PlayStation 5 tema (Vol 2)

Sony razvaljuje.

MS igra iliti Forza Horizon 5, koja je multiplatform, se više prodala na PS5 konzoli od najpopularnije igre na istoj.

3 Likes

Još da nema sive zone sa nalozima bile bi brojke i bolje

Što li je Saros tako loše prošao da mi je znati. :smiling_face_with_tear:

Zato sto je igra njesra, dovoljno je to sto je ovde neko od clanova hvalio igru, a isti clan je rekao da je spajdermen teska igra :slight_smile:

1 Like

Najtužnija stvar.
Nešto najbolje i najfluidnije što sam odigrao ove godine. Nadam se da im se neće ništa desiti jer su jako talentovani u bullet/orb hell-u žanru kakav prave :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Vole ljudi lagane igre, tj klinci koji su nakupovali te konzole. Roguelite je i dalje niša jbg.

Ovo je samo Triple A niša.

1 Like

Za slabu prodaju Sarosa krivim Returnal zbog jako loseg rogue dizajna. Zvanicni podaci kazu da je samo jedna petina zavrsila, sto je medju najlosijim procentima. Dosta igraca nije htelo ni da rizikuje sa Returnalom, nije im dobro objasnjeno da je ovo potpuno drugaciji koncept koji vise podseca na Souls.

Drago mi je za Yotei s druge strane, neverovatno izgleda na Pro-u, Playstation 6 naslov.

4 Likes

Gdje kupiti indijske psn gift cards? Dosad sam uzimao na amazon.in, ali je out of stock vec duze vrijeme.

Bilo danas preko dana jbg, ali plane to relativno brzo.

1 Like

U Indiji :grin:

1 Like

Interesantan video :thinking: I to od IGN-a :joy:

Nerviraju me, ali sam optimističan.
Kuvaju nešto preveliko, ali pojma nemamo da li će ljudi ceniti to što “kuvaju”.

Po prihodima (wiki kaže) da je najveća gaming kompanija trenutno Sony Interactive Entertainment sa neverovatnih $29.9 milijardi , pa Tencent, pa Xbox… Rockstar-ov T2 tek na 9. mestu sa $5.6 milijardi.

Ako uzmemo u obzir to i da je Naughty Dog Sony-jev najstariji studio, mogu da zamislim količinu utrošenog novca, pogotovo ako grafički žele da iscede PS5.
Msm don’t forget da je Sony NDu dozvolio da privremeno briše operativni sistem u toku Crash-a kako bi postigli 10.000 poligona at all times :sweat_smile:

2 Likes

Obzirom da T2-ov Rockstar nema igru skoro deceniju ovi rezultati (ako su tacni) ce se brzo promeniti kada izađe GTA 6

1 Like

Nisi svestan koliko para obrću od GTA Online-a.

1 Like

Wikipedia nije u pravu. Za Tencent su korisitili podatke za 2024 fiskalnu godinu umjesto 2025.

Good to know, interesantno, ali i pored toga ne mislim da Tencentove igre po kvalitetu možemo da poredimo sa Sonyjem, Xboxom i T2 :smirking_face:

Čak je i pretužno što je Tencent tako visoko…

Jbga, mobilni gaming. Skroz drugi par cipela.

Elem, moja poenta je da od ovih ozbiljnih igrača koji zapravo izbacuju igre (a ne pay-to-win lutriju) Naughty Dog deluje najmoćnije, što je i dobra i loša stvar.
Deafening silence i arogantnost tih ‘najviših’ su haos loši za industriju… ili možda da se naviknemo da od takvih studija očekujemo igru jednom u toku generacije i to je to.

Posle straha zbog slabije prodaje Sarosa, lepo je čuti ovo.

1 Like

Glavni favoriti za jos jedan katanac :locked:

1 Like