Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video

Dobija se ako je bio ranije aktivan na tom istom nalogu. Ako je bio aktivan na nekom drugom nalogu, logicno da ti nece biti dostupan na tom nalogu za koji si produzio pretplatu.

Moze biti jos nesto (ako je isti nalog u pitanju).

Da nisi skinuo te igre iz prethodnih meseci ili ih makar stavio u download listu.
Ako ih nisi ni pipnuo, neces ih ponovo imati.

A drugo, moguce da ih i imas sve, ali ne ides na dobro mesto. Idi u library i pokusaj ih tamo naci.

Nemoguce je da ih imas posto da si ranije imao ps+ ne bi mogao taj trial da aktiviras

ma nisam aktivirao trial
imao sam ranije aktivaciju na 3 meseca ali sam igrao i skidao isklucivo ps3 igre i igrao ns ps3
sada sam ubacio dick drvier club i kada sam otisao na mutlipliyer dobio sam 48h ps+
kada sam to aktivirao dobio sam + na profil
kada odem na ps store vidim samo igre za ovaj mesec, sve sto sam ranije imao nemam vise , a u library imam samo ono sto mi je trenutno instalirano

Pa ako nisi aktivirao za PS4, normalno da ih ne možeš skinuti. Moraš ih aktivirati na konzoli ili na pc da bi ti se vezale za profil u tom mesecu u kome se daju uz plus. Zašto nisi to radio za sve igre i sve konzole?

Sent from my SM-G313HN using Tapatalk

tada kada sam ja imao pretplatu za 3 meseca imao sam samo ps3
nisam znao da mogu da aktiviram i za ps4 ustvari nije mi tada to palo na pamet-mislim da je to bilo januara 2014

Samo da prijavim da Dualshock 4 odlicno radi preko usb kabla na pc-u. Posto sam prodao X360, pitao sam se da li ce biti bas isto ili treba neko cimanje i podesavanje. Instalira se onaj tool i to je sve. Jedino je bilo malo nezgodno sto je u procesu podesavanja ulazio na neke PS4 naloge na konzoli koja je bila istovremeno ukljucena. Jedino mi je zao sto swm izgubio bezicnost ali mozda prodam x360 wireless risiver i uzmem blutut dongl.

ljudi da se pozalim izlgeda da sam ja jedan od retkih koji je dobio nekvalitetan djojstik za ps4
konzolu sam kupio novu i dobio uz nju novi djosjtik

za sada sam igrao samo driverclub i to vrlo malo, a plastika na levoj i desnoj drsci djojstika se razmrdala
kada drzxim djojstik u toku igre osecam kako se gronja plastika mrda priliom igranja( cuje se pomeranje iste) nemogu da verujem to mi se nije desavalo sa ps3 djoj. i xbox360 djoj.
nikada mi nije ispao niti je mnogo koriscen

Dzojstik za PS4 je ocajnog kvaliteta i naravno da nisi jedini, ja sam morao da kupim nov posle samo 8 meseci. Dzojstici za PS3 a kamoli Xbox 360 su daleko kvalitetniji!

Meni oba kao nova ali da xbone gamepad je miljama ispred ovog :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Xbox 360 i Xbox One najbolji gamepadi ikada napravljeni , takodje verujem da je microsoft mnogo vise para ulozio u dizajniranje dzojstika od sony-a :wink:

Upravo sam primjetio da mi Ps4, kada ga stavim u “Rest mode”, vuce 100% brzinu neta o.O
Ko ima problema sa wi-fi konekcijom, neka proba ovo, ko zna…

Pa mozda se skida neku patch sada ili sta vec :slight_smile:

Moze bit, vrijeme je :smiley:

Xbone dzojstik je najbolji kada se gleda kako lezi u ruci, koliko je precizan i te stvari.
Ali kvalitet je ocajan, ili skripi ili se LS i RS razdrndaju posle nekog vremena ili Se neka plastikica otkaci iza pa RT i LT glave ne mozes ih koristiti, pa sam morao da otvaram 2 dzojstika zbog toga, a na jednom da popravljam RS i LS jer su imali prazan hod posle nekog vremena(day one edition).
Isto tako baterije moras kupovati ili kupiti dodatak play and charge kit…

Fora je sto su mi xbox360 dzoj trajali sto godina kao novi, ps3 beli takodje, cak je ostao beo nije pozuteo kao sto vecina bele plastike pozuti, ps2 isto…

E ovo se meni desilo na X360 džojpedu koji koristim za PC, mada sam oguglao na problem, jbg, šta da mu radim…

Sent from my D6603 using Tapatalk

Moj PS4 dzojped shkripucka od prvog dana i leva pechurka pravi malo cudan zvuk kada se pritisne. Sto se kvaliteta izrade tice, I am disappoint. Ali barem jos uvek sve radi, nit se ista guli, da kucnem o drvo.

A sa svim mojim x360 dzojpedima sam mogao cepanice da sechem koliko su delovali robustno i cvrsto.

XO kontroleri iz prvih serija proizvodnje su loseg kvaliteta, pogotovu taj prazan hod na stikovima, dok su kasnije proizvedeni kontroleri kvalitetniji. Tako je kod mojih joypeda primetljiva velika razlika izmedju joya kojeg sam naknadno kupio i onog sto je dosao sa konzolom, u korist prvog.

LT i RT se meni cini da su najkvalitetnije odradjeni, ali eto vidis…mozda ti ipak previse igras BF multiplayer :stuck_out_tongue:

Posle dugog odlaganja (koji nikad nije bio zvanično objašnjen), PS4 i Vita će najzad stići u Kinu 20. marta. Broj igara je očekivano mali.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=155318260&postcount=1

Sent from my D6603 using Tapatalk