PlayStation 5 tema (Vol 2)

Mene više interesuje razlog povećanja cene. Pa konzola bi trebala da bude jeftinija obzirom da koristi stare komponente a ne da povećavaju i to ni manje ni više nego 90$. Rajan je otišo, ali ludilo očigledno s njim nije.

Japanski jen je oslabio, otud price hike tj nivelacija cena zbog devalvacije njihove valute.

A naš dinar se čvrsto drži :smiley:

5 Likes

Normalno, smo tigar ili nismo

1 Like

Ovako ce Concord za 6 meseci

Valjda nece cekati vise i oterati ljude kao u Foamstarsu

1 Like

koja je ovo igra po redu kona je ekskluziva po punoj ceni, a na kraju FTP?

All-Stars, Foamstars i eventualno Concord…

Preoderovao disk u Games-u. Idemo hajp na MAX :heart_eyes: :muscle:

4 Likes

@iNikola jel vidis koliki sam fan 3D plafrormera? Samo se nadam da ce kvalitet biti bar 70% Mario Oddisey

2 Likes

To možeš samo ti Dačo legendoooo!!! Šteta što Astro nema hard težinu. Verovatno može platinu i tvoja ćera da uzme :smiley:

5 Likes

70% mario, a 30% gta :grin:

3 Likes

Poslao mi @dezmozom disk Gran Turismo 7, kao fan vožnji ovo mi je prvi put da imam dodirnih tačaka s ovom igrom. Ne računam što sam igrao na ps2 pola sata u igraonici nekad, i to na volanu.
Nego, ne mogu da verujem da sam toliki noob da sam ubacio disk okrenut na pogrešnu stranu te sam morao na yt da uđem i vidim da li sam zaista to uradio kad je izbacio poruku “unsuported disc”. :joy::joy:
Sunce ti poljubim, treba da stave neku strelicu :joy::joy:

6 Likes

Pa pobogu okreni konzolu i sve ok :rofl:

2 Likes

Stoji uspravno :joy:

I još jedna stvar, ja stavio konzolu u rest mode u nadi da će da odradi šta ima. Međutim kad sam upalio, ništa… Znači nema instalacije u rest mode-u iako skida sadržaj sa neta, a instalacija traje 2 sata otprilike. Što znači 2h (u zavisnosti od internet brzine) treba da bleji upaljena.

Pa instaliraš sa diska, tako da ne vidim kako može da instalira dok je konzola u rest modu :smiley: s druge strane download i instal idu normalno kad je konzola u rest modu.

Pa instalira dok je disk unutra, da, ali skida sa neta igru jer vidim po brzini. Kad sam bio na wi fi, izbacilo mi je 4h čekanja, kad sam uboo lan kabl, odmah je promenio na sat ipo-dva. Pa reko kad već skida sa neta, stavim ga u rest mode kao i do sada kad skidam igre digitalno. Ali prc :joy:

Čudni su Japanci :grin:

2 Likes

Postoji opcija gde izabereš šta zelis da konzola radi u rest modu. Verovatno to nije podeseno kako treba jer sve obrnutno radis decko @NmY :grin:

1 Like

Štedi struju brat. :smile:

1 Like

Kad nema elektranu nek se snalazi. :joy::joy:

Starting a generator

2 Likes