Flow podelio screenshot PS5 sa debug settings!?!?
Na zdravlje
Ako je tacno samo ce da podignu vec ludu potraznju za PS5. A i cenu. Po oglasima im skace cena za 100-200ā¬ preko noci ako ovo bude tacno.
BaÅ” sam hteo da postavim o ovome:
Meni je ovo prilicno besmislena stvar pored razmene, za koji imas nikakav ili vrlo mali trosak, i multiplejer igara koje zahtevaju online. Jedino neki okoreli singl player igraci, kojima nije problem da daju 1000e za tesko nabavljivu ācipovanuā konzolu, a pritom nemaju pojma da postoji razumena ili imaju fobiju od ljudskog kontakta i placanja online, rekao bih da se suzava trziste za pirateriju. Drndanje sa stalnim novim fw update-ima koje ce Sony prvom prilikom da patchuje kroz security update, pa pola novih igara ne radi mesecimaā¦ Jos se pirati koriste za filmove i poneku seriju, ali za gaming neka fala.
Meni je bilo fascinantno kada je PS4 imao svoj prvi exploit, veÄ je bio možda na pola životnog ciklusa ili duže. Cene tih konzola su bile 400-500 eura, koliko god a igre koje su ubacivali su u tom trenutku koÅ”tale 1000-1500 dinara na kupujemprodajem za disk. Da ne spominjem razmenu jer stvarno je ne koristi veliki broj ljudi iz ko zna kojih predrasuda. Bukvalno da su kupili Sony koji nije imao exploit, za razliku su mogli da kupe brdo igara, da ih odigraju, predju, prodaju. Em im ostanu pare em im konzola i dalje služi za single i online gejming a i za druge stvari. Ali to su ljudiā¦ Ja svakako moj PS5 neÄu da āÄipujemā kao Å”to nisam ni PS4.
Da, prilicno je besmisleno to postalo u danasnje vreme, a kad se setim pre 20 godina ubili bi se nacisto bez piraterije.
Da brate, ali pre 20 godina niti smo imali interneta u ovoj državi, barem ne svi, pa nam je Äipovana konzola bila must have. Za igre smo se veÄ nekako snalazili od ruke do ruke. Eh pa seÄaÅ” se koliko je koÅ”tao jedan dvd writer za pcā¦ iznajmiÅ” neku igru pa je onda popualrno ānarezujeÅ”ā za sebe, drugare. Dobro vreme
Jeste glavni pojam jailbreaka piraterija, ali dosta ljudi ovo zanima sa aspekta emulacija i da se pokrene Linux na PS5. Da li bi ovo uticalo na prodaju i cenu PS5? teŔko, jer ga ionako nema.
Pa nije baÅ” da ga nema. Svakako ga ima u mnogo veÄim koliÄinama nego Series X. I dalje mi je potpuno nejasna ta situacija sa SX. Iskreno sam oÄekivao da Äe ih biti viÅ”e.
Realno, od 100 ljudi koji žele otkljuÄan PS5, koliko njih interesuje pokretanje Linuksa ? mislim, iskrenoā¦
Na cenu bi uticalo svakako, barem kod nas. Udji na kupujemprodajem, pogledaj cenu jailbreak-ovanih PS4 konzola. ÄoveÄe neki traže 400e + ā¦ MožeÅ” da zamisliÅ” tek koliko bi tražili za PS5. 1000e minimum.
NIsam ni rekao da je Linux bitniji od piraterije, samo da ga veliki broj ljudi želi, Å”to znaÄi da ga mnogo veÄi broj ljudi želi zbog piraterije.
Sta god mi mislili ovde svakako ce ti konzolama da bude jaca cena za 100-200ā¬
El mora original? Ne mora. El ima fifa/pes za klince? Ima ali nema online. Koga boli uvo, daj.
Ima jos takvih u srbiji
Mislim da se ljudi koji zele Linux na PS5 mogu nabrojati na prste jedne ruke, globalno.
I jedan je mozda na ovom forumu
Možda ako Series X ili S mogu da pokrenu Linux. On PS neÄe uzeti u ruke. PlaÅ”i ga da je zarazno
p.s. @N3n0 brate kakva ti je ovo brzina interneta?
Tražim odavno PS4 pro za arch Linux ali ovako bolje ps5
MTSā¦
Telenor je u Srbiji po brzinama ok Å”to se tiÄe mobilnog interneta
Pa da,nije samo bitno za piratske igre nego može se koristiti za razne druge primjene za koje izvorno nije namenjena.Mene zanima Linux i Kodi,nekog emulacija starih konzola,nekog neÅ”to treÄe