PlayStation 5 tema (Vol 2)

Znaš kako, ma koliko Prince of Persia bila kvalitetna igra UFC je mnogo popularnija.

Npr. UFC se prodao u prvoj nedelji onoliko koliko Prince za celu jednu godinu. Gledaju oni te metrike, popularnost i šta će potencijalno privući prosečnog korisnika ili Amera da uzme pretplatu.

Edit: btw Arcade Paradise je odlična igra!

2 Likes

Ima smisla onda.
Stvarno nisam znao da je UFC toliko popularan.

Btw imate i Syberia The New World u pretplati, steta sto nisu za to sliku stavili… jedna od boljih novijih click-and-point avantura.

edit: point&click

1 Like

*point&click :slight_smile:

2 Likes

Eh steta, playstation ugrabio Princa. A ja mu se nadam na gamepassu otkako je izasla igra. :smiling_face_with_tear:

Jel to znaci da nece makar jos godinu dana nos promoliti u xbox tabor, ako ikad?

Trenutno je na akciji 1500 din, pa eto isprsi se malo ako je baš toliko želiš :smile:

1 Like

woopsie :sweat_smile:

2 Likes

Free God of War 20th Anniversary avatar for PSN, redeem code:

Americas: F27X-L946-8PTH
Europe: HMCJ-N3JM-4TT2
Japan: 6F3K-RR8X-2KEM
Korea: HRLN-L4AG-88GD
Asia: 8RC3-DEFT-NJPC

4 Likes

Steta sto nema za pc…

1 Like
1 Like

Nakon dvomesecne apstinencije od gaminga vracam se za koji dan :grinning:

:face_holding_back_tears:

2 Likes

Ljudi, jel znate možda nekoga ko prodaje konzole, a da u isto vreme otkupljuje stare, našao sam samo jednog lika na KP i on mi za PS5 Digital nudi 250€, nešto mi to bre malo :rofl:

Ne vidim da iko prodaje na KP ispod 350€. Što je isto ludilo jaka cena, stavio sam i ja oglas na 340€, al naravno da se niko ne javlja :grin:

Mada cenim da bi neka realna cena bila oko 300-310€, al Aj reko da probam, taman posle dodam 400 i uzmem Pro

1 Like

Ispod 300€ ako sve radi najnormalnije nemoj da dajes.

2 Likes

Sve radi, plus imam i original kutiju, račun, i u garanciji je do juna, tako da mi stvarno ne izgleda kao okej da je dam za 250€

2 Likes

Brate za 250 iako mi ne treba ja bi je uzeo, iskreno mislim da je realna cena 300 bez da razmisljas

3 Likes

Ne nudi tim preprodavcima, ako hoćeš da prodaš, zakači sam oglas pa čekaj da ti se neko javi.

Ti prevaranti moraju nekako da zarade jbg…

Meni su par 3DS-a promakli zbog njih, klinac hoće da uzme i bili fazon 150, kroz par dana prodato i vidim isti stavljen za 250 eura… Pakao.

5 Likes

Šta znam ja slim sa diskom platio 350 mislim da je bez diska 300-320max

Ponovo, to je 50-70 eura više od šta se njemu nudi.