UI za nalog je na eng, ni J od japanskog video nisam sem kada sam pravio nalog pakao je da se nabode regija i zip code
Ovo bi trebalo da je tako jer uvek imas opciju da promenis jezik
Kul onda za ovu igru.
Opet, nije na odmet pogledati za svaku sledecu, jer nikad se ne zna
Uglavnom, pogledajte jezik i cenzuru pre svake igre.
Meni ce svakako ova fora sluziti samo za PS Plus.
Onda odlično ako je tako znam da je bilo Japanskog, ali ne palih taj nalog od kad sam ga napravio
U pravu si, te stvari moraju da se provere. U svakom slucaju mene je guest izasao 10e tako da nije lose ispalo.
Eto, sad moze direktna kupovina i na Soniju :))
Inace, prolazi i na Mac-u.
Svi Apple uredjaji generalno.
Šteta sad što pojedinci mrze apple pa nemaju
I gas i lova
Ma samo da se otarasim više onih glupih dopuna, mrzim ih. Koliko puta nađem nešto jeftinije, dok ja platim dopunu, taxe i sranja na tim sajtovima, na kraju me izađe isto Video bio na Japanskoj regiji da je neka igra jeftinija za 10ak dolara, odem da vidim dopunu, izađe me cena dopune kao kad bih tu igru kupio na US. Izem ti rabotu onda Inače da, moram da testiram još taj Japanski nalog da vidim da li će proći kupovina i tamo. Kontam da hoće ali neću baš odmah da čačkam da ne popijem neku krem bananicu
Nema sanse da te banuju.
Pre ce mene da banuju sto idalje koristim US PayPal, tako mi je lakse da kupujem na konzoli.
Apple Pay koristi naprednu tokenizaciju pri svakoj kupovinu. Tako da nema teorije da te provale
PayPal je malcice primitivniji.
Najs! Koliko ti je skinuo kinte tj koliko ti je računao kurs?
Za ovakve stvari ti banka vrsi direktnu konverziju. Udji u kalkulator banke.
Skinulo mi je 8.11$ pošto sam na nalogu imao 1.89$ i onda je ostatak sa kartice. Odmah mi je stigao sms od intese da je skinut iznos (u dolarima doduše) i odmah mail od Playstation-a o potvrdi kupovine. Inače sve odradio kao kad bilo šta kupuješ u Apple store-u. Dva puta se klikne dugme za zaključavanje i Face Id za potvrdu i to je to.
Inače sad smo @djomla43 i ja probali Tursku i Indiju ali nije nudilo Apple Pay opciju tako da kontam da to već zavisi od Apple-a i gde oni imaju Store možda.
Tako sam i mislio.
Racunaj da bas samo velike drzave imaju Apple Pay support.
PSN store i PS+ tab su na Japanskom, znam da je neđe bilo Japanštine, sve ostalo je normalno.
Pa ok ali nema sta tu da ulazis za skidanje igre mozda samo (meni je ponudio skidanje cim sam registrovao nalog). Bulvalno ne bi imao pojma da je JPN
Tačno, nego se sećam kad sam za Spajdija pravio nalog pre par meseci da je bilo Japanskog, ali ne sećam se gde, pa da se nadovezem.
Ceo Store je na japanskom jeziku, ubih se ziv da nabodem gde je redeem koda Slikao svaki korak da mi Google prevede U suštini isti je raspored svega tako da se zna otprilike ali generalno ceo store kompletno je japanski jezik.
Inače koliko je koštao Stellar Blade tamo? Na US je sada 50 dolara, i dalje mi je to malo mnogo
Mnogo je, los je to popust, ja sam stavio nosioca na razmenu za 3800, na japanskom je malo nesto jeftinije nego US.
Inace nema ovde nikakvih kodova da se redimuju sve je preko ajfona, jedina nezgodna stvar je japanski meni kada pravim nalog, treba potrefiti zip code za regiju. Ali resi se to lako.
Sad htedoh da kazem, samo koristite “Translate to English” na Safari-u i to je to… sve moze preko iPhone-a.
Mada, ne znam ni sam koliko vredi uopste skupljati igre i posedovati ih na japnaskom nalogu.
Ali eto, bar nam svima radi Apple Pay.