PlayStation 5 tema (Vol 2)

Smor, bukvalno 1 do 2 mi izgleda ok ali nista vauu.

Meni baơ dobar, svaơta je prikazano i sviđa mi se dosta toga

2 Likes

Jedan od boljih State of Play-a u poslednjih par godina. SvaĆĄta su prikazali :ok_hand:t3: + lepo obogatili PS Plus katalog.

1 Like

Uzeh premium sub na godinu dana. Ne znam koji ce mi k
al kad videh jutros deal od 99.99$ uzeh. Hvala @djomla43 za preporuku koda sa insta.gaming

1 Like

*instant-gaming

3 Likes

Kako god. Preplata me izasla 9360 din. :ok_hand:

I računaj proviziju banke za par dana :laughing:

Mislim da sve sto je do 10k je odlican deal. Kuriozitet je sto sam ja ostao zatecen kada sam procitao da su svi ovi gift card sajtovi kao KP. Nisam imao pojma da su to pojedinci koji prodaju. Kakv danak neiskustvu.

Da li vam se desava da prosto ne radi apple pay iz aplikacije?

Da li je neki trenutni bag ili sta je?

Desi se nekad da neće :man_shrugging:t2:
U poslednje vreme mi viĆĄe radi PP ili uzmi dopunu.

1 Like

Ovo mi izbaci. Da li proradi posle? Smara me to da jurim dopune itd..

Budi uporan, baguje 10ak dana unazad. Kartice viĆĄe ne prolaze. PP radi, AP keca.

1 Like

Gledaj gore u kameru kad kliknes na ap i problem resen :grin:

1 Like

Nije to problem ovaj put :smiley:

1 Like

Nije to.. Jbt pa nisam debil imam app pay tako placam sve.. Nego juce nije rqdilo. Danas radi, kupio sam jutros.

1 Like

Danas radi? Nisi gledao juče, priznaj :joy:

Pa juce sam postavio pitanje.. Stoznaci da mi juce nije radilo.. Zar ne?? :rofl:

2 Likes

Glupava odluka

2 Likes

Kad sam pročitao ovo pomislio sam da je čista “papiroloơka” odluka i da je ovo samo raspodela resursa u smislu da će ljude koji su radili tu prebaciti u neki drugi studio, ơto je na kraju krajeva najbitnije
 ali ne :grinning_face: Oko 70 ljudi će izgubiti posao kao deo te odluke. Jezivo.

3 Likes

Ovaj studio su kupili pre pet godina sa jasnim ciljem da rade portove i rimejkove, u čemu su bili viĆĄe nego dobri. Ne moĆŸe niko da me ubedi da je ovih 70 ljudi viĆĄak i da kao nema za njihove plate. UĆŸas.

Eno i Ubisoft otpustio 40 u Torontu.

2 Likes