Playstation 4 Rezime - diskusija, info, slike, video

Čime se ljudi slade, ne mogu da verujem haha, nije im ni malo lako, baš mi ih je žao…

Sent from my D6603 using Tapatalk

ko se bre lozi,imas svoje misljenje ja imam svoje i to je to…idem malo da igram the order a ti procitaj jos koji review…pozz

Da nije sve doom & gloom pobrinuo se meni omiljeni Gametrailers koji je nadenuo 8.2, iako imam utisak da je sam review kritickiji od ocene na kraju.

http://www.gametrailers.com/reviews/47q8ww/the-order--1886-review

Jedva cekam sledeci GT time. :slight_smile:

Inace, mislim da su developeri ipak propustili priliku da naprave solidan multiplejer, posto igra na momente zbog mehanike podseca na stare dobre Gearse. Pitam se koliko bi to uticalo na ocene…

Ma moji postovi na ovu temu su prerasli u hate cisti jbg. Mada mislim da je opravdano. Evo glup primjer The Last of Us i ova igra. Jel realno da isto kostaju? To me boli…

A ne radujem se nesreci, podjem prvo od sebe za koliko sam naslova uskracen kao PC gamer, tako da ono…

Je*es ovo. Mene Bloodborne zanima…

Sto mi ovo zvuci poznato…a da, bas se secam kada su PS4 buduci korisnici tugovali za neuspehom MS-a na pocetku. Forumi su vrveli od tuge i saosecanja :hihi

Salu na stranu, generalni konsenzus je da je igra veliko razocaranje, i ne kontam zasto ljudi hoce da odbrane igru po svaku cenu. Ne daj ti Boze da se nastavi trend “inovacija” koje je uvela ova igra, tipa cinematic experience sa toliko cut scena ili ti black bars koji ti oduzima pola ekrana. Lose ocene za igru ne znace de neki nece uzivati u njoj, nekom odgovara ovakav tip igara, a pogotovu ljudima koji su tu zbog prelepe grafike, ali to opet ne znaci da treba opravdavati neopravdanu kupovinu, pa cak i po najjeftinijoj ceni (citaj share).

Najvisi problem je sto Sony, sa onakvim track recordom sto se tice ekskluziva, dozvaljava da iste sada budu predmet sprdnje.

Ma isti su, u oba tabora, tu ne pravim razliku. Meni je licno uvek zao kada XO ekskluziva lose prodje, i dalje mislim da je Ryse jako potcenjen od kritike. Voleo bih da se pojavi bas jaka ekskluziva da me ubedi da kupim kao drugu konzolu, mada, Sunset Overdrive i Forza Horizon 2 su opasno blizu.

Ma moji postovi na ovu temu su prerasli u hate cisti jbg.

Nije bas cist hejt bilo je tu i edukativnih komentara za reozluciju. :wink:

Bloodborne mora bolje proci, portfolio developera je suvise jak. Ono o cemu uvek pricam, treba pogledati ranije radove da bi stekao nenakvu sliku o tome sta mozes ocekivati od igre. Ready at Dawn je ok studio, ali su do sada pravili PSP igre, portove i Daxtera 2006, ovo im je prvi bas veliki projekat.

Najvisi problem je sto Sony, sa onakvim track recordom sto se tice ekskluziva, dozvaljava da iste sada budu predmet sprdnje.

Problem je u tome sto o takvim stvarima odlucuju ljudi u odelima, koji nisu 15 godina seli da zaista nesto odigraju i ne upustaju se mnogo u kreativni proces. Ali ima i drugih primera kada zaista velike face naprave pogresnu procenu. Shu Yoshida i Mark Cerni, obojica geniji, podrzali su Knack i ucestvovali u njegovom razvoju. Doduse, bili su iskreni da i nisu ocekivali preterano dobre ocene nego u mid-70’s.

Ali ja neću da je branim (nisam je ja pravio), hoću da je igram! :smiley: That sounded sexual hahaha.

Meni se igra svidja i svakako cu je igrati. Ne vidim nista spektakularno u gejmpleju, ali sto sam stariji to vise postajem graphic whore i posle 45 minuta gledanja twitch streama, nisam mogao da se otrgnem od ekrana

A najbolje od svega je sto je sve ovo pod okriljem Santa Monice, koja lako moze ovaj engine da ispegla i da u njemu napravi novog Kratosa. Vukodlak je primer da se karakondzula iz grcke mitologije moze napraviti bez problema, i meni nista vise ne treba od Ordera :slight_smile:

To mozda kod nas, na Zapadu svi kupuju svoje igre.

Naravno, kad MS nesto za*ebe, onda je na stubu srama, kada Sony napravi istu stvar (obratiti paznju na paralelu Ryse - The Order; obe igre kratke, repetitivan gejmplej pun QTE-ova, prelepa grafika, 30fps, Ryse 900p, Order 800p , jedino je Ryse imao i multiplejer, sto The Order nema, skoro identicne ocene na Metacriticu) onda ga svi brane. To je ono sto ja ne razumem…

Ja ne, opet film grain. Zasto vole taj efekat toliko…

Jbg sad cu zvucati kao pokvarena ploca ali… cinematic experience ?

Aahhahaha, komentar meseca!!!

Potpisujem, kao da si mi post iz usta uzeo…

EDIT:
A i igra koliko god da je kratka ne sumnjam da ce biti slatka…:slight_smile:

Da malo skrenem temu sa The Ordera:
Jel neko koristio dualshock4 na kompu? Pitam jer me zanima ima li neka druga metoda ili isto ko i sa dualshock3 mora
xbox-360-controller-for-windows drivers i DS4 to XInput Wrapper pa da onda svaki put palim ovaj ds4 server.

Ja koristim DS3 i ne treba mi wrapper. Samo driveri i betterDS3 aplikacija. Ustima se za 2 minuta.

Za DS4 ti trebaju samo driveri i DS4tool aplikacija.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ček to je ovo?

Čini mi se da sam baš ovo i ja koristio za ds3 kad sam saznao da može bez odvratnog motionjoy-a, ali mi se negde to izgubilo pa sam koristio ovu metodu sa wrapperom za ds4.
Procedura samo instaliram xbox driver i ne moram svaki put da pokrećem ovaj ScpServer.exe?

Pazi ovo - Far Cry 4 - samo prikačiš DS4, sačekaš da ga Windows prepozna i imaš sve PS komande u igri, uključujući touchpad za izbor oružija. Ja sam se baš iznenadio kad sam video.

MediaCreate Jap Sales February 9 - February 15 2015:

http://www.m-create.com/english/latest_research/e_ranking.html

Platform - Weekly Sales
New3DS LL - 41,821
PS4 - 21,381
Vita - 10,901
New3DS - 9,584
Wii U - 7,007
PS3 - 6,683
3DS LL - 4,126
3DS - 3,214
Vita TV - 588
Xbox One - 191

Dominacija nintendo konzola :wink:

Послато са XT910 уз помоћ Тапатока

Ovo je poražavajuće, kako za XO, tako i za PS4. Ali opet, to je Japan, Monster Hunter…