PlayStation 5 tema (Vol 2)

Bukvalno i ja ne znam o čemu brat priča :joy: Sve ima kod Pandžabija.

Ne treba VPN. Moze preko konzole, Safaria ili PSapp-a ako ideš na Applepay.

Kunem se da meni nije imao ni gow ni tlou ni spiderman, nista id navedenoga, na tom akauntu nijesam mogao ni na storu te igre da nadjem, cijene su bile u rs što je online pisalo da je indija pretpostavljam

Sve ima brate. Oduvek je bio svega. Ne znam zašto ti nemaš to. Ja sam barem uvek bio na Deluxe izdanju.

1 Like

Zamisli imas 20+ igara i isto toliko naloga :face_with_medical_mask:

3 Likes

U indiji mozda postoje neke cenzure ako su krave u igri, za ostalo su liberalni :smile:

3 Likes

Zamisli imas 20+ igara i isto toliko kutija :rofl:

3 Likes

Pa to je bas lepo videti. Policu punu igara-lepota!

3 Likes

Užas brt

To je ono kao knjige nekad

1 Like

Bas razmisljam kako su police pune knjige sve vise stvar proslosti. A nekad je to bio dobar brzinski barometar po kojem mozes da se predstavis drugima, odmah znas oce ti osoba biti zanimljiva ili ne po knjigama koje drzi u kuci.

Kao tinejdzer sam bio strasno ponosan na svoju SF kolekciju. Nekako mi to danas sarmantno, izgubili jos jedan aspekt pravog zivota, zamenjen staklenim prozorcicima koje svi nosamo posvuda.

3 Likes
4 Likes

5 igara bajo. Za najbazičniju pretplatu. I to ti ostanu u trajnom vlasništvu.

Za to vreme Microsoft diže cene u nebesa, a Games with Gold odavno sahranjen.

4 Likes

Juce bas razmisljam da kupim Lego Horizon, citaju mi misli. Bice bas dobro na Portalu.

2 Likes

Juče sa bratom @djomla43 uzeo drugaru Ps Plus premium na japanskom nalogu za 4000 din godinu dana, direktno našom karticom. :sign_of_the_horns:

4 Likes

Ja svaki dan kao danas ću uzeti preko Japana i nikako da nađem vremena i sednem da probam da kupim PS Plus Premium.

5 min posla :grin:

2 Likes

Heads up, pre nego što uzmeš japansku pretplatu

Neke igre jednostavno nemaju engleski dub/sub u Japanu, pogotovo ako su devs odatle. Sećam se da je jedan streamer poludeo kad je kupio japansku verziju igre i video da nema engleski :sweat_smile:
Al što se tiče kataloga nisu loši japanci bili nikad, samo meni je rizik neprihvatljiv…

E i bitna stvar The Last of Us krv je ZELENA :skull: Imaju cenzure samo takve…

3 Likes

Nudim 40e za isto

1 Like

A ček, ako bi japanski nalog držao kao sporedni, a glavni nalog da mi je USA, jel bi opet morao igre da skidam sa japanskog? Pa igram na USA ili bi imao pristup katalogu i na USA nalogu?

Tj. da li je moguće skidati igre na drugim nalozima ili mora isključivo sa naloga na kom je aktivna pretplata?