PlayStation 5 tema (Vol 2)

Nije da se brinem ali cela tema i konverzacija smorile više i zatrovale ceo forum sa spamovanjem i toksičnim trolovanjem istih ljudi u krug. Uživaš? - super, bilo bi žešće glupo da je obrnuto. Konverzacija se svela kao CoD dvanaestogodišnjaci “JuSt tell me You’Re poOoOr bRoOo”, a niko živ sa foruma da iznese neke normalne utiske iz prve ruke kako to sve zaista radi i ceo dojam i neki normalan konstruktivan utisak koji bi za promenu možda i nekom promenio mišljenje, nego konstantno neko trolovanje istih likova koji lajkuju jedni drugima iste postove i ne uskaču u konverzaciju osim ako to nije tema, jedva da vidiš da neko nešto normalno napiše šta igra osim u Stalker i VR temi, al zato “Niko nije pitao, al daj da kažem da je Ps Pro ipak pobedio mesec ipo dana kasnije jer sam video sliku na netu”. Ako sam u nekom trenu i hteo da ga uzmem, ljudi ovde su mi to samo ogadili još više.
Još jače je trolovanje ljudi koji nisu ni kupili al ajde da kačimo sliku s neta da bi podjebavali kao: day one, crknite dušmani zeleni :joy: Pričamo o odraslim ljudima :joy: Neću da se nastavljam dalje na ovu temu, kao što rekoh jučerašnja vest. Ko je kupio - kupio. Ko nije - nije i kraj priče, nema potrebe da ga merimo ovde prežvakanim temama i stavovima.

2 Likes

Super je PS5 pro, ali ga nemoj kupiti!
Šta hoćeš da ti se napiše, i ti si odrastao čovek pa valjda možeš sam da proceniš…
Poslednje mesto gde bih čekao “savet” je ovaj forum, pa zar ovde treba da pročitam šta meni treba ili ne, ili da se nekome pravdam.
Igre rade odlično na konzoli kada se posao odradi kako treba, ima i primera gde rade loše ali u manjoj meri.

1 Like

Pa pre ću da “poverujem” da neko sroči ovde masan post od ljudi “koje znam” sa ličnim utiscima dobrim stvarima, manama i sl. iz svog iskustva, koliko je zapravo cimanje možda doći do nje uopšte preko naših radnji i šta god nego YouTube videu gde dobijaju konzolu besplatno na review. A i svakako mi je draže pročitati tako nešto ovde nego da kačim sliku s neta da bi nervirao Slobu.

Ako ćemo da se prepiremo i trolujemo samo na toxic levelu, ajde onda udrite da se raspi*kamo svi ko “odrasli ljudi” i kraj. :joy:

Neki dan kupim ea fc 25 za pleyku i posle tek skontam da je inter i milan bez grba i stadiona plus dresovi bezveze neki baš se smorio

1 Like

Meni je konzola ok, ne žalim se, znao sam šta kupujem, nisam očekivao nikakve bajke niti sam slušao jutjub i forum…
Ti si zauzeo negativan stav i pre nego što je konzola izašla tako da ne vredi bilo šta pisati u tom kontekstu…

1 Like

Igraj premier ligu, ona je full brendirana :grin:
Ili kupi xbox verziju, možda je tamo Inter sa pravim dresovima.

O PS5 Pro je ovde receno bukvalno sve, i normalno i nenormalno i zezanje i ozbiljno. To je sve u granicama ocekivanja za drustvene mreze, neko dolazi da se zeza (na smaracki ili kul nacin), neko da se informise, uglavnom iz oba razloga.

Ok smara te ovo ili ono, i razumem stvari su daleko od idealnih ali tvoje pisanje na forumu se svodi na kukanje sta te sve i ko i koliko smara, isterivanje neke pravde, kao da to bilo koga interesuje. Nisi dete i niko ovde nije nicija mama i tata da slusa tu kuknjavu u nedogled. Sve sto mi ovde pisemo je samo refleksija onoga sto se pise na internetu.

