Krenuli opisi za The Order!
Uh al kasnis noodle krenuli od jutros.
65 metacritic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hah, toliko o tome, trebalo je da pretpostavim. Now get off my lawn!
What :D?
Ahahaha
Poslednja tvoja dva posta u kojima se obraćaš meni su jako čudna
Ma, izgleda da mi ni saljenje ne ide od ruke.
Neke igre tek pocinju nakon 10-tog sata, pih
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Igrajte na hard, pa cete da vidite koliko je nelinearno, pokusavacete na 5 nacina da pridjete protivnicima da ih ubijete. *
- [SIZE=1]neprimenjivo na pro igrace koji hvataju muvu u letu. dzojpedom.[/SIZE]
Na Hard i planiram, normal is for pussies
Kad je CoD: Ghosts trajao 5-6 sati, bio je popljuvan kao najgori CoD ikada, but nooooo, kada je neki PS exclusive naslov u pitanju, to je kul. Hahahah, klasican buyer’s remorse.
P.S. CoD je bar imao multiplejer, ili bolje reci, to je centar cele igre.
Ako igra stvarno traje samo 5-6 sati, ne kontam ljude koji ovo pokusavaju da opravdaju na bilo koji nacin. “Nemamo vremena za duge igre jer imamo familiju, djecu bla bla” je sad postao standardni izgovor za ljude koji su radili preorder ili kupili vec. Ako igru igras 2 sata sedmicno, tipa nedeljom, sa Orderom ces se za 60eura zabavljati 3 sedmice, dok sa nekom drugom igrom za 60eura ces se zabavljati 10 sedmica ( a ovaj sharing bull****, malo ljudi to koristi, a pricamo o uobicajenom korisniku ). I onda od 6 sati gameplay-a, jos 2 sata cutscene-a.
A ove sto hvale grafiku su mi jos cudniji. Pa mora da izgleda fino kad se renderuje u mizernoj 800p vertikalnoj rezoluciji sa black-barovima i u 30fps. U 2015-oj godini. Kao 'oce cinematic experience. Kupi kartu za kino pa uzivaj u cinematic experiencu. Cinematic experience u igrama, my ass…
Traje kratko, ima vec vidjen gameplay, nema multiplayer. Pa mora barem da izgleda fino da bi mogli prodati.
Doslo je vrijeme kad za 2 mjeseca mogu da naprave igru od par sati, pljusnu je na trziste i narod kupuje za 60e ko sumanut. Ko je kriv? Mi gameri, jer kupujemo ovakva ******
800p? znao sam da radi u 30fps ali nisam znao da nije cak ni 1080p. auuuu, lebac…
Sada jos i grafika ne valja… :rolleyes:
Pa da, 1920*800, blackbar-ovi se ne renderuju uopste. Kao i kad Evil Within. Ocekujem ovaj trend sve vise i vise sad…
Pa to nije niko rekao. Igra izgleda fino, barem sto sam vidio po netu. Mora nesto imati da bi se prodala…
Ajde dobro sto sad toliko bacate hejt na igru
Ma bole nas patka za igru, niti imam jos PS4, a i kad budem imao necu je igrati Meni je samo nerealno da ljudi brane igru sa “izgleda fino” ( dosta igara izgleda fino ) i “treba nam kratka i linearna igra” ( said no one ever ).
The Order is a beautiful dud. Instead of building the core mechanics and then wrapping everything else around it, instead it appears Ready at Dawn made a movie and wondered how to put a game into it. By all accounts it still hasn’t worked it out.
VideoGamer 6/10
Ajde dobro sto sad toliko bacate hejt na igru
Zato sto je hejt najbolja vrednost za novac, pisanje na forumu je besplatno
blackbar-ovi se ne renderuju uopste. Kao i kad Evil Within. Ocekujem ovaj trend sve vise i vise sad…
Nisam fan black barova, pogotovu ako se nedajboze izmetne u trend, ali ovoj igri zaista pristaju. Evil Within je izgledao meh. Inace, grafika je unreral, najlepsa next gen igra svakako, samo treba malo smanjiti gamu.
Meni je ipak najbolji review od Kotakua.
Should you play this game? NO. :lol:
Pa sta sada trebate ti i videogejmer da mi kazete sta se meni svidja i da li je dobro,a sto se tice linearnih igara ja ih volim,naravno volim i open world igre i sve druge zanrove samo sam rekao da ce mi trenutno prijati takva igra,nema sta ja igru da opravdavam i mene bas zabole za igru,predjem igru,dam drugaru,prodam…cool
i da dodam sto se tice share-a jer neko rece da ga slabo ko koristi,pa sad stvarno neznam ali mislim da 90% ljudi sa foruma koristi ovaj nacin igranja…
Ne kontam lozenje. Imam pravo na svoje misljenje i izneo sam ga. Nek igra ko sta hoce, ja ne pricam samo o ovoj igri, nego o nadolazecem trendu. Prvo F2P igre ciji developeri toliko para zarade od mikrotransakcija da imaju dovoljno da plate reklamu sa jeenim Liam Neesonom na jeenom SUPERBOWLU! pa onda sad ove film-dontknowhowtoputagameinthis-“igre”…
A sto se Order-a tice… igra je ocigledno po svim aspektima i parametrima sran*e
Ako jedan review site kaze da je ****** onda ok, ali ako se svi sloze, za mene je to dovoljno
Ma bole nas patka za igru, niti imam jos PS4, a i kad budem imao necu je igrati
Ok, hvala na obavestenju, mada ne vidim na koji nacin to doprinosi diskusiji, iskreno. Daleko od toga da ne treba izneti misljenje, naravno… samo ne vidim neku svrhu upustanja u teme koje te ne zanimaju.
Meni je ipak najbolji review od Kotakua.
Should you play this game? NO.
Neverovatna kolicina srece i nevinog odusevljenja izvire iz ljudi koji se raduju tudjem neuspehu. Citam komentare po forumima, sa sve kotrljajucim smajlijima, znacima uzvika i posalicama na racun PS4 korisnika. Radost je uvek bolja kada se podeli sa drugima.