PlayStation 5 tema (Vol 2)

Leleee

Najnoviji UPDATE za PS5 je dobio Audio Focus opciju, odličan boost za slušalice.
Probao na Pulse 3D, mnogo bolji i glasniji zvuk.

● You can choose from four preset focus type options for which sounds to boost:

• Boost Low Pitch: Amplify low-frequency sounds like roaring engines and rumbling noises.
  • Boost Voices: Amplify voice chats, character voices, and other middle-frequency sounds.
  • Boost High Pitch: Amplify high-frequency sounds like footsteps and metallic noises.
  • Boost Quiet Sounds: Amplify low-volume sounds in a wide range of frequencies.

● You can set the level of support for each preset type from three different levels (Weak, Medium, Strong).

● Additionally, you can also choose to adjust the level of support for the preset for Left / Right channels separately to meet your specific preferences.

5 Likes

Upravo sam ubacio last of us disk u ps5 slim, ovo mi je prvi put jos od sony 4 slim da sam igricu fizicki ubacio u sony, Da li je normalno da se čuje zvuk “zujanja” čak i nakon instaliranja svij fajlova, (ubačen prvo jedan pa drugi disk, evo pokrenuo sam igru i jedini način da ne čujem to zujanje cd čitača je da pojačam zvuk igrice na tv preko 30 posto.

Na snimku telefon nekako neutrališe zvuk, glasnije je uživo

Normalno je :slightly_smiling_face:

i ja sam se slogirao koliko je glasan drajv i sto zuji i kad ga se ne koristi

Meni se na PRO samo dere tj urla dok instalira igru tj dok kopira, i onda kada pokrenes dok ne proveri licencu i onda je ultra tiho. :thinking:

Nemam tih problema, poslednje diskove sam ubacio u X360 i PS3 :grin:

2 Likes

Kod mene na pro nema problema. Doduse nemam drajv :rofl:

1 Like

Poslednji disk mi bio Killzone Shadowfall koji je išao uz launch PS4 :rofl:

1 Like

9 Likes

Sta je ovo, majko moja, kakva je ovo ponuda

1 Like

Tugica

Balatro i Boltgun su sjajni

3 Likes

Hmm… prvi put u životu iskoristio PlayStation Stars program :sweat_smile: Konvertovao poene u 5$.
Blage veze nisam imao da ovo funkcioniše i kod nas (mislio da kao Xbox ne daju).

1 Like

Nisam ni ja znao da može. Kako se dobijaju poeni?

Kupovinom igara ili imaš kao “zadatke” mesečno koje menjaju :grinning:
Udji u aplikaciju, profil, rewards i izaberi šta ćeš.

PS App i imas gamo neke stvari koje treba da uradis (pokreni igru, kupi igru, osvoji achievement,…) i kad nakupis 1250 mozes da uzmes 5$.

P.S. Naravno samo US regija/nalozi mogu.

Ja imam UK nalog.

Sad mi žao što ne gledam redovno, jer neki od zadataka su npr Play Blue Prince on PS Plus:sweat_smile:
Uvek treba znači zadatak aktivirati pre bilo čega.

Hmmm, skini PS app i probaj da vidis da li ce se mozda pojaviti opcije. Na redditu su spominjali opcije za funtu i kanadski dolar, ja koristim samo primarni US.

1 Like