PlayStation 5 tema (Vol 2)

Poznat osećaj vrlo dobro :sweat_smile:

1 Like

I mene je moja nervirala kada smo pre 3 godine igrali It Takes Two. Uspeli smo nekako da se dovucemo do kraja. :grinning_face: Split Fiction je jos bolja igra i za sada nam dobro ide..

1 Like

Samo mario kart ili tekken i to je to ostalo nemam živce

2 Likes

Split Fiction je dosta teži u nekim sekcijama, samo možda još nisi stigao do njih :sweat_smile:
Svakako za sada najbolje couch co-op iskustvo, sa neverovatnim krajem.

2 Likes

Nastavljamo da cistimo 2025. :flexed_biceps:

6 Likes

Potrajaće

posto sam ponovo uzeo ps, da ne bih ponovio gresku od prosli put imam par kratkih pitanja pa ako je neko dobre volje da odgovori zahvalan sam.

Ja sam ranije uzimao preko g2a ps premium naloge i onda bih kada dodam taj nalog igrao sa svog, medjutim ti nalozi bi vazda izbacivali sa onim 2fa siframa a prodavci nezainteresovani da posalju iste, i na sve to od placenih 30 dana dobijao bih max 20. Jednom mi se desilo i da dobijem neki sa indijskim regionom dje je falilo maltene pola ponude u katalogu. E sad apropo te price, gdje i kako je najbolje uzeti istu pretplatu, imam usa i cro naloge, da li prolaze cg( pretpostavljam isto ka i srb) debitne visa i mc kartice direktno da uzmem preko stora?

I drugo pitanje, vidio sam na webu da imaju ove stranice naseg porijekla (spaceshop i sonimanija nesto slicno tome se zovu) dje prodaju naloge sa igricama po zanimljivim cijenama, pretpostavljam da su to nosioci pa me zanima da li je neko uzimao preko tih istih ranije i kakva su iskustva?

Hvala unaprijed i oprostite na pitanjima koja su vjerovatno vec 100 puta odgovorena u nekom kontekstu.

2 Likes

samo brat @djomla43 i nikada neces imati frke sa nalogom za pretplatu ili igru.

3 Likes

Ako se zove spaceshop i soninania mora da je legit, dobijes i racun i garanciju po indijskom zakonu o zastiti potrosaca (2 dana) :smiley:

Thank you come again mr Emel sir

5 Likes

Na USA radi Paypal i Apple pay, a od skoro rade i kartice Intesa i NLB banaka (moguće i još neke). Te popularne cene su mahom sekundarni nalozi, primarni su skuplji.

1 Like

Ma nije meni do cijene kao cijene, uzeo bih ja regularno da moze, ne igra mi ulogu je li 8,15 ili 20$ mjesecno, ali je na sony bas nekako komplikovano. Tipa na xbox gamepass uzimam key preko g2a platim 16-17$ za usa i preko vpn-a na pc-u aktiviram, dok za ps ne nalazim istu ponudu.

Što se tiče ps plusa, najjednostavnije je napraviti indijski nalog koji napuniš gift cardsima i onda aktiviraš pretplatu. Kupovinom naloga s pretplatom možeš kasnije imati problema.

1 Like

Kao što je @djomla43 gore napisao, imaš opciju Apple Pay i PayPal… te gift kartice su okej ako nemaš Apple uredjaj ili te mrzi da praviš PayPal.

Nek me neko ispravi ako grešim ali zar nije indijski ps plus dosta siromašniji sa katalogom. Generalno svuda sem na US umeju da fale igre ili se ne poklapaju sa lokalnim pravima (pogotovo japanske). Takodje, ne znam kolko je Indija jaka sa cenzurama ali uvek postoji opasnost i od toga. Ne znam kolko se isplati :confused:

1 Like

Plus Intesa i NLB.

Indija ima PS+ deluxe.

Na Amazonu često nema dopuna, a na Enebi i sl cena ume biti jača. S druge strane i na Indiji rade naše kartice, tako da je pojam dopuna obesmišljen, sem recimo USA kad može da se dopuna od 100$ uzme za 80$ i manje. Za još korisnih saveta kliknite lajk end sbskrajb. :saluting_face:

1 Like

Samo cdkeys i instant-gaming za dopune (US i UK)

1 Like

Pravda za Enebu :sweat_smile:

@djomla43 @kiboli98 to preko apple pay-a pretpostavljam preko ps aplikacije na ios uzmem i platim na svoj nalog putem apple pay? Ne treba vpn i slicno?

@Kazzy upravo sam to i napisao par postova izvise, na indijskom ps deluxe fali gotovo sva sony ekskluziva, valjda oko cenzure nesto koliko sam ispratio.

Paypal kada sam pokusavao na xbox nije mi prolazio, mada pretpostavljam da ne znaci nuzno da i na ps nece.

Hvala vam, znaci probat cu putem apple pay danas da to odradim.

A šta točno nedostaje? Tsushima, spiderman, tlou, returnal, bloodborne, days gone, death stranding, ratchet, demons souls, znači sve je tu. Fali samo streaming opcija jednog dijela starih ps3 igara tipa gow ascension, što je nebitno za 99% korisnika.

Za cenzuru također ne znam odakle ta informacija. To koliko znam vrijedi samo za Japan.

1 Like

Ovo cu morati da probam. Znaci NLB Komercijalna Visa prepaid bi direkt trebala da prodje na PS US Store-u?

Na Benchu tako pišu, ja sam Intesu testirao radi.

1 Like