CODE za EU UK PBGA-HJNC-LQ99 (Ovaj sam ja koristio na UK nalogu tako da mogu potvrditi da radi)
CODE za US J4ND-DJNH-K3C7 (Za sad ne radi kazu da ce raditi od sutra…ko zna…)
Treci nacin je da se predje ovaj trailer ili sta li je vec do kraja i da se dobije code US, to mi nije radilo, tj. preao sam do kraja ali nikakav code nisam dobio.
It is official. Firmware 2.50 će nositi ime “Yukimura” i sa sobom će doneti nekoliko bitnih dodataka:
-Suspend/Resume (kažu radiće sa skoro svim naslovima, verovatno online-only igre kao Destiny/MMO naslovi to neće podržavati)
-Sub-account to Master account Upgrade
-Facebook Friend Search
-Remote Play & Share Play at 60fps
-Accessibility Options (text to speech, enlarged text, bolder fonts, higher contrast UI, zoom for displayed pictures, invert colors on screen & reassignment of DS4 buttons (ovo je prvenstveno namenjeno igračima koji imaju disability)
-Trophy Improvements
-Share Video Clips to Dailymotion
Sub Acc to master acc koliko sam procitao je ako nekom mladjem od 18 napravis acc i navedes pravo godiste, onda neke opcije nema. cim napuni 18 (opet pod uslovom da su podaci tacni), ima opciju da predje na master account
Uostalom sta ja skrabam: users with a sub-account will be able to upgrade to a master account via the PS4 when they turn 18.
Sub Account se pravi za decu, da imaju svoje profile i da mogu igrati video igre, ali da ne mogu ništa kupiti. Ta opcija omogućava da kad napune 18 godine i mogu da donose odluke, mogu da pretvore u pravi profil da obavljaju kupovine kad i kako hoće.
Malo grijesite sa posmatranjem stvari kroz share. Ok, vas ce izaci manje, ali to i dalje ne mjenja cinjenicu da je sramota izdavati remaster igre od 8-10h po vecoj cjeni od 40$ (i to je previse). Stalno govore da je ps4 indie box, moze se dodati i da je remaster box.
Doduse, posao im ide toliko dobro da nemaju potrebe da se trude, ali i oni to obilato koriste. I ako vec prave pauzu sa ps4 ekskluzivama, daj tu PS Vitu da dignu iz mrtvih, pa sramota vise da takav uredjaj ima manje novih igara od prosjecnog Windows mobile uredjaja.
Pa otkriven je listing za Gravity Rush Remaster za PS4, tako da oni ne samo ne dodaju igre za Vitu, već ih u osnovi oduzimaju… Verovatno će GR2 biti samo na PS4, čime bi od****** ljude na Viti.
Doduse, posao im ide toliko dobro da nemaju potrebe da se trude
Upravo to, zato mislim da bi bilo (po Sony) veoma dobro da ih M$ sustigne s’ prodajom konzola. Valjda bi se onda osvestili i počeli malo (mnogo) više da rade first i second party ekskluzive, jer ovo više nema smisla. Generacija remastera, pfff…
Igram Metro, izadem u glavni meni, kad sa lijeve strane ekrana titraju plave tackice o.O
Zadnji put kad sam imao taj problem, bilo je na x360, Xenon. GPU je bio u pitanju, naravno… Presjeklo me boga mi…
Ovo je izgleda softwerski bug, vezan za neke teme.
U mom slucaju je 20th godisnjica tema.
Ovako to izgleda:
Izvor: Takoder, i lista tema na kojima se taj artifekt desava;
Pa bas nesto razmisljam da je losa stvar po njih sto su imali ovako jak star. Sada su bas usporili sa igrama, sve zivo odgadjaju, nista novo ne najavljuju. Ajde, mozda se odluce da naprave cash grab i objave Uncharted remaster, ja sam onda happy camper.
Ali odavno ih nisam vidio manje aktivne, a pri tome pare samo pristizu.
MS je svoju situaciju nekako i zasluzio, ako se moze tako reci. Sami su krivi sto nisu u poziciji koju zauzima PS4.
Valjda će na E3-u biti lepih novih najava (bez remastera!). Već vidim kako opet kampujem za kompom, XBR chat radi pun gas i pratim live stream do 6 ujutru