PlayStation 5 tema (Vol 2)

Ja imam psiho problem da prosto “moram” da otvorim celu mapu pa onda to kod mene traje u pm.

Pa i ja imam taj problem , samo sto u AC Shadows imas nepreglednih suma koji me zezaju pa ko debil rage quit-am al generalno volim kada imam celu mapu pa polako quest po quest , uglavnom, jeste bolja nego prethodnici sad kolko ce te uvuci u taj fazon zavisi od tebe…

U AC imam fazon da prvo otvorim sve. Odnoano one tacke gde se snima/skace pa tek onda krenem misije da radim.

1 Like

Odakle ti ovo? Igra je zesci smor.

Mislio sam graficki. Ne znam za pricu.

kao i svaki AC, graficki je top. Ostalo ima da te smori vrlo brzo, siguran sam.

1 Like

Jedan godisnje mi prija

2 Likes

Jednom godisnje i izlazi AC :grin: :recycling_symbol:

Sa Shadows su napravili malo razmak :smiley:

3 dana :laughing:

1 Like

Pa ok, to mi je manje vise ok. Ovaj necu sigurno skoro igrati.. mozda udjem u sledecu god.
Ali meni je to ok.

Sve je to OK, ali ovaj je na prvom mestu po dosadnosti.
U prvih 10 sati vidiš ono što ćeš da radiš narednih 80.
Grafički mi je u top 5 najlepših modernih igara, na PS5 pro izgleda bolesno u 40 fps modu, u 60 malo slabije ali i dalje prelepo.

1 Like

Uff, to ne zvuci dobro za mene.. a videcu ako me smori gasim, brisem i cao…

1 Like
5 Likes

Ja ne znam sta covek vise treba da uradi da bi dobio ovakvu neku ponudu od Sony-a :unamused_face: Imas aktivnu pretplatu, produzavas pretplatu, kupujes igre i svaka promocija koja je bila ovog tipa te zaobidje :face_with_diagonal_mouth:

Da potrosis soma eura a ne da kupujes naloge? :joy:

3 Likes

Uh nisam kupio nalog pa mislim da ima oko 2 godine. Poslednji nalog je bio za Mirage :sweat_smile:

Odoše cene ponovo gore, ovaj put u Americi:

1 Like

Rešiće to Trump :joy:

4 Likes

Deportovaće sony iz amerike :grin:

1 Like