Leleee
Najnoviji UPDATE za PS5 je dobio Audio Focus opciju, odličan boost za slušalice.
Probao na Pulse 3D, mnogo bolji i glasniji zvuk.
● You can choose from four preset focus type options for which sounds to boost:
- Boost Low Pitch: Amplify low-frequency sounds like roaring engines and rumbling noises.
- Boost Voices: Amplify voice chats, character voices, and other middle-frequency sounds.
- Boost High Pitch: Amplify high-frequency sounds like footsteps and metallic noises.
- Boost Quiet Sounds: Amplify low-volume sounds in a wide range of frequencies.
● You can set the level of support for each preset type from three different levels (Weak, Medium, Strong).
● Additionally, you can also choose to adjust the level of support for the preset for Left / Right channels separately to meet your specific preferences.
Upravo sam ubacio last of us disk u ps5 slim, ovo mi je prvi put jos od sony 4 slim da sam igricu fizicki ubacio u sony, Da li je normalno da se čuje zvuk “zujanja” čak i nakon instaliranja svij fajlova, (ubačen prvo jedan pa drugi disk, evo pokrenuo sam igru i jedini način da ne čujem to zujanje cd čitača je da pojačam zvuk igrice na tv preko 30 posto.
Na snimku telefon nekako neutrališe zvuk, glasnije je uživo
Normalno je
i ja sam se slogirao koliko je glasan drajv i sto zuji i kad ga se ne koristi
Meni se na PRO samo dere tj urla dok instalira igru tj dok kopira, i onda kada pokrenes dok ne proveri licencu i onda je ultra tiho.
Nemam tih problema, poslednje diskove sam ubacio u X360 i PS3
Kod mene na pro nema problema. Doduse nemam drajv
Poslednji disk mi bio Killzone Shadowfall koji je išao uz launch PS4
Sta je ovo, majko moja, kakva je ovo ponuda
Tugica
Balatro i Boltgun su sjajni
Hmm… prvi put u životu iskoristio PlayStation Stars program

Blage veze nisam imao da ovo funkcioniše i kod nas (mislio da kao Xbox ne daju).
Nisam ni ja znao da može. Kako se dobijaju poeni?
Kupovinom igara ili imaš kao “zadatke” mesečno koje menjaju
Udji u aplikaciju, profil, rewards i izaberi šta ćeš.
PS App i imas gamo neke stvari koje treba da uradis (pokreni igru, kupi igru, osvoji achievement,…) i kad nakupis 1250 mozes da uzmes 5$.
P.S. Naravno samo US regija/nalozi mogu.
Ja imam UK nalog.
Sad mi žao što ne gledam redovno, jer neki od zadataka su npr Play Blue Prince on PS Plus…
Uvek treba znači zadatak aktivirati pre bilo čega.
Hmmm, skini PS app i probaj da vidis da li ce se mozda pojaviti opcije. Na redditu su spominjali opcije za funtu i kanadski dolar, ja koristim samo primarni US.