PlayStation 5 tema (Vol 2)

Kontam da će Atreus dobiti svoju igru s obzirom kako se završava Ragnarok, to sam odmah pomislio po završetku igre.

Atreus, Angrboda i sl. na jednu stranu - Kratos, Freya na drugu stranu jer ne vidim baš kako bi uspeli da isteraju da oba lika ponovo stave zajedno u jednu kampanju i da zadovolje screen time za sve, a da igra ne bude preduga. Osim ako ne urade da je Atreus svega godinu - dve stariji od poslednje igre pa da idu na istu formulu ali to može da bude monotono već treći put.

Ali me baš zanima kuda će dalje da ide Kratosova priča, da li će da ostane u ovoj mitologiji pa ovaj put da neko invade-uje kod njega ili će biti drugih mitologija kao što su pokazali simbole u prethodnoj igri. Ili nešto treće… :thinking: Ali definitivno mislim da će Atreus imati svoje avanture van Kratosa.

Dobiće je možda ali to navodno nije ovo. Onaj insajder shinobi602 je npr. rekao da nije ovdje Atreus protagonista.
To ne bi bila nova franšiza nego nastavak iste. Ovdje sa valjda radi o novim likovima.

Direktno iz članka gore:

Ovaj tajnoviti projekt navodno uključuje razvoj potpuno novih likova, priča i originalnog lorea koji bi trebao značajno proširiti već ionako bogat IP

NateTheHate kaže da će se igrati sa Faye, ženom od Kratosa.

1 Like

Nah bro, we good. Bolje da ne izmišljaju vruću vodu ako su već priču doveli dokle su je doveli.

Pa pročitah da hoće da šire God of War serijal i naprave God of War univerzum, nešto slično kao što Marvel radi.
Ovo je možda test da vide može li GoW da funkcioniše bez Kratosa.

Goddess of War ? :nauseated_face: :face_vomiting:

4 Likes

With more focus on action? A sta smo do sada radili? igrali fudbal?

Ne svidja mi se ovo, ove ce da bude kao Walking Dead serija. Napravice jos 5 limunada. Ok kapiram da je norse duologija donela ogromni profit, ali druze, napravi pauzu, spakuj kratosa u egipat ili gdegod, objasni nam kako moze da putuje kroz druge svetove i napravi novi nastavak. Ok, mozda me i zanima sta ce biti sa atreusom, ali to ce biti mid at best, jer ce biti kao god of war ali nije god of war. Tako da, mante me faye i budalastina, napravite novi nastavak, novi Pantheon, i daj dudarimo po novim bogovima.

1 Like

Pa smarali.. Sa nekim njanjavim pricama i vukljanjem po mapi. Ni blizu starim naslovima gde samo ide przenje i krv do kolena.

Ne želim da postavljam link za Bloombergov članak jer je paywalled svakako. Ali eto i on još jednom potvrdjuje glasine.

3 Likes

Glasine i prvi put su bile od njega jer je pomenuo to na podkastu a pisao je tad još ovaj članak. Pored njega NatetheHate je isto potvrdio.

Ja uspio da pročitam članak jer dobiješ jedan free da pogledaš mjesečno ili tako nešto.

https://psprices.com/news/sony-ab-testing-prices/

1 Like

Ovo sam video jos pre godina dana i nisam mislio da je stvarno… WHAT :skull:

U prevodu vratili cene na prošlogeneracijskih 69.99$.

Ništa čudno i MS ima ovo sa onim “Just for you” akcijama.

3 Likes

Jbg vec sam presao.. Bas sam juce produzio PS+ ali ovog meseca nista za mene..

Jest ludo što je ovo došlo na Xbox a ne na PS5 ali mi je smiješno kako mogu napisati ovakav tekst ovi sa Push Square.
Kako može jedan novinar da se ponaša ovako entitled, kao ne smije igra da skipa Playstation platformu. :flushed_face::grinning_face:

1 Like
1 Like

Povukli su se jer nemaju dovoljno profita na PC trzistu. Najjace da ih ugrozava Steam Machine. :person_facepalming:

1 Like

Više izvora je bilo da to jeste jedan od razloga.
Njima je ekskluzivitet vrlo bitan i ako se ispostavi da Helix i Steam Machine mogu da igraju Sony igre, već ih zamišljam da su fazonu “Oh, heck no, you’re not”.

Zamisao im je uvek bila PC, ne direktna kompeticija sa “dnevnim sobama” gde nastoje da ostanu na vrhu i guess.

5 Likes

Ma da. Uzeli bi taj free money koliko god da je, da nije Steam Machine i Helixa.

Ali ja još uvijek čekam neki njihov sledeći finansijski izvještaj ili da se oni zvanično oglase po ovom pitanju. Znam da je Schreier a i NateTheHate povjerljiv, ali hoću da čujem od Sonija.