PlayStation 5 tema (Vol 2)

Dobio sam sluzbenu “ugriženu jabuku” mogao bih da vidim hoce li raditi.

Sta treba da uradim? Dodam karticu u wallet i onda preko browser-a kod pay-a biram Apple Pay?

Dap. Bas najjedostavniji nacin placanja.

p.s nevezano za temu, ali Apple Pay je pola zdravlja za bilo kakva narucivanja po netu, jer sam sve ispuni i maksimalno izbegava deljenje bilo kakvih informacija… stvarno steta sto ga nase firme malo koriste

Jedino sto je jabukica u Supervised modu MDM, tako da apple store ne smem da koristim, siri je ugasena, icloud isto, ali wallet app je tu, otvara se bez problema, safari sljaka i imam na store-u apple pay opciju. Moracu da tesiram da vidim da li ce da prihvati karticu u opste ili u ponedeljak da vidim sa “ajtijevcima” sta kazu.

Radi li vam playstation network? Kod mene pise busy right now

Kaze 1.989 reports od 20:22h… vrv je down.

1 Like

Vrati se pa opet dole. Bas kad resim da kupim nesto :grin:

Sta si hteo kupit’?

Stellar Blade, jos po nesto dok traje akcija. :slightly_smiling_face:

1 Like

Mogu ti sredim ovu japansku verziju za nizu cenu :smiley:

1 Like

Ne daju ti da trošiš novce :grin:

1 Like

Koliko je u Japoniji? :slightly_smiling_face:

Blago vama sto stizete i black friday da iskoristite. Ja jos ne mogu ni PS Plus katalog da stignem da izigram :smiling_face_with_tear:
Previseee igara

1 Like

Ja igram samo ono sto mi se svidja. Nista obavezno tipa ps plus, katalog i slicno. Ako je u pretplati ok ako nije kupim i odigram.

1 Like

Pa isto.
Ali resubskrajbovao sam pretplatu posle godinu dana, sad kad sam uzeo PS5 Pro, i nagomilalo se dosta igara na PS Plus-u koje zelim.

1 Like

Suma sumarum

4 Likes

Ju otkud :grin:

1 Like

Opet tupite s ovim sranjem. Koga zabole više, jučerašnja vest svakako. Videli smo svih 10 poboljšanih naslova, kome godi što je dao pare za to - super. Igrajte vašu konzolu i uživajte, manje ubeđujte sebe i druge valja li ili ne, bukvalno je nebitno više. Svaka strana je odavno rekla svoje mišljenje i kraj. Sve što ja vidim ovde je da su je neki jedva i upalili, a tu ne računam članove koji su se samo pravili da su kupili konzolu kako bi mogli ovde da troluju druge članove, yup i toga ima. :joy: “Zezanje brateeeee” do mere da je postalo toliko toksično da mi muka bila gledati forum i prepucavanja. Ko god bude hteo Pro nekada, može da ga uzme po manjoj ceni kroz nekoliko meseci (i manje) i svakako nije ništa propušteno do tada, nije kao da će cena da mu ide gore kao što je slučaj bio sam base ps5. Više igre, manje pretapanja iz šupljeg u prazno.

3 Likes

Backlash je na gomilu videa kako se ne isplati upgrade, ne moze da se zivi na internetu od tih sranja poslednje dve-tri nedelje. Znam da bi PS5 vlasnici i Xbox fanovi voleli da ne postoji Pro, ali Srbija ne sme da stane.

Jeste to muka, kao bivsa devojka koja je napredovala u zivotu, nasla novog momka, najradije bi joj obrisao instagram profil, ali nikad se ne zna i treba biti u toku.

Inace hvala sto brines ali ja bas uzivam, ono svaki dan igram Pro i prodje mi kroz glavu, pogotovu sada kada je bio dan zahvalnosti, prosto me sramota kako nam dobro ide sa Pro konzolom :sweat_smile:

A vrhunski su istrolovali na forumu to se slazem. Kao nece nece ne valja Sonu najgora kompanija na svetu ono op svi pokupovali day 1 a oni koji nisu u nekoj zescoj zivotnoj TREbA Mi SonDzA krizi .

1 Like

Ma pro je najbolja kupovina od 900e jer nema konkurencije,živio sony crko dabogda ms i gamepass

3 Likes

Verujem da nece bas “crci” dokle god ima fanova koji kupuju po 5-6 Series X konzola. :pray:

4 Likes