PlayStation 5 tema (Vol 2)

Prošle nedelje uzeo sam prvi put u životu Ps5 (secondhand) od kolege sa foruma :smiley: ovo mi je prvi ps, vratio me je u detinstvo kad je samo jedan prijatelj imao ps2 i to onaj kome su svi bili u nemačkoj na radu pa smo na to gledali kao na nešto nedostižno, igrali smo nekog Gokua i neki hokej gde smo se uvek samo tukli :smiley: prošao sam samo jedan nivo astrobota (hteo da testiram te trigere) i onda je mladji brat uzeo da on testira i evo već 3 dana je u njegovoj sobi testira. Pošto imam već godinu dana xbox series s, kontroler na ps5 deluje utegnutije nema toliko
hoda dugmića i svega ostalog … treba da zajmim diskove od prijatelja koji ima ps4 pa da odigram malo God of War :smiley:

14 Likes
3 Likes

Ha, a taman sam poceo Veilguard na guestu… nema veze. Dobar mesec.

1 Like

kakva hit igra, odmah u pretplati :joy:

Meni stoji na Wishlist-u i cekao sam neki ok popust. Tako da top sto je ubacen.

1 Like
2 Likes

Verovatno ce i kod nas, u GameS-u, uskoro.

Mozda savrsena prilika da konacno uzmem i izigram sve propusteno.

Ne mogu da nadjem odgovor pretrazivanjem na fourmu, zanima me je li moguce sa nasim karticama uzeti nesto sa psn stora. Return to arkham je 3$ pa mi zao da ne uzmem po toj cijeni. Treba li vpn ili nesto posebno, preko psn aplikacije na fonu mi ne prolazi

Treba ti uređaj koji podržava Apple Pay.
Ili da kupiš dopunu za wallet.

2 Likes

Hvala na odgovoru, a ga komplikuju ka da ne zele nase pare…

2 Likes

Najbizarnije je kad okrenes nasu Playstation podrsku (koju ne znam kad smo dobili?) pa ti kazu da je jedini legalni nacin da odes u GameS i kupis fizicku kopiju, a kad ih pitas za account onda ti kazu da “laziras adresu”… worms for brains :clown_face:
Ovo za Apple Pay je cak i super.

6 Likes

Hahaha ma dusa mi je to, igracu knight do iznemoglosti. Btw off topic ali zalosno da origins nema zvanicnu podrski ni na ovoj ni prosloj generaciji, a meni je cak i bolja od city-ja

Znaci dovoljno je instalirati psn aplikaciju na neki iphon koji ima apple pay ulogujem se i platim?

1 Like

Da, psn na iphone. Ako imas vezanu platnu karticu za tel mozes tako. Tako sve kupujem.

1 Like

Znači moram kupiti iphone cccc

4 Likes

Kupi pravi telefon :wink:

1 Like

Iphone, ipad, mac koji podržava Apple Pay

1 Like

Origins ima u PS+ premium paketu.
Disk sa xbox 360 radi na Series X, verovatno i na One.

4 Likes

Ne znam zasto Prince of Persia nije na velikoj slici… koga zanima UFC5 toliko :neutral_face:

4 Likes