Free PlayStation Plus 15th Anniversary avatars for PSN
Americas: JGE9-RHJ3-3DLC
Europe/Australia: PEDN-MARA-T2M9
Asia: HRK4-G9LC-LHLC
Japan: 4E9K-GTKL-5476
Jel stvarno nekoga ovo zanima?

Djomla, sakupljac digitalnog otpada ![]()

Ovo mi je baš nešto poznato… hmm
Kidanje ![]()
Tvoj komentar cu razumeti kao jedan od mnogih pripadnika plave strane. Istina pokazuje da su prepakovali asete iz prvog dela od pre 5 godina i dodali 4K. Animacije i teksture su iste.
Grafika je više stilizovana, nego što je realistična, što ne menja činjenicu da grafičke mogućnosti Yotei-a ne bi bile moguće na PS4/Pro.
GoT je npr mogao da u svakom trenutku ima 2.000 pojedinačnih cvetova na ekranu, a svaki cvet 50-100 poligona, dok će GoY imati recimo 10.000 cvetova i svaki cvet 500+ poligona ![]()
Mani me tih forica, nismo đeca. Ako ti se igra lepa grafika, imaš AC Shadows ![]()
Sto rece jedan drugar, trejler kao da gledam onog lika sa YT StealthGamerBR kako osvaja FarCry settlement..Ono je bar zanimljivo -.-
Uzeo sam AC ali nikako da ga pokrenem. Jesi se salio ili je stvarno lepsa grafika? To mi ne malo neverovatno.
Naspram trailer-a oruzja koji je prikazan u Yotei-u , AC Shadows je predobar za to. Nemoj od Ubisofta ocekivati kule i gradove , ali nikad nisu omanuli kada je svet u pitanju.
Svakako cu obe da igram. Ali nisam znao da je novi AC tako dobar. Ovim tempom necu poceti novi AC ove godine ![]()
Pa znas kako ja sam ga krenuo igrati al stadoh na polovini. Nastavicu igricu samo su mi na meti bile druge igre , al znas malo smori to otkrivanje cele mape i uzimamje loot-a iz onih utvrdjenja koji se resetuju , uglavnom nije toliko smor kao AC Valhalla sto je bila posle 20h kada skontas da si trebo da preplivas do Engleske kako bi naucio kraljeve kako da vladaju i to doslovno svakog.