizon i Ratchet, a ovo ostalo kao neki bonus.

Valjda ce sad moci Ragnarok disk da se nadje po nekoj Ok ceni na Kupujem prodajem.