PlayStation 5 i PlayStation 5 DE tema (Vol 1)

Nadam se da ovo neće proći jer onda svi kreću istim putem

Odgovor na sve je u drugoj temi.
Sva dalja prica pada u vodu.

Koliko ovaj Dualsense vuce struje, jeste odlican sa onim trigerima i zezalicama ali Dualshock napunim jednom i bukavlno prodjem igru i tek ga onda dopunim :sweat_smile: Ovo cuo bukvalno za 3 dana skoro da sam ga 2 puta punio od nule.

2 Likes

Ако играш ПС4 игре, трајаће ти пар сати. Ако играш ПС5 игре које користе максимално његове функционалности, гууууд лак :rofl:

Отприлике :joy:

Kupiš još jedan džojs i miran si, samo ih rotiraš :grinning:

1 Like

Јефтиније му да купи кабл :crazy_face:

1 Like

Jeste, ali igram se na petici a ne na PS1pa da vucaram kablove po sobi :grinning:

4 Likes

Извините припадниче буржујске класе, нисмо вас препознали :joy: шалим се. Ја реално играм са неких 2 метара у својој соби, тако да ми кабл завршава посао :grin:

1 Like

Šalim se i ja, ali svakako sam kupio drugi jer mi treba kada igramo nešto klinci i ja, tako da imam uvek jedan na punjaču kada igram solo…

1 Like

Tacno da moram na kabl ne bih ni igrao. Jebes posao onda.

Bukvalno Horizon ga bas iscedi sa svim onim trigerima i zvukovima. I onda napravim pauzu pa na punjenje i tako ukrug. :sweat_smile:

1 Like

Za ps5 2 kontrolera i charging station je minimum. Ovih dana dosta igram i bukvalno 2 kontrolera dnevno koristim/ispraznim

Znam da su sada skupi kontroleri ali meni je nekako normalno uz konzolu obavezno 2x.
Za drustvo + da vrtim u krug punjenje.

1 Like

Ja sa samo jednim dzojpedom

4 Likes

brate kad ti ne igras dosta, to je pitanje :joy:

ozbiljno sam poceo da preterujem. Supruga se opravdano buni jer sve manje joj posvecujem paznju

Grdno će da se pokaje. Moliće te da se vratiš gejmingu. Kad tad :rofl:

Juce nedelja bila i cepao sam Death Strending i nesto malo Stray od 14h do 20h. Onda od pola 9h sa ortakom na xboxu co-op Outriders do 23h :joy:

1 Like

Ja se bojim da mu se nešto drugo ne desi obzirom da mu je celodnevni gejming draži od žene :rofl: