Zar je ikad bila kao sony-ju pleyka jedina profitabilna divizija
Tebe sam skoro nešto zamolio u vezi nastavljanja na moje postove.
Pa šta nije istina u mom postu sony je na infuziji playstation divizije to svi znaju a ms-u je xbox samo usput put do pretplate.Staviš me na ignore i nemaš apsolutno nikakav problem
Specifikacija koja ide u pakovanju PS5 Pro konzole, gde se vide dodatnih 2GB DDR5 memorije za OS (tako je i PS4 Pro spram PS4 imao)
Ja reko uzimas Scalperu od usta
Znaci u momentu kad se nisam slogirao
Svaki put zaboravim da je 2TB i Disc-Free
Kad ce vise petak da me GameS pozovee
Ја искрено мислим да ће следећа генерација да им буде последња, јако лоше бројке имају наспрам сонија, тако да ће то последњи воз да им буде и то је то
Pravi zaključak bolje im ide softver u svakom slučaju evo vidiš kako bo6 kida prodajom i na pleyci i na steam još da je i za switch bilo bi para još i više
Ne mora nužno da znači. Ako dignu ruke od direktne proizvodnje konzola kod njih (kao do sada) možda sklope neki dil sa third party firmom tipa Asus koji bi proizvodili za njih konzolu itd. Uvek će biti naroda kojima više leži console experience i ne žele da se zamlaćuju sa PC-em + zbog BC-a.
Слажем се, али ће ти људи прећи на сони. Мислим, само узми за пример бројке до јуна 2024. сони је имао чак 30 милиона више продатих конзола, до следеће генерације има још већи јаз да буде због про верзије. Избациће мајкрософт још једну сигурно, већ сада се ради R&D, али за ону тамо чисто сумњам. А то да раде дил, па не верујем баш искрено
Kupujem pleyku d šasis iliti slim disk verziju do 300e
A ne verujemo ti vise i kad napises lizalicu da kupujes
Hahaha,tražim ozbiljno
Imam ja Series X samo ga ofarbaj u belo
Imam ih nekoliko,hoću pleyku
Miki zasto prodajes SX?
Voli