Nadam se da ovo neće proći jer onda svi kreću istim putem
Odgovor na sve je u drugoj temi.
Sva dalja prica pada u vodu.
Koliko ovaj Dualsense vuce struje, jeste odlican sa onim trigerima i zezalicama ali Dualshock napunim jednom i bukavlno prodjem igru i tek ga onda dopunim Ovo cuo bukvalno za 3 dana skoro da sam ga 2 puta punio od nule.
Ако играш ПС4 игре, трајаће ти пар сати. Ако играш ПС5 игре које користе максимално његове функционалности, гууууд лак
Отприлике
Kupiš još jedan džojs i miran si, samo ih rotiraš
Јефтиније му да купи кабл
Jeste, ali igram se na petici a ne na PS1pa da vucaram kablove po sobi
Извините припадниче буржујске класе, нисмо вас препознали шалим се. Ја реално играм са неких 2 метара у својој соби, тако да ми кабл завршава посао
Šalim se i ja, ali svakako sam kupio drugi jer mi treba kada igramo nešto klinci i ja, tako da imam uvek jedan na punjaču kada igram solo…
Tacno da moram na kabl ne bih ni igrao. Jebes posao onda.
Bukvalno Horizon ga bas iscedi sa svim onim trigerima i zvukovima. I onda napravim pauzu pa na punjenje i tako ukrug.
Za ps5 2 kontrolera i charging station je minimum. Ovih dana dosta igram i bukvalno 2 kontrolera dnevno koristim/ispraznim
Znam da su sada skupi kontroleri ali meni je nekako normalno uz konzolu obavezno 2x.
Za drustvo + da vrtim u krug punjenje.
Ja sa samo jednim dzojpedom
brate kad ti ne igras dosta, to je pitanje
ozbiljno sam poceo da preterujem. Supruga se opravdano buni jer sve manje joj posvecujem paznju
Grdno će da se pokaje. Moliće te da se vratiš gejmingu. Kad tad
Juce nedelja bila i cepao sam Death Strending i nesto malo Stray od 14h do 20h. Onda od pola 9h sa ortakom na xboxu co-op Outriders do 23h
Ja se bojim da mu se nešto drugo ne desi obzirom da mu je celodnevni gejming draži od žene