Nisam u životu imao Iphone.
Tako je. I ja imam US nalog i secam se situacije sa Spiderman Remaster igrom. Naime, oni koji su posedovali Spiderman Miles Morales Ultimate Edition imali su free Spideman Remaster. Ja sam imao disk Spiderman MM, i nisam mogao na US store da kupim Ultimate upgarde, pa sam to obavio sa UK naloga i dobio Remaster keca.
@kiboli98 kako tebi radi apple wallet? meni odbije. Imam US nalog za apple id.
Aplikacija na iPhone-u ti odbija Apple Pay?
Isto imam US nalog i funkcioniše savršeno.
Drugaru ne radi Apple Pay preko MC kartice (debitne), dok preko Visa-e radi (isto debitna).
Prečudno, ali da, Visu od Intese koristim.
Kod mene odbije 15ak puta i 16 put uspe. Uvek tako
Prosto seamless a
Koja banka?
Uvek mi iz prve uspe.
Mislim, provaliće oni nekad i tu caku svakako jer je preprosta.
Dve stare igre i jedan novi remaster. I Nintendo da prebaci na PS, bio bi bolji po prodaji od Sonijevih igara, jer Soni nista i ne izbacuje
Uzeh forzu 5 za klinca day one. Samim tim da sam peticu igrao na Xbox One X, ovo nije poredjenje u istoj ravni. Mislim, graficki jeste bolje ali zato ucitavanja na One X su bila skandalozna. ovde sve leti. Ono sto je glupavo uradjeno a nadam se da ce popraviti sa nekim patchom jeste, jelte moras da linkujes MS account sto i nije neki problem. Progress se ne prenosi, sto opet ajde nije problem. Forza je zarazna pa je zarazna i moze ponovo da se igra. Ali. posto jeste uvezan MS nalog, i ako se na tom nalogu igrala forza, onda imas brlje. Jedan od primera je recimo, igras od pocetka, imas speed trap, vozis forda hoonigana, uzmes dve zvezdice, ali kad pogledas na mapi, stoje ti tri zvezdice i best time lupam 396km/h koji si odradio sa Zenvo-m na Xbox-u. Ali ti ne racuna da imas tri zvezdice. Samo se na mapi vidi.Tako da sam pregled progresa na mapi je dosta problematican. Naravno, nista sto neki patch ne moze da popravi ali ipak.
Pa juče je izašla igra, nije kao da je out of stock
Nama je danas stigao ključ, malo kasno ali jbg, a pošto nemam PSVR2 a ni PC trenutno, bacio sam kolegi da uradi.
Baciću opis kada završi.
Ma već duže vreme nagovaram sebe da uzmem VR2, al evo sad me je ova igra, i recenzije nekih ljudi za istuu, overila na razmisljanje fu*king again.
Možda već sutra odem u GameS i obradujem sebe
VR je najbolji hardver koji sam koristio u proteklih 10 godina, ako ne i više. To svuda pričam. Možda je ćak bolje, ako već imaš jak PC, da uzmeš MQ3 i PC verziju. Bolje će izgledati igra, više detalja ćeš videti zbog sočiva i rezolucije, jedino nećeš imati deep black. Ali je plus što je wireless, nema užasnih kablova i standalone, imaš tonu igara koje odlično izgledaju i rade na MQ3, a piraterija je retardirano laka, ako te to zanima.
Totalno drugačije iskustvo od konzola.
Ako uzmes PSVR2, nemoj Midnight Walk da ti bude prva igra koju igras samo. Trenutno je prilicno broken na toj platformi za razliku na PCVR. Rezolucija je cudno niska i sve je kako isprano. Developeri rade na fixu, ali ce malo potrajati. Ako ima Call of the Mountain bundle jos da se uzme, to ti je najbolja opcija. Prelepa i odlicna igra da pokaze sve mogucnosti headseta.
Pričaju na Benchmarku da radi i kod nas plaćanje sa Apple Pay.
Ima smisla. Radi već godinu dana preko aplikacije (što im je vrv bilo soft-launch).