Sony’s Yoshida on Project Morpheus:
‘Price has not been driving our development process’
http://www.polygon.com/2015/3/5/8157541/project-morpheus-price
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sony’s Yoshida on Project Morpheus:
‘Price has not been driving our development process’
http://www.polygon.com/2015/3/5/8157541/project-morpheus-price
Tako blizu a tako daleko. Na pragu smo revokucije ne samo u gamingu nego covecanstva uopste. Posle 2016, svet vise nece biti isti. Super je sto gaming prvi probija barijeru. Bice samo bedak ako se ispostavi da je motion sickness major issue. Podlozan sam tome dosta ali se nadam da cu uspeti da prevazidjem.
Par nagovestaja sa sledeci 2.50 (big) update, koji ce posle nekog vremena doneti par prilicno dobrih stvari.
Prvo ce biti pusten testerima kao beta (sto je takodje odlicna stvar zbog ranijih cestih neparavilnosti u radu OS-a posle pustanja vecih update-a).
Dakle:
#GDC #sh*tgettingreal #VRwars #singularityimminent
Gaben je rekao da njihov uredjaj sprecava taj problem.
#zašto #ljudi #koriste #hashtagove #tamo #gde #ne #služe #ničemu? #justdaemonkillerthings #****ga
Ne vidim kako bi u potpunosti rešili taj problem, jer je taj problem zastupljen kod mnogih, negde manje, negde više, ali se ne može potpuno negirati. Ali će biti interesantno videti šta su oni smislili kao rešenje tog problema.
Dodatne novine u beta 2.50 firmware-u koje nisu bile deo changelog-a:
Neko će morati da se žrtvuje i isproba da li ghostovana instalacija igre može da se backup-uje i vrati bez problema, da li će licenca ostati aktivirana.
New UI stuff:
http://i.imgur.com/gv6nF5k.jpg
http://i.imgur.com/lCg9TNW.jpg
Jaooo, nikada mi nece biti jasno to insistiranje na trofejima, acivmentsima, platinama, vodonicima, sumporima i ostalim elementima periodnog sistema. I kad to kazem, mislim i na MS i na Sony.
Eee, nemaš pojma koja je to navlakuša, pogotovu ako igraš online i imaš sa kime da takmičiš Achievementi i imaju korist u vidu onog Rewards programa, dok trofeji mislim da nemaju, osim da se hvališ, na US ima neki Rewards valjda, ali na EU nema.
To ti je ono takmičenje ko će pre da završi igru, da više pokupi, itd. Nema ništa zabavnije od toga, pitaj ikarana i ninju kada su se jurili ko će pre stići do 10000 GS
Znaci, imam i ja original igre, ali na Steamu, znam sta su acivmentsi, ali ne mozes da zamislis koliko mi puca ku*ac za to. Merenje virtuelnog penisa. Ljudi koji to skupljaju imaju opasan visak slobodnog vremena. Nikog necu da uvredim, just sayin’…
Jedino mi kazi koliko novca dobijas kroz taj rewards program?
Jedva čekam da isključim tu Trophies opciju (tj da se bar ne vidi), meni je to totalna glupost. Šta me zabole da li je neko iz jednog metka uradio 3 headshota i za to osvojio/dobio trofej, pfff…
Sve zavisi, ali ako sakupiš određen gamerscore, imaš povraćaj od svake kupovine u vrednosti od 10%, sa Goldom je valjda 15 ili 20%. Kada sakupiš 5$, oni ti to uplate na račun, i teraš dalje. A imaš bonuse i gluposti u vidu punchcards, gde imaš određeni zadatak koji kada obaviš dobiješ više poena/novca, recimo, u roku od tri meseca kupi 3-4 igre i dobijaš 10-15$ natrag + tih 10-15% od kupovine.
Idi na xbox rewards, tamo imaš detaljnije, nisam dugo obilazio taj sajt, tako da možda imam zastarele informacije
Video impresije Gamespota posle testiranja nove verzije Morpheusa
http://www.gamespot.com/videos/how-good-was-the-morpheus-demo-at-gdc-2015/2300-6423772/
Plus kratki intervju sa Yoshidom
Pazi, ovo je tipična izjava Share kupaca, jer oni trofeje ni ne mogu da osvajaju. Ja ih ne jurim sve, imam tek par zlatnih ali volim da vidim neko priznanje
Kako ne mogu ?
Samo guest ne moze (tj moze i on ali ne na svom nalogu).
Ne igram igre da bih dobio priznanje. Dosta mi je jurenja raznoraznih priznanja u svakodnevnom zivotu. Moras da budes dobar student da bi te roditelji i okolina cenili, moras da budes lep, zgodan, u formi da bi se svidjao devojci, itd. Tako da mi zaista nije potrebno neko priznavanje u igrama, jer ih igram da bih se opustio, a ne da bih buljio u ekran da bih skupio 150 komada nekog ku*ca i za to dobio neki acivment. Ovo sada odlazi u neku filozofsku raspravu u poimanju zivota, i znam da ce neko sada reci “treba da studiras radi sebe i da treniras radi sebe”, ali nemam zivaca sada da pricam na tu temu, a pritom je i offtopic.
Ali ako ti ne ide studiranje i ako ti ne ide sa devojkama, pa sta ti preostaje ?
Pa valjda skupljanje trofeja
Hvala Bogu, ide mi i studiranje i sa devojkama, ali se to mora odrzavati.
EDIT: Pricaj u svoje ime.
Pa covece gde si ti video da pricam u tvoje ime ?!
Pricam okvirno (uopsteno), da ljudima kojima ne ide studiranje i devojke moraju se dokazivati (tj kako ti kazes traziti priznanje) u trofejima.
Sarkazam na delu!
Zaista cu morati da primenim pravilo od @daemonkiller92 gde sarkazam pise italic-om (mislim da on tako radi).
Jer ocigledno ni dva big smajlija nisu dovoljna.
danas sam aktivirao ps+ preko igre driver club ( 48 h+) ali imam problem
mogu da skinem samo free igre sa ps+ i to samo one koje su dostupne za ovaj mesec
ranije sam inamo ps+ aktivan 3 meseca ali te igre me vise nisu dostupne i ne vidim ih uopste
da li su promenili nesto oko ps+ da kada se aktivira clanstvo ne dobija se mogucnost igranja igara iz prethodnih ps+ meseca?