PS4 se još i drži finom prodajom, al’ New3DS XL ubija…
Kad se saberu sve handheld konzole, dolazi se do neverovatne brojke u odnosu na “obicne” konzole.
EDIT: 69.646 naspram 35.850. To je duplo vise. Vita TV sam uracunao u obicne konzole.
191 prodatih XO konzola? Pa ja sam jednom imao vise ljudi u friend listi na Liveu “Jadni” MS, ni $70k nisu zaradili ove nedelje u Japanu.
Posle toga mi uopste nije jasno kakav je njima interes da se prodaju u Japanu u odnosu na recimo SLOVAČKU, ili bilo koju random evropsku zemlju. Tvrdim da bi mnogo uspesnije poslovali tamo. Nije sve u tome koliko stanovnika ima drzava. Slicno je i sa Brazilom i onim njihovim nenormalnim porezima, pa im konzole kostaju po nekoliko hiljada dolara. Ko to uopste kupuje? Niko. Citao sam da je Brazilcima isplatljivije da sednu u avion, odu u SAD, kupe konzolu i vrate se, izadje ih tipa 3 puta jeftinije nego da kupe u rodjenoj zemlji.
Ja mislim da je oko 1800$ cena PS4 u Brazilu…
Eto a u Japanu dzabe a niko nece. Jadni brazilci. Pitam se da li oni imaju neki svoj XBR shop. Ako nemaju, Neso, predlazem da potegnes neku vezu u juznosmerickom kartelu. Gledao si kakko to radi Gustavo Fring, koliko tesko moze biti.
Update:
http://www.gamespot.com/articles/top-digital-playstation-games-generate-twice-the-r/1100-6425560/
PS4 43%
PS3 20%
x360+xbone 37%
Sent from my D6603 using Tapatalk
Koliko je ovo veliki fejl na skali od 0 do “Sony je slucajno obrisao listu kupaca konzole”?
A dobro sta sad, desava se…
Izgleda da je procurela lista za ps plus Mart… Izgleda da ce 2 igre za ps4 biti Lego Marvel Super Heroes i Octodad… Kul
Nije procurela cela lista, već je, kao i prošli put viđeno na nekom PSN. Doduše, sad mnogi tvrde da je ovaj put to lažan leak. Valjda ćemo uskoro videti.
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Trenutno sam na USA PSN i pre tri minute se pojavi free igra za PS plus, za ovaj mesec Oddworld: New n Tasty za PS4, upravo se skida :emoticon-0100-smile,inace ja sam pre zadovoljan posto sam se bas razmisljao da je kupim :)…
I ja sam stavio oddworld pre 10 minuta koje su jos igre free
Jos 3 igre za PS4:
- Olli Olii 2. Welcome to Olliwood
- CounterSpy
- Valiant Hearts: The Great War
Olli Olli i CounterSpy su Crossbuy i verovatno su za Vitu za ovaj mesec.
Sent from my SM-G313HN using Tapatalk
Leaving PS Plus:
4th March:*Apotheon
4th March:*Transistor
4th March:*Thief
4th March:*Yakuza 4
4th March:Rogue Legacy(PS4/PS3/PS Vita)
4th March:*Kick and Fennick
Entering PS Plus:
4th March:*Oddworld: New ‘n’ Tasty
4th March:*Valiant Hearts
4th March:*Papo and Yo
4th March:*Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
4th March:OlliOlli 2: Welcome to Olliwood(PS4/PS Vita)
4th March:CounterSpy(PS4/PS3/PS Vita)
Yup, za PS4 i Vita-u
Meni popa & yo nece da skine
Ti ko da prvi put skidaš sa psn… Prvo, od SUTRA zvanično kreću na plus. Drugo, nema jednom da nisu imali problema, ako ne možeš sad, skini sutra.
Sent from my SM-G313HN using Tapatalk
[emoji28] Sta ces ko zna mozda i skidam prvi put [emoji14]