Dobio sam sluzbenu “ugriženu jabuku” mogao bih da vidim hoce li raditi.
Sta treba da uradim? Dodam karticu u wallet i onda preko browser-a kod pay-a biram Apple Pay?
Dobio sam sluzbenu “ugriženu jabuku” mogao bih da vidim hoce li raditi.
Sta treba da uradim? Dodam karticu u wallet i onda preko browser-a kod pay-a biram Apple Pay?
Dap. Bas najjedostavniji nacin placanja.
p.s nevezano za temu, ali Apple Pay je pola zdravlja za bilo kakva narucivanja po netu, jer sam sve ispuni i maksimalno izbegava deljenje bilo kakvih informacija… stvarno steta sto ga nase firme malo koriste
Jedino sto je jabukica u Supervised modu MDM, tako da apple store ne smem da koristim, siri je ugasena, icloud isto, ali wallet app je tu, otvara se bez problema, safari sljaka i imam na store-u apple pay opciju. Moracu da tesiram da vidim da li ce da prihvati karticu u opste ili u ponedeljak da vidim sa “ajtijevcima” sta kazu.
Radi li vam playstation network? Kod mene pise busy right now
Kaze 1.989 reports od 20:22h… vrv je down.
Vrati se pa opet dole. Bas kad resim da kupim nesto
Sta si hteo kupit’?
Stellar Blade, jos po nesto dok traje akcija.
Mogu ti sredim ovu japansku verziju za nizu cenu
Ne daju ti da trošiš novce
Koliko je u Japoniji?
Blago vama sto stizete i black friday da iskoristite. Ja jos ne mogu ni PS Plus katalog da stignem da izigram
Previseee igara
Ja igram samo ono sto mi se svidja. Nista obavezno tipa ps plus, katalog i slicno. Ako je u pretplati ok ako nije kupim i odigram.
Pa isto.
Ali resubskrajbovao sam pretplatu posle godinu dana, sad kad sam uzeo PS5 Pro, i nagomilalo se dosta igara na PS Plus-u koje zelim.
Ju otkud
Opet tupite s ovim sranjem. Koga zabole više, jučerašnja vest svakako. Videli smo svih 10 poboljšanih naslova, kome godi što je dao pare za to - super. Igrajte vašu konzolu i uživajte, manje ubeđujte sebe i druge valja li ili ne, bukvalno je nebitno više. Svaka strana je odavno rekla svoje mišljenje i kraj. Sve što ja vidim ovde je da su je neki jedva i upalili, a tu ne računam članove koji su se samo pravili da su kupili konzolu kako bi mogli ovde da troluju druge članove, yup i toga ima. “Zezanje brateeeee” do mere da je postalo toliko toksično da mi muka bila gledati forum i prepucavanja. Ko god bude hteo Pro nekada, može da ga uzme po manjoj ceni kroz nekoliko meseci (i manje) i svakako nije ništa propušteno do tada, nije kao da će cena da mu ide gore kao što je slučaj bio sam base ps5. Više igre, manje pretapanja iz šupljeg u prazno.
Backlash je na gomilu videa kako se ne isplati upgrade, ne moze da se zivi na internetu od tih sranja poslednje dve-tri nedelje. Znam da bi PS5 vlasnici i Xbox fanovi voleli da ne postoji Pro, ali Srbija ne sme da stane.
Jeste to muka, kao bivsa devojka koja je napredovala u zivotu, nasla novog momka, najradije bi joj obrisao instagram profil, ali nikad se ne zna i treba biti u toku.
Inace hvala sto brines ali ja bas uzivam, ono svaki dan igram Pro i prodje mi kroz glavu, pogotovu sada kada je bio dan zahvalnosti, prosto me sramota kako nam dobro ide sa Pro konzolom
A vrhunski su istrolovali na forumu to se slazem. Kao nece nece ne valja Sonu najgora kompanija na svetu ono op svi pokupovali day 1 a oni koji nisu u nekoj zescoj zivotnoj TREbA Mi SonDzA krizi .
Ma pro je najbolja kupovina od 900e jer nema konkurencije,živio sony crko dabogda ms i gamepass
Verujem da nece bas “crci” dokle god ima fanova koji kupuju po 5-6 Series X konzola.