Ovo je jedno od najludjih poskupljenja pretplata koje pamtim. ![]()

Ovo je jedno od najludjih poskupljenja pretplata koje pamtim. ![]()

Da, jako poskupljenje. Ali… sta je alternativa. Prosla im je prica sa naplatom odavno. Na obe konzole. Sada mogu da prostis da ga ne vade!
NAŠAO ono što me zanima
Ps4 Director cut se vrti u 1800p na petici dok ps5 verzija u 4k, 60fps obe. Pored dualsense mogućnosti, lip syncinga i ostalih gluposti.
I brže učitavanje. Definitivna preporuka za PS5 verziju igre obzirom da sam prešao obe verzije igre.
Za ove pare bi morali da daju makar u Premium pretplati Day One ekskluzive.
Možda i hoće, videćemo. Da se ne zezamo GPU košta 204$ godišnje pa ne vidim da tu iko kuka oko cene
To što (još uvek) možemo da kupujemo/plaćamo isto to ali kod Batistute daleko jeftinije je extra i nadam se da će biti tako još dugo. Ali nije reper za poređenje između cene dva servisa.
S tim sto tamo igramo ekskluzive day one i imamo pristup igrama i na PC-u plus cloud gaming. Evo sad ce Starfielad i jos igara koje su najavili na njihovom eventu. Nije bas uporedivo dok Sony ne pocne da daje svoje ekskluzive day one.
Ma u očima Sony fanova je sve uporedivo i bolje na Sony a na razmeni nabavljaju igre
A nemaju gde igre da čuvaju dok ne plate ![]()
Ja upravo uzeo 2 koda od po 12 meseci essential za 110e i time dobio 438 dana Extra preplate. Ko hoce pre da dopuni pretplatu pre ovog poskupljea eto mu prilike.
Realno za manje para dobija se koji mesec vise. I ako akcija za Black Friday bude, Extra nece biti ispod 110$/€.
Još nam reci gde ![]()
Uh vidi stvarno to sam propustio da napisem. U pitanju je cdkeys ![]()
Jel Miles Morales nastavak na Marvel Spiderman ili standalone?
Hronološki gledano jeste nastavak, jer se priča dešava posle Spider-Man keca.
Gledaj ipak da odigras Spidermana prvo, mnogo je bolja i duza igra.
Jbg, sad sve hoću, ko mlad majmun. A sl nedelje branim diplomski. ![]()
Iskoristio sam lepo ovu akciju u Gamesu i uzeo God of War, Ratchet and Clank i Bloodborne. Instalirao sam sve tri ali sam upalio samo GoW. Namestio sve na hrvatskom jeziku i malo mi je zajebano da igram tako ali je fino iskustvo. Sa druge strane, šta je ono sunce ti. Jel moguće da onako izgleda igra
. Ne volim uopšte Nordijsku mitologiju ali mi je igra baš legla iako sam tek počeo. Porazio sam do sada nekog velikog trola i nekog bradonju. Fajt je brutalno uradjen, kao borbe u filmovima.
Povlačim kada sam rekao da bi samo Tsushimu igrao na plejci, vidim da je katalog veći…
A u bre deco pa meni nije jasno da vi klinci ne znate eng… jbt u danasnje vreme. Jos je neko pisao da je stavljao HR prevode.
A ne. Ja znam odlično engleski ali zašto ne koristiti naše titlove kada se nude. A i hteo sam da probam, što da ne. Ako ne bude išlo, vraćam na engl. ![]()
Zato sto se uvek gubi u prevodu sa originala.
Ako.i slucajno nekad na TV bacim oko na titl tek onda vidim kako nema veze sa mozgom. Bas se gubi u prevodu, menja ceo smisao. Pitam se 100x kako neko i skapira radnju citajuci titlove.
Ako znas eng steta je da to ne koristis.