Ma potpuno sam smeo sa uma da nemaju licence za te klubove,prodam igru 10e jeftinije i miran :wink:

1 Like

Tako je već godinama, nekada juve, roma, napooli a sada su milan, inter itd…
Truba baš, zato je PC zakon jer može uvek da se moduje…

Negativan stav za cenu i ništa premium u kutiji, da. Da smatram da je cash grab, da. Ali sam isto tako bio u nedoumici da je uzmem kad je Scalper ovde ponudio. To ne znači da gajim neki default hejt prema brendu generalno i Pro kao samom hardveru jer sam čekao da vidim kako će da rade igre koje mene zanimaju.

Lol, ne bih rekao za sebe da samo kukam. Ali ispravljam tvoje postove redovno pa imaš taj utisak.

1 Like

Pa eto video si, šta sad ja da ti kažem i ne znam što meni pominješ slike sa neta, moje su uvek autentične :grin:

Trebao sam prvo provjeriti,sreća disk igra prodaće se lako

1 Like

Ako nista, razlika u Pro je ta sto se stvarno ne cuje dok ga ne upalis :grinning:

2 Likes

Sto se kupovine tice individualno je i svako treba da radi kako misli da je najbolje. Ono sto je meni sada jasnije je da nas nove konzole nece kostati manje od 1000e.

4 Likes

:grin:

6 Likes

Evo i malo “kontre” :wink:

U sustini, cak i mali broj Pro patchovanih 3rd party se muci sa PSSR + RTX Unreal Engine 5 kombinacijom, ali ocekujem ipak mnogo bolje rezultate u buducnosti kako u samoj efikasnosti algoritma tako i u PSSR implementaciji samih developera kako bi izbegli flickering i druge artifakte, i omogucili veci fps boost. No ovo su uglavnom “problematicni” developeri koji i na base PS5 nisu postigli neke sjajne rezultate, pa sta ocekivati sem da se igra dotera na neki playable nivo u pogledu FPS-a i upscale rezolucije.

Ma naravno da je problem do devova. Taj drek dd2 ni ps17 ultra pro max bugati limited edition neće moći da tera normalno. Engine je go k. Isto će biti i sa monster hunter u februaru. Šteta, igre su dobre, u to ne sumnjam, ali ne vredi. Još ako ti je pc primaran ko meni, treba da progutaš denuvo. Suludo.
Stalker neki totalno drugi kraj spektruma, bukvalno ko da gledam u realtime prijavljen bug, ispeglan. Krenuo sa piratom, video da je dobra igra, kupio deluxe i tjt.

1 Like

Sve gledas kroz tech support brate :sweat_smile:

Ma meni vazno da je DD2 igriv, ne mora da radi savrseno, bas je tezak raspad na PS5 i Xboxu. PC verziju sam hteo da kupim ali sam odustao na kraju. Krecem cim zavrsim Rebirth. Mozda se zeznu i ispeglaju dodatno Pro verziju do tada, mada je fino i sada cak i bez VRR displeja gameplay je udoban i bas dobro izgleda.

Mali problem mi je sto me je Rebirth toliko razmazio da mi sve druge igre izgledaju lose. Probao sam Stelar Blade i nije to to… sad mi sve drugo izgleda kao PS3 igra :grimacing:

1 Like

Pa ne nego igra je malo reći igriva, odma krenuli da peglaju, priča se grana u više krajeva tako da ima replay value, što da ne kupim.
Dd2 zato procureo devbuild mesec dana pre release bez denuva, probao, i dalje đubre neigrivo puno stuttera i tjt shift+delete

Ja ne znam da li jedna UE5 igra radi normalno na konzolama :thinking: Navodno toliko olakšanih stvari u engine-u, toliko tehnologije koja ne crpi resurse kao nekad ali očigledno ništa od toga ne važi za konzole izgleda. Ko god se dovati tog engine-a moli Boga da će sirova snaga da nadomesti gde oni nisu. Prosto se naježim više kad vidim njihov logo :joy: