Preko Moonlight ili?
Ovo je preko clouda kao PS App na PC-u ili Padawanov PS Portal
Hoću da kažem, nativno cloud igranje preko androida
Ako pricas o PS Plus app, nije ista ponuda (osim ako su kupljene igre)
Skontao sam to,
Ovo je kao kada hoćeš da strimuješ sa konzole, ako ti je tako lakše ![]()
Iz nekog razloga na PS sam kupio najmanje igara, stao sam na ps3 generaciji tako da mi ovo nije od neke koristi. Na PS Vita sam kupio bruku igara, ali nema toga za Portal ili bilo koji drugi streaming uredjaj.
Jbg za vita igre, znam…
Možeš da ih emuliraš na nekom od gomile android uređaja koje imaš :D. Ima PSP igre, to sam video recimo, nisam baš detaljno gledao biblioteku, ali recimo te neke PSP igre nisam našao na PS App na Windowsu.
Ova igra je davana kroz PS Plus Essential u 2022. Ako je tako posjedovao onda je možda zbog tog.
A ako nije, onda imaju navodni bug još iz 2023.
E jbg ![]()

Još nisam stavio tin-foil hat ![]()
![]()
Ali neki ljudi dobijaju drugačiji odgovor
Pogledao sam isto 3 različita videa od 2 ratličita lika koji pokazuju kako su igre kupljene poslije marta imaju ocaj problem.
Jedan od njig je SpawnWawe na youtube.
Ccc teorije zavere..
Isti taj support pre par godina na pitanje “How many primary accounts I can have on console?”
Only one at a time.
Valjda im je support prvo AI. Kasnije te spoji sa čovjekom. Npr. ovaj drugi screenshot gore je ljudski odgovor.
Ali pogledaj video, očito se nešto tu dešava, bilo namjerno ili nenamjerno.
Ovo je drugi lik koji je isto testirao isto potvrdio ali neću da stavljam video jer je radio na live streamu, video je preko 2 sata. Ali ovo su njegove metode.
Da, da, prvo ide chat bot pa live, ovo je bio live agent.
Btw, što se videa tiče, upravo odrađen test na Pragmati, kupljena pre par dana.
Ugašen wifi, izvučen LAN, konzola off-line, datum ručno podešen na 60 dana unapred (28.06.2026.) igra radi. Ako je u pitanju tajmer, s obzirom da sistem vidi datum juna meseca, trebalo bi da dobijem istu grešku. Test odrađen i sa 28.06.2000.
E ne može to tako, mora da ne da da se uđe u igru posle 30 dana!

Radi i ovom liku Pragmata u videu. Ili ne znam je li u tom ili sam u drugom vidio.
Ali mnoge druge ne rade.
Edit: jeste u ovom videu gore. Radila mu offline Pragmata koja je fizička kopija i Crimson Desert digitalna koja je kupljena kad je izašla.
Digital je kod mene, sve ostale koje imam instalirane su kupljene ranije.